Контрол над спомените

преди 17 години 1 месец #36744
Враговете на Врага

Предлагам на вашето внимание следващия текст, по-точно откъс от текст, с автор Надежда Джамбазова от Швейцария. Писах й го, но ще го напиша и тук. Срам не срам, в редица моменти тя се оказа по-далновидна и прозорлива от мен. Става дума конкретно за баталиите в сайта на Движение „Воини на Тангра”, когато аз все още вярвах на лицето с псевдоним Парадокс. Сега обаче думата ми е на нещо друго. За Врага на цялото човечество. За Врага на всички хора. За неговото могъщество, което съвсем не е безгранично. И за това, че ние, Българите имаме скрития потенциал, притежаваме заложбите, необходими да се справим с „всесилния” Враг.
А защо не ги използваме? Ще цитирам отново думите на Илия Минев: „Не вярвай, не се страхувай, бори се!”. Продължението ще намерите в текста по-долу.

Преодоляване на нашата слабост

В тази връзка, искам да ти кажа, че за огромно съжаление Оригиналите на Оригиналите, които са най-много в България и затова тя се оказва съвсем естествено и от само себе си, без да го иска, най-големия враг на Елита, са особено дълбоко зомбирани и програмирани, защото са и най-опасни. Нооо, за съжаление, макар и оригинали, не всички от тях са толкова силни психически и толкова всезнайковци, интуитивни и прочеее, за да разберат истинското положение на нещата и тази жестока реалност, така че повечето от тях също са както жертви, така и палачи.
Аз вече писах някъде блога ми, в тази връзка:
Няма нищо по страшно от един роб, който се смята за свободен, защото е способен на всичко, като му заповяда, робовладелеца и опиянен от илюзорната си свобода, която фактически автоматически му се отнема, като му дават някаква власт над другите, а ми издърпват властта над него самия. Та искам да ти кажа, че няма по-голям роб, който няма власт над себе си, но има власт над хиляди други. Ето ти друга една схема, по която работят Властелините, които са царе в тези схеми за манипулации. Остава само да ги откриваш и връзваш едни други, свързваш с реалността и ще имаш цялата картинка на Матрицата и всичкия калищак в нея, всичките балъци, които плицокат в бокала и си въобразяват, че са свободни, само защото са успели да изиграят някой щур номер на ближните си, подлели са му вода, натрили са му носа, стъпили са му на главата, за да са на по-високо и си направят собствената кариера, организирали си някоя война или войничка, за да се изтребят сума ти хора и так далее, и так далее.
Как да им кажеш на тези двукраки, че са най долнопробни роби, и че точно властта или властчицата, до която са се докопали с невероятни усилия им е отнела свободата и властта над тях самите и че им е отнета най-голямата привилегия на човека, да бъдат господ-ари на себе си? Аз им казвам непрекъснато, но те гледат или като телета у гръсти, или стават още по-агресивни и използуват властта си на жалки роби, всичко друго но не и осъзнаване на тази реалност в света на Матрицата. Предпочитат да си се люлеят в смертелната люлка на сатанинските илюзии и да упражняват власт над другите, като не смеят да осъзнаят най-простичката истина, че са обикновени роби, държани с халки за носовете, с тежки букаи на нозете и са им вързани със синджири ръцете, че всички са навързани на един синджир роби и принадлежат на едни робовладелци, работят за тях единствено, кланят се на сатаната и изпълняват само неговите заповеди.
Ще ти обясня нещо тука, макар и за втори път от моите си лично чисти проучвания с едничката цел да ми стане ясно кой, кой е и как работи другите. Когато ти пишеше за Лемс, но аз естествено не можех да влизам при Воините, за да поразпердушиним малко манипулаторите, аз реших сама да проверя коя е тая. Вярвах ти в това, което пишеше за нея, но ми беше интересно, как процедира тая проф-манипулатор и зазомбатор, също като каруцар-майничката. Тука отварям скоба, според мен полемиката между Парадокс, който е откровен проф-манипулатор и Лемс, бяха изкуствено отворени и той уж я заплашваше, само с една едничка цел, да ти внуши, че може да му имаш доверие на него. На тях им е било ясно, че с нея е свършено в твоето съзнание и ти повече няма да се подлъжеш от нея, но явно са решили тебе да те пързолнат за кой ли път. Още една скоба, отварям, не веднъж този Парадокс най-отровено заплашваше с психотронно въздействие, като даже влизаше в подробности, че може да го заболят които си той иска органи, на човек който избере и прочеее и явно си беше много вътре, като не издържа един вид да се похвали, каква власт може да има над който си иска, ако рече и ако речат неговите там марионетисти.
Връщам се на темата. Лемс отвори блог и аз се записах и почнах леко да я бъзикам, но учтиво, появи се каруцаря, но под друго име даже сам си се хвалеше, като казваше, че каруцаря бил много голяма работа, много ерудиран и прочеее. Спомням си само, че я питах дали и тя по илюминатски е обърнала името си и означава Смел, но по принцип чаках да се издъни и естествено тя го направи много бързо. И така разни общи приказки след приказки, не си спомням точно, ти сигурно си чел тогава, но аз буквално я баламосвах, защото бях сигурна, че е такава. Знам че не може да си се излъгал, но искам и сама да се убедя. Само ние сме тримата в полемиката и аз само чакам да видя, как ще се развият нещата. Каруцарят й е бил в подкрепа, но естествено доста задкулисно, но на мен не ми минават тия номера.
В един момент тя ни предложи на нас двамата да си играем на разни психологични игрички и ни задава въпроси на мен и на Каруцаря, който беше под някакво друго име, а сещам, че май Царя се казваше. Аз дори, дори не отговорих и изчезнах за винаги от този блог, защото се убедих, че тази си е проф-зомбаторка, нооо заедно с Каруцаря. Ключът и трикът тука беше да се сетя, че той върви в съюз с нея и в това беше номера
най-вече.След това изведнъж той се появи при мен с коментари в блога и започна да ме
четка с голямата четка, включи ме в своя блог, въобще чупки в кръста, толкова типично поведение, преди да почне да те манипулира. Почне ли някой да те четка, бъди сигурен, че не дошъл с добри намерения, колкото и да ти се кефи егото. Очаквай удар под кръста и затова те отпускат с разни вехти комплименти.Е, да ама кака ти, вече порасна и не е наивничето отдавна, стана старо яре от стара коза.
Аз знаех и бях убедена, че е много техен човек, но исках да видя как ще процедира, написах не малко мнения в неговия блог, така както ме знаеш в моя си стил, праскам направо и не си поплювам. И изведнъж Каруцаря ме маха от блога си с гръм и трясък, без да е имало и най-малката полемика между нас. Чолакоф, обаче се намесва в този момент и почва да тръби в „Стандарт”, че Каруцаря ме изгонил от блога му и разни невероятни лъжи по мой адрес, явно внушени му от Каруцаря. И той горкиьо се хваща на въдиците му, като последния балък, та чак ми беше жал за него, колко силно е манипулируем и инструментализиран, без да го подозира дори и от жертва се превръща в един много успешен палач или поне проводник на манипулациите на неговите палачи. Той нещастния си остава убеден, че е извършил страхотен подвиг, като ме изобличава в нещо, което въобще не съществува и през празната му глава въобще не минава мисълта, че е използван много успешно.
Баш майсторите манипулатори затова държат властта на всички нива, защото процедират точно по този начин и по тази схема и принцип.На теб и на мен и на други като нас тази схема се прилага, едва ли не всеки ден.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 17 години 1 месец #36745
Жертвите стават палачи, а палачите – жертви

/Абсурдите на психотронната война/

И аз си мислех, че хората от незнание не вярват, но не е точно така. Много от тях знаят много точно за какво говорим и то повече от нас самите. Пълно е днеска, дори с много млади учени хора, които след като добре ги зомбират ги включват в тази система за психотронно въздействие и наблюдение чрез компютъра, докато спят техните жертви. Да не говориме за много другите, в допълнение, които участвуват дейно в психо тормоза на същите през деня от всякакъв род и вид. Дори и тези, които биха искали да говорят, не смеят защото знаят, че много лоши неща ги чакат, точно защото са от кухнята, така да се каже и знаят много добре на какви извергски неща са способни да извършват върху някого. Шубето е голям страх.
Да не говориме за всички военни, които са включени в тази демоняшка игра. По моите проучвания и лично мои си разкрития в България точно военните са на първо място по веригата /Спомнете си полковник Наплатанов, „героят” от Царичина, бел. Моя – Елтимир/ и после идват ченгетата като допълнителни проводници и изпълнители още от петдесетте години. Въобще с две думи много, ужасно много народ е замесен в цялата тая убийствена галимация, но се правят на ни лук яли, ни мирисали. Колкото са по-вътре в нещата, толкова ги е по-страх да говорят и умират от шубе. Естествено много от тях не си дават сметка за цялостното положение и последствия от тяхните действие, но и малкото би трябвало да ги накара да не го правят, но за съжаление зомбажа е нещо страшно и действа на всички.
Тука също знаят, но всички са курдисани да не говорят, дори когато е очевидно. Абе също като при нас по-комунистическо време, никой не смееше да критикува комунистите, а малцината които го правеха изчезваха по затворите, за да им промият мозъците и ги обезвредят. Тука ги обезвреждат по начини, които са така да се каже невидими и никой за нищо не може да ги обвини, далеч по сатанински и рафинирано и много точно, без никакви рискове за публични обвинения.
Освен това те имат един много важен принцип, който работи очевидно без грешка и той е, че въртят, сучат гледат да направят повечето хора, дори и самите им жертвите съучастници и по този начин ги поставят в положение да няма, къде да мърдат и да си траят.
Оказва се, че жертвите им, които са винаги в голями затруднения от всякакъв род, нарочно предизвикани, най-лесно влизат в капаните и съучастието, за да се спасят и да излезат поне за момент от дадено затруднение, без да си дават сметка, че по този начин стават съучастници и никога няма да излезат от този дяволски кръг. Много голям сатанински номер е това и така както аз до тук съм видяла нещата, всички се оставят да ги изиграят по този начин и за голямо съжаление, това не ги спасява никога, даже в много случаи усложнява положението им. Убеждават ги, че не носят за нищо отговорност и са плътно поддържани от държавата, закона и прочеее, и тогава наистина всичките без да им мигне окото, след като не носят отговорност, много лесно се включват в играта, даже с удоволствие. Не веднъж съм виждала това положение за съжаление винаги насочено срещу мене.Да не говориме, че включват в играта и хора, които наистина си нямат хабер от тези неща, но с манипулация ги убеждават, че трябва да го правят и то е добро и в законните норми, даже направо помагат на държавата и нейната сигурност. Та всъщност нали затова са манипулаторите и манипулацията, за да убеждават всичките, че вършат сатанински неща за доброто на всички, а в последна сметка е се стига до това тотално деградиране на света.
Това са моите наблюдения и те са много обезокуражителни. Да не говориме, че зареждат с психотронни генератори голямите магазини и местата, където се събират много хора и масово ги облъчват. Всичко това се прави от двукраки и те макар и частично да са информирани, би трябвало да се сещат какви са крайните резултати и, че участвуват практически в престъпления срещу човечеството, но пак ти казвам, зомбажа им работи безотказно и те нямат никакво съзнание за собствените си действия. Аз наблюдавам много внимателно такива хора, защото искам да разбера защо аз разбирам и нищо не може да ме накара да участвувам и да се включва в тази дяволска верига, въпреки че съм една от най-гонените, преследваните и под силно психотронно въздействие жертва. Не мога да разбера напълно защо, освен че днес двукраките просто нямат принципи, на които да устояват докрай.Аз считам, че докато не се направи нещо да отпадне манипулацията върху хората, психотронното въздействия и зомбажа като цяло, спасение за никой няма да има, защото при това положение не може да се има доверие на никой. Днес го гледаш изцяло отдаден на дадена идея, а утре изцяло курдисан на друга вълна и обърне курса на 180 градуса. С две думи със зомбирани хора нищо не може да се направи нормално и трайно, те и затова ги зомбират и по този начин си осигуряват победата по всички фронтове и във всички страни.Фактът че никой не смее да говори за конкретни хора, а винаги в общи линии, там някъде си, там някои, там някакви си, без конкретика и осъзнаване, че това вече всъщност касае абсолютно всички.
/Тези неща ги преживяхме и мога да кажа от личен опит, че наблюденията на авторката са напълно верни. Да си спомним какво се случи с толкова много отдадени на Идеята и на Делото хора от Движение „Воини на Тангра”. Някой се намесваше и те се превръщаха в своята противоположност. Бел. моя – Елтимир/
Роботизацията е взела вече страхотни размери и е на път да стане невъзвратим факт. Ние вече имаме в тази връзка световен проблем и ако светът не се пребори с него, няма никакви шансове и народите по места да се оправят и ще бъдат включени всички в Световния ред с голяма лекота, та нали това е целта. Искам да ти кажа с две думи, че ако се пропусне този глобален момент за глобалната политика и с какви методи я постигат, на национално ниво нищо няма да се постигне, просто защото на всяка крачка имаме само зомбирани предатели и няма да се стигне доникъде, освен там накъдето бутат всички баш майсторите за световното господство. Докато хората не осъзнаят този момент, че зомбажа им е факт и трябва да се преборят с него и имат собствено съзнание, е не марионетки дърпани от марионетисти, просто нищо няма да стане и за никой народ на тая земя. Това е главния проблем и от него трябва да се почне, в противен случай всичко е обречено на успех и те го знаят и затова оставят разни борци да се борят и се морят, защото знаят че нищо няма да
постигнат, след като са заобиколени само със зомбета, чиста проба все техни хора, курдисани на тяхна вълна.Частичното виждане на проблема само тях големите манипулатори устройва, защото им е ясно, че не може никой да ги победи с частични виждания и частични мерки, те и затова гледат всичко да разделят на части, за да могат да го владеят и да няма никакво обединение и това във всички области както знаеш, включая и в нашите мозъци, които фрагментират настървено, за да нямат функциите да виждат глобално проблемите и света на части и по този начин винаги частични победи и частични борби, но никога голяма и истинска победа, няма значение на кой фронт, личен или обществен и за какво е отворен.Не може човечеството да се пребори с глобалистите, ако няма глобално мислене и не вижда глоблано глобалния проблем, този точно, който е най-важния !Да не говориме, че създадоха пак те антиглобалистите като движение, за да им са под ръка и под тяхно ръководство и само за заблуда на останалите овци, че няко нещо прави за тяхното спасение. Трънки та кукувици, както винаги !
Това е, ако се пропусне този момент - глобалния, най-главния, нищо няма да се постигне и ще е загуба на време, което дори само по себе си вече за тях, е една победа, защото както знаеш много добре, особено ние българите, пък въобще нямаме време за губене.
Нямат много време и другите народи, макар друго да си въобразяват, защото нас с геноцид ни унищожават вече от години, но някои от другите народи могат да изчезнат и за минути, в тая сатанинска работа няма гаранция за никого.Докато не се научат хората да преодоляват манипулациите и зомбажа и нямат съзнанието, че са под контрол, за съжаление всички вече, просто нищо няма да стане.Това е главният проблем и той е глобален, спуснат от глобалистите, които си искат глобалната власт и и ако не бъде разрешен от там нататък нищо няма и да се получи, освен въдворяването в световния лагер, от който този път няма да има излизане за никой народ, ако стане факт.
Няма как и ние трябва да имаме железна логика, за да се подходи правилно към проблемите и от най-важните към по-маловажните такива, иначе няма оправия. Докато хората не осъзнаят факта, че са под контрол и не отхвърлян и надхвърлят зомбажа от себе си, нещо което е една лична борба, аз поне не виждам никакъв успех да има, която и да е друга борба, дори в личната сфера.

Надежда Джамбазова

преди 17 години 1 месец #36746
Кой заблуждава евреите

Дори простичкият факт, че евреите толкова често биват използвани като пушечно месо показва, че те не са цел, а само средство. Чие средство? Кой заблуждава евреите и ги манипулира, за да съберат именно те омразата на всички народи по света? В името на какво те пораждат такава ненавист срещу себе си? Каква е крайната цел и кой всъщност стои зад цялото световно Зло? Прочетете текста по-долу и може би ако не всичко, то поне нещичко ще ви стане ясно.

"Изтъкахме си платното, ритнахме си кросното."

Толкова приказки за евреите - за и против. Кому е потребно това, чия воденица обслужва?Та и накрая, абсурдния спор, как е възможно да се избиват евреи, от страна на самия Хитлер, след като последният бил роден в семейството на Ротшилдови. Целта е проста, да се създаде антисемитизъм, която накратко е осъществима чрез приказки срещу "чифутите". А от това, да се възползват впоследствие тези Отгоре по горните етажи на Пирамидата! Тоест Високите Посветени или Високият Елит, играчите в сянка! Как! Ето, това е майсторлъкът!
Проблем, реакция, разрешение - като се води за носа наивника в точката, в
която трябва. Точката е илюминизмът. Еврейството, ционизмът са само една голяма спирка по пътя на нейното изпълнение. Хитлер преди да е бил антисемит, е бил преди всичко илюминат или най-малкото използван от последните. Ционизмът ще бъде пожертван в крайна сметка. Той е станал прозрачен /изтъкали са си платното чрез него/ и от него полза повече няма. След това "изтъкаване" на това "платно", ще последва изритването на "кросното". Но илюминизмът останал досега на заден план, ще стане видим и ще излезе
напред.
Илюминизмът, илюминатите, и изпълнението на техния план, ето това е осъществяване по точки на Плана. Планът, какъв е този план, ето - това е въпросът! Евреите според този план отново ще бъдат пожертвани, но не "ешкеназите", а тези, невините и обикновените. Тези, които са служили за "подпалка"! Тези, които наистина бяха жертвани в предишния "холокост". /Наистина, да се твърди, че е нямало никакъв холокост е огромно нахалство, но и преувеличаването произлиза от същите тези "майстори" играчи, създали цялото понятие за антисемитизъм.
Каква е все пак целта на тези илюминати? Да изпълнят своя план. А той какъв е? Дали се изчерпва само с изграждането на храма. Да, изграждането на храма, това е една от целите, но не и последната и най-главната. Над тази цел за изграждането на храма и изпълнението на отрицателно заложената програма на богоизбраничество, стои една друга генерална цел - да се покори и овладее планетата в името на Луцифер, Зад ритуала и богоизбраната доктрина и нейното осъществяване, стои нещо съвсем практично. Кое е то? - Властта над човешкия род в името на Луцифер и създаването на синтетичното човечество. Това е човечество не въз основа Плана на Отеца. Луцифер прави опит да създаде човечество, което от гледна точка на духовната тъкан, отсъстваща в случая, е изкуствено, тоест човечество без душа, съдържащо само разумно начало. Създаването на човек с високо разумно начало, със строго логична
конструкция, без сърце и душа, е било цел на Луцифер.

Надежда Джамбазова

1 Надежда Джамбазова (21.05.2009 19:50)
И сега да довършиме тази тема както си трябва. Най-общо казано и антиционистите и семитите и въобще всички ги дирижират други сили и това е само за разиграване на игрите на ония от връо на пирамидата с оцъкленото око най-отгоре. Нали с нещо трябва да баламосват народите та им пускат разни топки да ги ритат и подритват, да се карат и се хващат за гушите, докато баш майсторите си разиграват главната игра и никой не я подозира.
И така ако се върнеме на темата "Изтъкаха си платното и ритнаха кросното" пускам на френски един материал, който дословно потвърждава, че това е така и този момент на отритване на кросното вече отпочна, но няма да е за ден два. Но по принцип историята се повтаря, отвориха втората световна война, за да направят Израел, сега ще отворят третата, за да го преместят на някои други места и я се замислите, къде е това вълшебно място.

ИГРАТА СВЪРШИ
Няма да превеждам дословно текста, който не вярва да си го преведе целия. Та в него се казва, че генералния секретар на ООН Бан Ки Мун при едно прослушване от 11.05.2009 /ах каква величава дата, бре тия Илюминати много обичат 11-ката и винаги на това число предприемат много важни нещица от техните величави планове за господство над света/ обвинява Израел, че от 60 години предизвиква голями страдания на палестинския народ и многобройните пъти, когато е допуснал пристъпване на интернациооналните закони без да бъдат наказвани. Той иска да
експулсира Израел от ООН, казвайки, че светът е можел да си спаси много ужасии, ако не беше признал Израел. Ясно е че това положение е искано и се прави. Ясно е, че подготвят света за новата война и Световното правителство и неговата армия от Нато ип т.н. и т.н.
Този документ ще е най-голямото доказателство, което ще имате, ако някой рече да ви третира за антиционист.

Този документ е извлечен от официален сит на ООН и е напълно автентичен.

Авторът казва дословно: Бих искал да видя няколко държави да обвинят Бен Ки Муун в антиционизъм.

www.conspiration.cc/

21 mai 2009 ONU VS ISRAEL: LA PARTIE EST FINIE. Dans une allocution faite le 11 mai 2009 devant les membre de l'Organisation, Ban Ki-Moon, secrétaire général de l'ONU, accuse Israel "d'avoir manqué à ses conditions d'admission depuis 60 ans, coupable de la magnitude des souffrances humaines causées au peuple palestinien et les multiples violations des lois internationales sans impunité." Il veut carrément expulser le pays de l'ONU en disant: "De combien d'atrocités le monde aurait-il pu être épargné si l'ONU avait refusé l'admission d'Israel". Je voudrais bien voir quelque pays oser accuser Ban Ki-Moon d'anti-sionisme. En plus, les conditions d'admission exige qu'Israel laisse retourner tous les palestiniens de retourner dans leurs demeures et de recevoir une compensation pour les dommages ou pertes de leurs maisons. Ouf, ça va coûter un bras et une jambe. À partir de ce jour, L'ONU va cesser d'être un témoin passif et se ré-activer à accomplir le rôrle qu'elle s'était donné: celui de devenir le prochain Gouvernement Mondial officiel avec l'OTAN comme force armée. On dirait que c'est voulu et décidé de laisser tomber Israel. Ils n'auront qu'à partager le territoire et vivre pénard avec leurs voisins. N'oubliez pas que les Israéliens possèdent de cinq à six cents ogives nucléaires toutes pointées sur les plus grandes villes de l'Europe. Avec la démonstration d'aujourd'hui provenant de l'Iran et du lancement avec succès de leur première fusée (made in Russia) d'une capacité de 2500 km., on dirait qu'on fait tout pour nous précipiter dans une 3e guerre mondiale. Une petite pandémie avec cela ? Le document en PDF est tiré du site de l'ONU et est authentique. Ce sera la plus grande pièce à conviction que vous aurez si jamais quelqu'un vous traite d'antisionisme.
www.conspiration.cc/

преди 17 години 1 месец #36747
ДЕМОНО-КРАДЦИ-ЯТА

eltimir.blog.bg/politika/2009/01/26/demokraciiata-ubiva.282351

Демоно-крадцията не само, че убива но още по-лошо, промива на всички мозъците и прави от Хора-та мъртви душици, което е по страшно и от реалната физическа смърт. Проблемът е, че една душица вече мъртва и трудно да схване в каква ситуация се намира, каква е реалността и колко е умъртвена и се движи по енерция и по програма, точно като зомбитата. Гледаш го отвънка на човек прилича, а отвътре никой няма, пълна чернилка и бутончета.
Мисията е почти невъзможна да вдъхнеш живот на мъртва душица, но си заслужава напъна, защото земата е вече много наситено с мъртви душици, на които им харесва да живеят в тази си форма и по първоначалната енерция, която им е дадена първоначално.
Докато има все още па макар и един само човек на земята си заслужава да опита да ги извади от
Какво да се прави, труден ни беше пътя, още по-трудна ни е мисията, нооо няма да се предаваме до последния ни дъх, за да върнем на всеки малко поне ДУХ. В противен случай накрая всички ще издухат, както е тръгнало.

Хората трябва хоро да завъртат, дори и да е само от двама, на другите може и да им хареса, особено като им се подпали съвсем под задниците.
Ние Хората сме длъжни да опитаме, това ни е мисията и по енерция не искаме да се движиме като зомбитата, като предполагтаме, че ще стане, а дедо Боже ще разполага.
Привет
Надежда
enkade.blogspot.com/?zx=39a1da5995855310

преди 17 години 1 месец #36748
К р и з и

enkade.blogspot.com/?zx=b522b405ef64d7b4

Икономическата криза е симптом на моралната криза, която е истинският проблем! Тогава, когато всеки иска да е богаташ за сметка на мнозина бедстващи, когато върху труповете на деца изграждаш богатство и странното е,че обществото уважава такива богаташки гадове, когато не се интересуваме от страданието на другите, а го приемаме за *нормална* статистика, и тайно се надяваме да не ни достигне.Тогава, когато, лъжата е начин на мислене, измамата - препитание, алчноста - религия, простотията нещо като условен рефлекс, мързела - култ, страха - двигател на съществуване, агресията и омразата, начин на себеизразяване, всякакъв вид криза настъпва, а икономическата такава е малко зло, в сравнение с това, което тези непростими смъртни злини (грехове за други) пораждат.Разбира се, да не забравяме *пророците* на всичко това - продажните медии, които обучават в насилие, проповядват страх, развращават наред и то най-вече деца, учат ни какво да мислим, и че ако не си купим еди какво си ще сме никой и т.н. Медиите са враг на морала и на всички духовни ценности, тези ценности, които скрепяват и поддържат едно нормално съществуване на обществото или по малки групи общества, те отровните информатори имат и вина за убийствата в училищата, където ученик разстрелва съучениците си (това е много по-опасно от една икономическа криза - децата ни да се избиват в училищата)....само ПОМИСЛЕТЕ....., дали има икономическа криза, или някаква по-опасна такава, застрашаваща цивилизацията ни... Нека вярата ни е в Доброто, религията - Любовта, мерилото - Истината, оградата - Мъдроста, а Правдата - необходимост.

преди 17 години 1 месец #36749
Виртуалният вертеп - 1

enkade.blogspot.com/?zx=700cc4f4b6c4f07

Понеделник, Май 04, 2009
СТИГА ИНФО, СТИГА ИНТЕРНЕТНО И ВСЯКАКВО ДРУГО РОБСТВО И ТИРАНСТВО !
В ТОЗИ ВИРТУАЛЕН ВЕРТЕП, НАРЕЧЕН ИНТЕРНЕТ, ВСИЧКО МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ, ЕДНО ЕДНИЧКО НЕЩО НЯМА ДА ОКРИЕТЕ, ВАШЕТО СЪЗНАНИЕ.

Копелчетата на Сатаната добре въртат играта, остава и ние да им врътнем копчетата в обратната посока, иначе ще набутат човечеството в ада !

Време е за действие, стига плицокане в гьоловете, върдаляне в калищаците на деградацията и надпревара, кой шопар е по-кален и кой е по-голям от другия ! Това е работа само за свинете от фермата на Оруел.

Да им се казва истината е, като да хвърляш бисери на прасетата !

"Който не разбере от една дума, няма да разбере и от сто", особено ако е от новата раса, с надробен от фрагментацията мозък и дълбоко програмиран, макар че съм убедена в възможностите на човешкия дух и той може да надмогне при желание програмирането.
Проблемът е, че у повечето има само приспособяване към наложената жестока схема на живот в Матрицата и никакви напъни за промяна на това безумно положение. Чрез програмирането и манипулирането схемата вече е вградена отвътре у повечето и те я приемат като неизменна, един вид, че такъв е живота и толкоз, трябва така да се живеее.

Общо взето в момента, всеки набутва всички други в блатото и ги обвинява, за радост на сатаните, но почти никой не гледа, как сам да излезе от блатната тиня и даде пример на Съзнание, за да тръгнат и другите след него да се изкачат на високо по бреговете.
Де що има инфо в официалните ситове и офисиози, е все от информатори на баш майсторите манипулатори, като никой не насочва истински към пътя, който ще изведе човечеството от блатата.
Не по-малко страшни са тези, които имат голяма доза информираност, с голями претенции за познания в областта, но си остават заблудени и директно или ендиректно продължават да са тяхни слуги, макар да веят байрак, че са контри.
Естествено, да намериш пълното равновесие между знанието, познанието, съзнанието и действието е нещо изключително трудно, особено днес, когато всички малко или много сме програмирани, схематизирани, модифицирани, претопявани в съвсем нови индивиди благодарение методите на безбройните банди от манипулатори и с окастрени напълно неограничени човешки възможности, залегнали в нашата изначална природа. В този смисъл от човешки индивиди всички сме превърнати в човешки инвалиди, на път да загубят напълно малкото човешко, което все още им е останало.
Вече не говориме за група от хора или народ, става въпрос вече за цялото човечество подложено на една неоспорима вече модификация и на път да попадне под пълен ментал контрол чрез чипизацията и превръщането му в една маса от роботизирани роби. Мина времето на междинните критики за разсейване между хора, групи и народи, така добре подклаждани от баш майсторите на Елита, за да не виждат повечето нито главния извор, от който се излива на талази, на талази злото, нито накъде ги влачат мътните му води, като за последно.
Всяко отклонение от началото и края води до забатачване и тогава лесно ни се изплъзва Истината. Та нали целта е, да се затапи извора и да се избегне именно това и да не се стигне до тоталното въдворяване на човечеството в един световен лагер на Реда. Справянето с едно или друго последствие, няма да промени нищо. Единствено съзнанието за наличието на Злото, откъде идва и каква е крайната му цел на много хора, би променило наистина нещо и за цялото човечество.

Дааа, всички се искренно заблудени и претендират, че са голями хуманисти и спасители на човечеството, като продължават още по- искренно да служат на копелчетата на сатаната. Значи какво ? Нищо и половина, плицокането и деградацията продължават с още по-голяма сила и точно това е и целта на заниманията.

Аз знам, защото така го чувствувам, че трябва след голямото информиране, да дойде времето на голямото размишление и осъзнаване на всеки един от нас, в неговата си микросфера за самостоятелно духовно издигане, без много приказки, но в действие и личен отпор към властелините, колкото и малка да му е ролята в цялата тази свинска Ферма.
В противен случай, явно ще стане точно, както те го искат, само взаимообвинения, взаимоунищожения и самоизтребления, което няма да доведе до исканото освобождение. Всичко са предвидили, както винаги в детайли и слугинажа им върши черната работа.
Казано в една езотерична светлина, нека да настъпи пълно затишие пред голямата БУРЯ, бурята на ДУХА и да издуха всички сатанински същности, завинагиии.

ЗАТАИ ДЪХ, ЗАПАЗИ ДУХ И ЗАПЕЙ СЪРЦЕ, БОЙ ПОСЛЕДЕН НАСТАВА ЗА ОСЪЗНАВАНЕ !

Аз така смятам и започвам веднага, стига инфо, стига бла, бла, бла !
Всичките им методи се повтарят непрекъснато, само марионетките, обстоятелствата и инсценировките се променят, като крайната цел е винаги една и съща и тя е важната, другото са само подробности.
Важна е червената линия по която се движат и командват събитията, докато стигнат до заветната си цел - тотален контрол на човечеството.
Като им изучиш методите на действие, стават страшно безинтересни, защото навсякъде, във всяко едно от действията им са застъпени. Единственото нещо, което е интересно и се движи, са прииждащите нови вълни от манипулирани, лесно превръщани в марионетки на принципа на егоцентризма, през фрагментацията, програмацията и зомбацията. Методите им стават все по-съвършени и зомбетата все повече и повече.

Най-важното е вече пределно ясно и достатъчно, остава действието на всяка отделна личност да се пребори със собствените си заблуди, егоцентризъм и маниакализъм за постигане на власт и всичко останало, което след себе си тя влачи и заталачва свободата на духа.

Един по един да започваме да излизаме от блатата на световната конспирация, в която са потопили света и повлечеме крак за останалите, пример да дадеме. Това безспирно замеряне с кални топки един други, очевидно до никаде няма да ни доведе и ни отклонява от Пътя, който ясно се очертава, но всеки го подминава, зает с другите да обвинява.
Време е вече нас самите си да обвиниме, да си простим греховете, към които са ни тласкали много успешно и да разчистиме, за пример на всички да станеме, да проправиме и поемеме по ПЪТЯ, ДУХОВНО чисти и свободни.
До сега тълпите ги привличаха само илюзиите, материалните блага и химерите на властта, /един от главните им методи - капаните на властта, колкото и малка да е тя, всеки иска да има някаква власт над другия/. Време е да тръгнат след истинското и духовното, осъзнали реалността, далеч от сладникавите илюзии на сатаните, за да ги държат в ръцете си.
Нооо, все някой ще трябва пример да им даде и да ги поведе, защото истината привлича със своята неподправена сила, стига да започнеме един по един да я изчистваме от калта на кочината, в която са ни набутали преко сила.
Не чакайте другите да ви направят духовни или чрез разни фалшиви системи, гурута и други манипулации от сорта. Истината е във всеки от нас закодирана, чака своя час да бъде открита от нас самите и да блесне като брилянт в гьола. На прасетата не го хвърляйте. Вземете го, високо го вдигнете и на другите спасителните бреговете покажете, пътя на свободата им осветлете.
Всеки от нас Данко да стане ! По-добре човешка саможертва, отколкото бездушна жертва, тип двукрак земен червей, стъпкан с ботуш в калта !
Така и така, само рептили ни се влачат в краката, с червеите съвсем няма да остане място за стъпване по земята.

Тези, които все още не са добре информирани, в какъв батак са набутани, да продължават да четат, но да не забравят, че няма да имат никаква полза, ако до себе си не стигнат в търсенето и не се видят в цялата тази сатанинска конфигурация и ролята, която те сами изпълняват, колкото и да е малка тя. Кръгът трябва да се затвори, нали ? Тръгва от вас и свършва с вас ? La boucle est bouclée, казват французите. Ако останете извън него, нищо няма да се получи.
и ще е хабене на време.

И океанът е голям, но капките са тези, които определят неговото качество и това е първото и най-важно осъзнаване, че животът на тази земя, зависи от всеки един от нас, от неговите действия, мисли и намерения. Действията си може да скриеш, но резултатите от тях винаги са налице, какво значение има, дали го знаят другите, така или иначе те са дали резултати и ако са лоши, като бумеранг отново при вас ще се завърнат със страшна сила.

Ето, това е голямото съзнание, че си частичка от Цялото, че всичко и от теб зависи, но не само за теб, че ако деградираш другите и ти ще газиш и живееш в деградация и пр. и пр. с всичките последствия от нея. Не може да газиш в кал и да не се опръскаш поне.
Когато това престане да е само думи, а едно Съзнание във всеки един момент от живота ни, единствено тогава ще сме готови за голямото избавление, за живот на истински ХОР-а, отворени само за щастие и любов на тази нещастна сега планета със заблудени прасета.

Така и така се готвят да ни изтребят, до крак, всички българи, поне да се опитаме да стъпиме на ГОЛЯМИЯ БЯЛ ПЪТ, извън блатната лепкава свинска тиня на Фермата и служиме за храна на още по- голями от нас свинчовци и тлъсъти шопарир, вечно ненаядни.

Нека пример да дадем на всички останали народи.
Може властелините да са срещу нас и на геносид да са ни подложили, но по-важното е, че Дедо Боже е с нас и ще ни помогне, но само ако тръгнеме по свое желание, насила няма да ни бута изодзад с жезъла. Той знае, че с гегите само свинчета се подкарват, а ние сме негови ХОРА и пази нашето дойстойнство, чака търпеливо нашето осъзнаване и разпалване отново на божествения ДУХ. Нека му покажем, че сме неговите най-свидни дечица и не случайно се намираме в тази ситуация, за да се научиме да преодоляваме трудностите от тези, които се вземат и от него за по-голями.

Труден е Пътят, но славен !

Пътят тщеславен е само за двукраки прасета и води надолу право в ада за храна на Дяволетата.
Там, ние децата на Господа, нямаме вече работа !
Навъргаляхме се доста в тинята, стига ни и тъмата черна, в която ни забулиха историята и произхода, отклониха ни далеч от ПЪТЯ, поугасиха ни светлиничките в душите, дадохме безброй жертви, жестокости преживяваме.

НООО, НЕ СЕ ГАСИ, ТУЙ ЩО НЕ ГАСНЕ !
ТОВА НЕ СА САМО ДУМИ, АКО ГИ ОДУХОТВОРИМЕ И В ДЕЙСТВИЕ ГИ ПРЕВЪРНЕМЕ. СЛОВАТА СЛАВНИ ДА НАПРАВИМЕ И ДА ПОКАЖЕМЕ, ЧЕ В НАС Е ВРЕМЕТО И ТО Е В НАС, ВЕЧНИЯТ КРЪГОВРАТ НА ПО-ВИСШЕ НИВО !

Време е да затвориме кръга, да се върнем у дома, в слънчевия ни ДОМ и почнем отново Цикълът, така както само ние знаеме да го правиме, докато отново не ни нападнат свирепите дяволетата, този път след много хилядолетия, ако сме си научили всички Уроци !

Време е, да запалим душите си от въглените, под пепелта заровени, нооо все още, живи и парещи, да осветим и намерим отново ПЪТЯТ, та

ДЕН ДА ГРЕЙНЕ на земята.
ДУХЪТ, ТОВА Е ДЕНЯТ, ТОВА Е СЛЪНЦЕТО !
ТОЙ Е В НАС И ЧАКА С ВЕКОВЕ СВОЯ ЧАС !

Всички викат, младите нямали цел в живота и прочеее, горкичките.
А това какво е ?
По-голяма цел, просто няма и не може да има, но няма кой да ги насочи, поне накъде да гледат, ако не друго. Крушата не пада по-далеч от дървото. Бездушни кариеристи дават поколение само от още по- бездушни кретенчета, единствено с кариеристично-материалистично-консумативна ориентация и напълно изпразнени от духовно съдържание. Всеядни прасльовци, които са готови да ядът и дечица, за да си напълнят догоре търбуха и кочината с луксозни партошляци.
Предпочитат да умират като земни червеи от дроги, самоубийства, депресии, робско слугинясване на сатаните и какво ли още не, вместо да си възвърнат силата на духа и дори да умрат, поне ще е с достойнство, чест и слава за вечни времена в тези тежки времена за цялата земя.
Кога, ако не сега трябва да имат Цел, но не тази, с която са ги програмирали родители и професионални манипулатори от детските градини, училищата и университетите, за да се докопат до високите места, катерейки се като маймуни за повече банани от останалите, продавайки си душите на сатаните и после се чудят защо им е празно и тъпо отвътре, въпреки постигнатите заветни цели, унищожавайки де що имат по пътя си, стъпвайки върху чужди глави, унищожавайки хиляди съдбини.
За Мъртви души истинско щастие няма, въпреки благинките, с които са обсипвани.
Гьоте или Гогол не са писали празни приказки, нооо всичко е пак въпрос на афинитет и желание, разбиране и извисяване. Лесно е да попаднеш в капана, трудно е да излезеш от него. Всички сме в него, всъщност, но малцина си дават сметка и с духът си успяват да се издигнат над стените на затвора на Матрицата. Нали знаете, за свободен дух затвор няма.
Там е фатката, обаче и най-вече осъзнаването на Грешката, защото има милиони хора, които са си заминали от този свят, без дори да подозират, с безкрайната заблуда, че са били в ползу роду, а всъщност живота им е бил изграден върху напълно фалшива база и са били най-вулгарни сатанински слуги, като толкова други.

Това означава в превод, че може да са завършили пет висши образования и главите им да бъкат от по-знания, но най-важното, истинското Знание напълно им се е изплъзнало от живота и раждането им е било напразно, защото не са си научили Урока, за който са се родили на земята. Какво значи един Урок в този смисъл, ако не Истина, а не истини и истинички, угоднички само за създадтелите им, построени на тотални заблуди, които ги обезсмислят напълно. Това не означава, естествено, да не набираш познания, но не за сметка на Знанието, двете трябва да вървят паралелно, нещо почти невъзможно днес за повечето във Фермата.
Още в най-младите ми години ме фрапираше неимоверното, направо маниакално желание точно на тези, в които това знание очевидно беше унищожено, да тичат по университети и да трупат титли неуморно. Очевидно празнотата, където трябва да бъде Знанието инстинктивно ги бута да го запълнат с познания, но изкуствено натъпкани в главите им с най-важното, липсващо звено на одухотворението. Всяко нещо може да бъде одухотворено, даже предметите, камо ли човек или познания. Точно това им липсва и то е най-важното, в противен случай се превръщат само в роботчета, пълни догоре с познания и нищо повече. За етика и честност, дори и дума не може да става, те вече не съществуват днес в живота на човека, освен разбира се в пълната им лицемерна форма, точно като хуманизма.

Интересното е, че всички са отлични лицемери и се научават да имитират хуманност и духовност, до такава степен, че истински и искрено си вярват на имитациите и собствените си лъжи.
Нооо имитацията си е имитация и няма нищо общо с истинското.
Най-странното е, че имитирането им става истинска природа и те не се държат естествено, дори там, където би могло да стане, без да им нарушава фалшивия мир или им свали маските. Истинските им лица, дори те самите не посмяват да ги видят, камо ли останалите.
В това, един вид им е и наказанието, да не знаят, кои са и в какви бездушни парцалени кукли са били превърнати, натъпкани със суха слама само от познания, вързани на конци, с много маски, според сценките и сценарията на сцената, на която ги разиграват и и нищо повече.
Аз съм виждала макар и по изключение, ужасът на такива, но само за части от минутата, зървайки за миг истинския си образ, без маска. Те винаги предпочитат да изживеят живота си в пълна заблуда, както за другите, така и за самите себе си. Нямат капка кураж да се видят истински. Спасение за тях просто няма, защото са капсулирани завинаги в стоманата на роботизирарни роби и интересно, най-вече са тип интелектуалци. Познанието може да им е огромно, но мъртво от дух лишено и всъщност никому ненужно, освен за Мъртви души като тях самите.
Колкото до Живите души, никога не биват допускани да вървят по кариеристичните стълбици и ги държат на първото стъпало като най-опасни съперници, защото имат не само познания, но и Знания и дух, триединство, което от само себе си ги прави велики, но върло опасни за сатанинските същности. Ако случайно стане фал и такъв Човек изкачи някое и друго стапало, много бързо, сатанински задружно и с мъртвешка жестокост го сурват надолу по стълбата, даже убиват.
Дааа, живите нямат място при мъртвите !

Дааа, сигурно е много гадно да се огледаш в живите и да се видиш какво голямо мъртво нищо си, пълно със слама, но обшито със злато, с изкуствен блясък, облято в светлината на прожектора.
Обратния вариант е най-приятния !
Дава ти сила да продължаваш, духът ти като факла да развяваш, светлина да разпръскваш, истинска и топла, сърца да стопляш, Пътят за истински живите, да огряваш.

Няма ли го духът и неговата светлина да огрява Човека отвътре като слънце, всяка стъпка ще му е сатанински черна, колкото и да го обливат отвън със светлините на прожекторите !
Точно затова, копелетата на сатаната първо убиват духовността у хората, за да могат да разчитат на чернилката, единствено за тях важна, когато ги превръщат в марионетки ! Това че компенсират с изкуствено външно осветление, мнооогооо светли илюзии и бляскави празници, не променя абсолютно нищо.
Рано или късно прожекторите ги угасват, пак същите, след като им свършат работата и илюзиите, с които са ги натъпкали догоре без остатък, се изпаряват, као дим. Остават сам-сами с празнотата отвътре и голямата заблуда, неспособни да се преборят с нея.

Не казвам празнота в душата, защото те нямат такава. Празнота, която само и единствено с ДУХ може да се запълни, нооо след като са го оставили да издуха навън завинаги за слава, власт, пари, кариера и прочеее, не може да се върне. Когато загаснат светлините на рампата потъват завинаги в чернилката, сплуани марионетки с кръцнати конци, никому ненужни.

ЧОВЕК БЕЗ ДУХ, Е КАТО ПТИЦА БЕЗ КРИЛА РОДЕНА, ДО НЕБЕСНИТЕ ПРОСТОРИ НА СВОБОДАТА, НИКОГА НЕ СТИГА !
КРЕТА ЛИ, КРЕТА ПО ЗЕМЯТА, КЪЛВЕ ДЕ ЩО ПАДНЕ И САМО ИЛЮЗИЯТА Й ОСТАВА !
Точка !

преди 17 години 1 месец #36750
Виртуалният вертеп - 2

enkade.blogspot.com/?zx=700cc4f4b6c4f07

Малкото живи трябва да слезат от сцената и стъпат здраво на земята истински живот на живи хора да започнат !
Със зомбите се видя, че далеч не се стига, дори когато достигът върхът, едва ли не, на познанията и развиват "много успешно" цивилизацията, добра само за мъртви души.

Ако трябва да се отпочне отнякъде, опорната точка трябва да бъде ЛЮБОВ към ближния, а не ОМРАЗАТА, която винаги замъглява разума и бута човек към неразумия и точно поради това, манипулаторите са страхотни спецове в нейното раздухване чрез противопоставяне.
Това всички го знаят, но както винаги само на теория, като опре на практика, се оставят да ги поведе омразата и веднага биват отклонени от правия път, по който са тръгнали с убеждение и огромно желание. Историята бъка от примери за такива, които много лесно са били отклонявани от първоначалния си устрем и желания, като неусетно са били впрягани за чужди каузи. Тя, историята мълчи за милионите хора, които също в малкия си животец, също са били изманипулирвани и въпреки добрите им желания в последна сметка са тръгвали точно в обратната посока.

"ПЪТЯТ КЪМ АДА Е ОСЕЯН С ДОБРИ НАМЕРЕНИЯ !"

Повече от ясно е, че човечеството не е въобще поумняло през последните две хилядолетия и продължава да прави същите грешки без да се учи от миналите.
Голямият проблем е, че колкото цивилизацията става все по-развита, толкова грешките стават все по-опасни за човека и могат да го доведат до пълното му унищожение.
Това говори, че в света вече няма никакво място за Любов, подчинен е изцяло на Омразата. В бездушните същества, в които превърнаха хората няма място за Любов, освен разбира се лицемерната, така необходима им, за да вярват другите на поредната маска, която ще си сложат на лицата. Ако трябва да избирам между лицемерна Любов и Истинска Омраза, при всички случаи тогава и парадоксално, ще избера Омразата, поне е истинска.
Когато омразниците останат сами с омразата си, с омразните си действия срещу хора и природа, а хората с любовта си едни към други стават все повече и се съюзат, не може да не се промени живота на нашата Земя, след като ги изгониме от нея.
Творецът с любов ни е сътворил и с любов даже може да ни унищожи, за да не станем всички омразни сатани.
Ще кажете има ли любов има и омраза. Вярно е, нооо единственото условие е и двете да са истински и добре екилибрирани помежду си. Трудно е в тези сатанински черни времена да не изпаднеш в луда ярост и безкрайна омраза към всички тези копелчета на сатаната, които тъпчат с мръсните си копита земята и я превръщат в дяволска.

Не може един истински Човек да не мине през Омразата, омраза яростна и изпепеляваща даже, като си получи целия дял от манипулацията, особено ако е скорпион.
Проблемът е, че тя няма с нищо да ни помогне, от Сатаните да се отървеме. Защо, защото като мразите, както те ви бутат, в тяхния кръговрат автоматически се включвате и с енергия за въртене го зареждате.
Омразата един вид се явява един кръговрат на долното ниво, а трябва да влеземе в кръговрата на Любовта от горното ниво, също като в приказките за горната и долната земя. То не е даже приказка, а си е жива истина. С омразата пропадаме все по-надолу и надолу, докато се намериме всички в ада.

Ех, ако можеше всеки в живота си да изпълнява вълшебната формулка: "Не прави това на другите, което не искаш да правят на теб" със съзнание, истинска Любов към ближните и без дяволския егоцентризмът, нямаше да има място на Земята за сатанинските копелета. Вместо това, всички ги надъхват с омраза, за да изпълняват безотказно заповедите на Сатаната.

Ако не давате никакви поводи за омраза, копелчетата на Сатаната ще обърнат земята и ще накарат всички да ви намразят с безбройните си методи и трикове на манипулацията, за да имат повод ви въртят номера на всяка крачка. Нямат грешка в тази работа, не ще и дума, дори ще ви накарат и вие сами себе си, да се намразите.
А, омразата служи много успешно за извинение и продължение на кървавия маскарад, който се разиграва с векове на нашата горка земя.

КАЗАХ !

Който иска ще го прочете с внимание, който иска ще го разбере, който иска даже ще го чуе със сърцето си, който иска ще го види през очите на живота си, който иска изцяло ще го осъзнае като своя истина, защото истината винаги е една, който иска ще отключи своето знание, дълбоко скрито в него, който иска ще подмине подигравателно и високомерно, така типично за всяко заблудено зомбе, който иска може и да осъзнае някои реалности, в които живее и изрови въглените под многото пластове пепел заровени. ТОВА Е !
За тези, за които е една смешна патетика, рано или късно ще усетят, че са сбъркали Пътеката и ще им подпари под земята.

Забележка:

Всичко останало, по врачански казано, е бадева работа !
Каквото и да четете, да ви казват и да ви наливат в главите, за целта доста опразнени и с трици напълнени, няма да е от полза, ако не сте настроени на съответната вълна, ако не искате да научите истината и ако просто нямате афинитет към нея.
Човек чува и вижда само това, което иска, дори преодолявайки програмацията, с която са го заредили и това поне е доказано !

КОНСТАТАЦИЯТА НЕ ОЗНАЧАВА ОМРАЗА, А НЕОБХОДИМО СТЪПАЛО ЗА УСТАНОВЯВАНЕ НА РЕАЛНОСТТА, ЗА ДА СЕ НАДСКОЧИ НЕНАВИСТТА И СЕ ТРЪГНЕ С ГОЛЯМА ЛЮБОВ НАГОРЕ ПО СТЪЛБАТА.

ОМРАЗАТА ДЪРПА НАДОЛУ И С НЕЯ ЛЕСНО СЕ ПРОПАДА В ЧЕРНИЛКАТА НА АДА !
ЛЮБОВТА Е ТРУДНО ИЗКАЧВАНЕ НАГОРЕ, НО ВОДИ КЪМ СВЕТЛИНА !
/Ада - това е греховете, които допускаме, винаги водени от омразата и тя е огънят, който най-лесно се раздухва, особено от професионалните манипулатори. Тя не трябва никога да ръководи действията ви, дори и да са добри за момента, защото рано или късно ще се трансформират в лоши./

Всичко е въпрос на ниво и афинитет в този виртуален вертеп, наречен Интернет.

Каквото мислех и чувствувах, това КАЗАХ !

Не уча и не налагам, само предполагам, Дедо Боже единствен разполага ! Опитвам се неговите повели да слушам и със сърцето си да ги догаждам, по неговата воля да живея, без да влизам в храмовете и лицемерно свещи да му паля.

преди 17 години 1 месец #36751
Мы вербуем людей, которые читают мысли на расстоянии

Бывший кремлевский оракул, генерал-майор Георгий Рогозин:
Мы вербуем людей, которые читают мысли на расстоянии!
Накануне очередных парламентских и президентских выборов обычно оживляются и астрологи, набившие руку на политпрогнозах. Они утверждают, что депутаты и министры интересуются звездами, содержат штаты предсказателей и даже якобы Путин не чурается их советов

Наш президент - астрологический проект?

Взаимоотношения властей предержащих с астрологами всегда покрыты завесой тайны. Сами политики в этом, как правило, не признаются, а звездочеты обычно напускают много тумана и бывает, что привирают. Так, в число страстных поклонников астрологии записали спикера Госдумы Геннадия Селезнева. Однако в его окружении уверяют, что ничего подобного не слышали. Мол, Селезнев интересуется астрологией не больше остальных.

Чаще всего о предсказателях судачили в бытность Ельцина президентом. Якобы тогда к работе в Кремле привлекали и астролога Павла Глобу, и «телезаряжателя» Анатолия Кашпировского, а экстрасенс с жутковатой фамилией Гробовой будто бы перед каждым вылетом проверял президентский самолет. Где здесь правда, а где вымысел, Бог весть. Но, видимо, не случайно, что и Глоба, и Кашпировский в свое время неплохо «раскрутились», а сейчас припеваючи живут за границей.

Сверяет ли свою жизнь со звездами нынешний президент? Определенно никто ничего не говорит. Вроде бы в необузданной страсти к парапсихологии Путин замечен не был. Но ряд астрологов сходится в том, что и он советуется со специалистами из этой сферы. Так, доктор астрологии Павел Максимов пояснил, что до нынешней весны ВВП не совершил ни одной звездной ошибки, и даже дата его инаугурации была выбрана идеально. А без специальных консультаций это якобы затруднительно. А еще один звездочет заявил мне, что Путин сам является астрологическим проектом:

- У власти оккультная изнанка. Когда человек поднимается на ее пирамиду, он проходит жесткое «просвечивание». Во время поиска преемника Ельцина ошибиться было нельзя, и астрологический фактор играл не последнюю роль. А гороскоп Путина был успешен в течение 5 - 6 лет с момента его избрания.

Число жизни Путина - 1965664

Генерал-майор Георгий Рогозин был правой рукой Коржакова в Службе безопасности президента и работал в Кремле 4 года. В 1996-м, на следующий день после второго тура президентских выборов, его вслед за бывшим шефом отправили в отставку. Но невероятные легенды про этого человека ходят до сих пор. Его называют кремлевским астрологом, составлявшим гороскопы Ельцину, говорят, что он владеет гипнозом, погружается в прошлое, предсказывает будущее и двигает взглядом дубовые столы. В конце концов за ним закрепилось прозвище Мерлин - был такой колдун при дворе короля Артура.

Но «великий и ужасный» кремлевский оракул на колдуна сегодня совсем не похож. Тихо-мирно возглавляет им же созданный Институт экспериментальной психологии. Две малогабаритные комнатки в одном из зданий Министерства энергетики, чья невзрачная табличка теряется рядом с яркой вывеской ресторана «Фата-моргана». Здесь-то и находится офис Рогозина.

При встрече он первым делом хвастливо показал мне поздравительные папки в честь своего недавнего 60-летия. Одна из них (от ассоциации ветеранов службы безопасности президента) была украшена портретом того самого Мерлина в колпаке звездочета. От астрологии Рогозин тут же открестился, сказав, что никогда не составлял гороскопов, но страсть к оккультизму отрицать не стал:

- Меня уже много лет интересуют древневосточные знания, связанные с управлением людьми, и возможность их применения в современной жизни. У нас они считаются мракобесием. Хотя дают очень хороший результат. И пока мы были рядом с Ельциным, он ни разу не обвалился. А психологические портреты личностей мне интересны как агентуристу, есть такая профессия. Мы занимаемся теми, у кого феноменальные способности. Эти люди могут читать мысли на расстоянии, видеть через стену. Таких вот мы и вербуем.

- Ельцин знал об этих экспериментах?

- Он занимался своими делами. А мы просчитывали передвижение президента, его контакты с живыми людьми. Прогоняли ситуации на месяц-два вперед, смотрели будущее с помощью слиперов. Эти люди видят во сне все как наяву. Закрывают глаза, уходят в состояние мягкого гипноза, вспоминают прошлое и видят будущее.

- И как же вы с ними работали?

- Я, например, спрашиваю оператора: «Что сейчас делает охраняемое лицо?» Он: «Вертит в руках стакан». Я говорю: «Подойди к нему, вынь стакан и вставь авторучку». А во время переговоров охраняемое лицо крутит уже не стакан, а авторучку.

- Но он бы в любом случае не стал крутить в руках стакан на переговорах.

- Это не факт.

- А что еще вы можете «видеть»?

- Что Путин будет править три срока до 2012 г. Сейчас он находится в возрасте змеи. Вообще такие, как Путин, уже рождаются президентами. Он ведь Дракон. Из группы созидателей. А в 2025 г. закончится последний имперский цикл России, после которого русские смогут жить везде.

- А то, что Путин будет править до 2012 года, следует из его гороскопа?

- Мы пользуемся другими технологиями. Я не претендую на место Бога. Но будущее можно видеть. Нострадамус же видел. И для древних было нормально общаться с образами родных. Есть мощные методики, открывающие психотронику. Эта наука управляет мозгом. В сознание человека можно записать все что угодно и сформировать до 5 ролей с разной культурой, манерой поведения, родными, языковой базой. А чтобы увидеть траекторию жизни человека, его взлеты и падения, достаточно знать, когда он родился.

- А если это 7 октября 1952 года?

- Путина, что ли, просчитываете?

- Ну а кого же еще?

- Надо умножить 1952 на 1007. - Тут Рогозин взялся за калькулятор и выдал набор чисел, определяющих жизнь президента. - Получаем 1 965 664. Первое число соответствует году рождения и так далее. Скажем, в 2001 г. Путин был на грани риска, у него - «единица», а в 2002-м ушел наверх. А 2004 год попадает на пятерочку.

- Но в 2008-м у Путина опять единица. Значит, третьего срока не будет?

- Да все будет. Система работает. Просто может измениться геополитическая конфигурация. Например, появится новое государство. Скажем, окончательно оформится Союз Белоруссии и России.

К советам ясновидящих, колдунов, пророков мировые правители прибегали испокон веков. Египетские фараоны, римские цезари, короли, цари и президенты. Даже в окружении просвещенного Петра I был оккультист. Но у кого-то это увлечение становилось настоящей манией. Общеизвестна страсть к Распутину последней царской семьи России. Астрологией и парапсихологией всерьез увлекался Гитлер. Но его ошибка была в том, что своих предсказателей он поставил к стенке. Не гнушались советов предсказателей Черчилль и Рузвельт. А Сталин, по одной из версий, специально изменил дату собственного рождения, чтобы жить по другому гороскопу. Он также, говорят, знал точный день окончания второй мировой войны. Во времена Хрущева экстрасенсы работали в охране. При Брежневе парапсихологов, в том числе и Джуну Давиташвили, использовали для лечения больших чиновников. Президент США Рейган по совету астролога назначил свою инаугурацию на 5 утра. Причем процесс его общения со звездами контролировала первая леди США. Говорят, что и Андропов с Горбачевым не были в числе исключений из этого списка, который можно продолжать еще очень долго.

Чем БАБ охмурил Дьяченко?

Про обаяние БАБа и его способность околдовывать людей, особенно женщин, говорят разное. И его близость к семье Ельцина объясняют не только финансовыми возможностями, но и особым даром очарования. Профессиональные астрологи склоняются к тому, что Березовский прибегает к помощи их коллег и, как бывший математик, тоже владеет астрологическими технологиями. Сам БАБ по этому поводу сказал следующее:

- Штата астрологов у меня нет. Но в судьбу верю. В моей жизни

Source: www.kp.ru/

преди 17 години 1 месец #36752
КРАТКО СЛОВО ЗА ВИССАРИОН
Рождената му дата не се знае. Дори годината е неизвестна - 1895-6-7. Роден в бедно индийско семейство. Не, не става дума за Виссарион, а за един негов предшественик. Джиду Кришнамурти. Много по-честен и по-морален от сегашния “месия”. През 1910 година Теософското общество на Елена Блаватска го обявява за “мирови учител”. През 1929 година Кришнамурти скъсва с теософите. “Вие искате да чуете истината от мен?” – пита Кришнамурти. “Но в такъв случай аз ще ви излъжа, тъй като това няма да е вашата истина, а моята.” Лоши или добри, истинни или пълни със заблуда, словата на Джиду Кришнамурти са слова на един обикновен човек и нямат претенции да бъдат нещо повече. Философията му е част от човешкото философско наследство. С Виссарион нещата стоят другояче.
Той говори за “моята баба Мариам”, т. е. Мария, майката на Христос. Той използва терминологията на Христос. Той настоява, че ние трябва, че сме длъжни да го приемаме като Христос и даже като Бог, като въплъщение на Високото Небе. Ние от своя страна сме на мнение, че ако трябва да вземем някакво отношение към въпроса, то е да разобличим този световен измамник.
“Как възприемате смъртта на младенец? – го питат.
Това е изпитание на родителите и наказание за техните грехове. В телата на тези младенци душа не се вселява, тъй като изначално се вижда нейната гибел.” Край на цитата, както е прието да се казва. Да коментираме ли? Трябва ли да коментираме, да се впуснем в безкрайни теософски спорове, в усуквания и извъртания на думи? Трябва ли да направим онова, което те са планирали, че ще направим, което те искат да направим? Ние предпочитаме да ви разкажем един случай, използвайки терминологията на Виссарион. На 31 декември 2000 г. циганинът И. Илиев изнасили и уби шестгодишната Деница от гр. Нови Пазар. Това било сторено не защото циганинът бил лош човек, а защото родителите на Деница били много грешни. Самата Деница пък нямала душа. Сега ви питаме – ще тръгнете ли след такъв “пророк”? О, не извинявайте – след такъв Бог?
Ще му дойде времето и на прекия сблъсък с Виссарион, ако такава е волята на Тангра. Но защо сега не бива да влизаме в безкрайни спорове и посочване на грешките и противоречията в неговото учение? Ами погледнете трудовете на неговата духовна учителка Блаватска. Огромно струпване на факти, данни и цитати. Един огромен лабиринт, от който измъкване няма. За Елена Блаватска се трудил цял полк теолози и познавачи на различните религии. При Виссарион е същото. В проповедите му присъстват фрагменти от всевъзможни религиозни учения, от всички малко или много разпространени религии. Всеки от нас сам със сигурност ще се провали срещу такава организирана армия. Той може да чувства, че е прав, но техните аргументи ще са несъкрашими. Те са професионалисти. Затова нека приложим по-простичкия метод. Нека покажем как звучат пряко приложени в живия живот словата на гуруто. Нека покажем накъде води пътят, сочен от него.
Надяваме се това да е напълно достатъчно. Който има очи – ще види. Който има разум – ще разсъди. А накрая всеки ще бъде съден от Оня, Който единствен има право да съди. Останалото е от Виссариона.

преди 17 години 1 месец #36753
САМОИЗПЕПЕЛЯВАНЕ
Разпиляването на българите по света ще стане през 2030 година. Съдя по две неща, но как мога да бъда напълно уверен. Въпреки съмненията, нека разкажа онова, което ми е известно.
Ще има масови размирици, потушавани безжалостно. Външният вид и функционалното устройство на полицейските машини съответства на показания срок - не твърде различни от днешните, но все пак усъвършенствани. Но по-важни за мен са цифрите "20-30", възникващи в съзнанието ми, щом се замисля над бъдещите противобългарски дни. Зная, че не е непредотвратимо. Предупреждението показва наличието на неизползван досега изход. Бях се заловил сериозно с неговото търсене. Търсех, работех, но ми липсваше спокойствие.
Една нощ сънувах. Стая между хола и спалнята. Каква стая? Та тях ги дели само една стена. Стая. Малка, с рафтове книги до тавана, с маса и стол. Работен кабинет. Това, което ми бе нужно. И аз поисках да имам кабинет, спокойно място за работа. Не се изискваше кой знае каква фантазия, за да се сетя. Терасата, неизпозваемата през по-голямата част от годината тераса. Тя би била чудесен кабинет. Трябваше само да се остъкли. Започнах ремонта. Кабинетът беше почти готов. Но пламна къщата. "Безумно", както писаха в един вестник. Нямах вече къща, простих се и с мечтите за свой собствен кабинет.
Две години по-късно. Сънувах същия кабинет. Почернял. С остра миризма на изгоряло. Между бившия хол и обгорялата спалня. Над спалнята нямаше таван; над кабинета - също. В спалнята мебелите бяха се превърнали на пепел; рафтовете в кабинета - също. През прозореца се виждаха огромни претъпкани автобуси, заминаващи неизвестно накъде. Върху покривите им бе натрупан багаж - денкове, куфари, чанти... Започнало бе масовото изселване.
Не за пръв път ми се случваше да досънувам сън след години. Сънищата с продължение са нещо обикновено при мен. Но този беше съдбоносен. Трябваше ми място, където да работя за предотвратяването на една велика беда. Изгориха мястото. А заедно с него и надеждата за тяхното собствено спасение. Запалиха ме, за да се избавят от неудобното ми присъствие. Дали някога ще осъзнаят, че са изгорили своето бъдеще? Подпалвачът опожарява чужди домове, но и своята собствена душа, защото:
Човешкият дух се изражда, когато упражнява насилие;
Човешкият дух се изражда, когато над него упражняват насилие;
Вината обаче не е еднаква.
Наказанието - също.
Безмислено е да съжалявам. Трагедията често се превръща в триумф на прозрението. Това е обратната страна на Закона за възмездието. Сънят бе съдбоносен, но не само за мен. Вече не работя над темата за спасението на тези хора. Отговаря се на призив за помощ. Помощта не бива да се натрапва. Забранено е да се натрапва. Забранява Огънят.
Нека бъде волята Му!
1994 г

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.