Predlagam da se vuvede novo poniatie za dumata BULGARIN, to vsushnost vaji i za vsichki narodi kato struktura - Bulgarin e ne tozi koito jivee i se e rodil vuv fizicheskite granici na Bulgarskite zemi, a koito pritejava i proiaviava OTLICHITELNITE bulgarski kachestva (polojitelni i otricatelni). Za sujalenie v mediite, nashi i chujdi, zagovornicheski se propagandirat samo otricatelnite cherti na bulgarskoto, a neznaino zashto ne se govori pochti nishto za polojitelnite kachestva na tozi hiliadoleten narod !? I tova se nabiva v glavite na iztupialata BG-nacia, a tia vse poveche se primiriava i pokorno navejda glava... Tezi koito znaem za kakvo stava vupros triabva da se obediniavame, zashtoto taka samo mojem da pomognem na svoia narod - pone na istinskite, noseshti polojitelnite kachestva, Bulgari... V tozi smisul Voini na Tangra mi haresva kato ideia, no tova e samo nachaloto - triabva da se deistva ! Triabva da se obedinim vsichki Bulgari (bedni, bogati, "ucheni" ili ne-ucheni...) koito znaiat Istinata za razrushavaneto na Bulgaria - evreite-cionisti, svetovnata evreiska mafia (MVF, Svetovna banka i pr.) i drugi neshta koito ne bih iskal da pisha tuk sega no sum siguren che tezi koito triabva shte me razberat...
VSICHKI KOITO RAZBIRAME I ZNAEM TEZI ISTINI SME OTGOVORNI PRED BOGA (ZA TEZI KOITO VIARVAT V NEGO), I PRED SVOITE DECA...
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.