Поисмо до Волен, Капка, Д.Стоянов, А.Сираков и Г.Д

преди 19 години 5 месеца #14092
Току-що изпратих мейлове до господин Сидеров и до госпожа Сидерова със следното съдържание:

Госпожо Сидерова, Господин Сидеров
Казвам се Пламен Пасков и под това име (проверимо) се зарегистрирах преди 2 дни на вашия форум.
Бих искал да привелка вашето внимание към дискусията и проблемите, които тя отразява, защото считам, че игнорирането и би било губително за престижа, популярността и борбата, която Атака и вие персонално заявихте и много хора, аз в това число, ви повярвахме.
Темата (по-скоро моето включване) започва тук...
www.vestnikataka.com/forum/index.php/topic,5904.45.html

а тук е продължението и след заключването и от админа
www.vestnikataka.com/forum/index.php/topic,5981.0.html

За мен най-важното беше вие да бъдете в течение на случая такъв, какъвто е, не само от позицията на Георги Йорданов Димитров, а такъв, какъвто го виждат, знаят и усещат и местните структури. От вашето справедливо и сбалансирано отношение (или игнорирането му) зависи много: дали хората ще продължават да ви вярват, на Атака, на вас лично, и дали ще имате силите да изпълните Словото, заради което всички ви повярвахме, в Дела, достойни за заявения православен и общочовешки морал.

С най-добри пожелания
Д-р Пламен ПАСКОВ Д.В.М.
Coordinator for Russia
Edliny Co

tel: +7 (495) 772 3295
fax: +7 (495) 381 2140
mob: +359 887 814925
www.edliny.com

P.S. Копия на линковете съхм пратил на SMS на вас и на г-н Антон Сираков с който имам честта да се познавам лично, и съм с най-добри впечатления от него като човек и патриот.
Копие на писмото ще закача и във форума. Темата е прегледана повече от 900 пъти, копия от нея виси по други форуми, и много хора, симпатизанти и членове очакват вашата реакция

Копие на линковете са изпратени и на SMS на мобилните телефони на г-н Волен Сидеров, Капка Сидерова, Антон Сираков, Георги Йорданов Димитров и Димитър Стоянов

Очакваме позицията им с надеждата да бъде справедлива, достойна и сбалансирана.

Постнато и на форума на вестник Атака

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 5 месеца #14095
Убеден съм че няма да ти отговорят. Не им е за първи път да мълчат на такива въпроси като "симпле вулва хипнотика".

(Забел: от лат.: симпле -прост , хипнотика - заспал)

преди 19 години 5 месеца #14096
Да, ще мълчат като комунисти на разпит. Ще мълчат като оная дума, която напомня на руски президент.

преди 19 години 5 месеца #14592
Това, че тия не отговарят просто не е новина. Те така си действат открай време. Въпросът, който обаче не е маловажен е защо медиите мълчат, след като д-р Пасков изпрати и на тях писма. Той, ако има желание, ще каже за какво точно става дума. Аз нямам право да говоря от негово име.

Втори ден в медиите няма и ред във връзка с информацията, която получиха. Тук веднага се набива в очи нещо, което и без това на нас във Велико Търново ни е ясно отдавна. Атака е удобната опозиция и тя не се напада чак толкова от медиите, колкото изглежда на пръв поглед. Напротив. Родителите на Атака бдят над детето си да не му се случи нещо. Тя им трябва. Не случайно са я създали.

преди 19 години 5 месеца #14595
Те сега нямат време да се разправят с някакви си провинциални организации. Те сега умуват какво да правят с възникналите проблеми около шофьорката на електрически влак.
Да, правилно четете - става дума именно за шофьорка на влак. Ето малко подробности:

"Името на бъдещата снаха на Сидерови нашумя в края на миналата година, след като 24-годишната Деница неочаквано оглави младежката структура на “Атака”. По-късно стана известна и любовната й връзка с Димитър Стоянов. Тя е родена през 1982 г. в Хавана, Куба, а професионалната й квалификация е “шофьор на електрически влак”. Да, точно за тая шофьорка на влак става дума, нямало да влезе май в Европарламента, но пък в нашия парламент щяла да влезе без проблем. Чета и не вярвам на… ушите си!!!"

преди 19 години 5 месеца #14599
Шофьорката на електрически влак има език на каруцар. Тя например се е регистрирала в нашия сайт с няколко безумни никнейма от рода на Фатмегюл и Шамие Ержан и пише невъобразими глупости. А какви ми ги е наръсила в кю-то дори не искам да коментирам, защото от думите й и каруцар би се изчервил.

Но момичето се стяга за депутат. Без значение къде. Като не може да стане за Брюксел, то и в София ще я задоволи. Какво тук значат някакви си местни структури, пък били те работещи (нали именно в това е проблемът) и големи (това пък е вторият проблем).
Атака не иска да влиза във властта, защото властта изисква и отговорност. Единствената цел на гуруто Волен е да осребрява празните си приказки. Това е и целта на занятието Атака, изпълнено преди две години. А наивниците като нас, които наливахме вода в тази мелница, просто трябва да си стъпим на краката и да правим всичко възможно да просвещаваме хората за същността на този тумор, наречен Атака. ДПС и Атака са двете страни на една и съща монета и деца на една и съща майка. Това е истината за съжаление.

преди 19 години 5 месеца #14601
Много точно казано. И ДПС, и "Атака" се финансират чрез "ЛУКойл" на Валентин Златев. Което значи - от руснаците. На тях пък някой им втълпил, че един щели да вземат две трети ли беше, три четвърти ли - не помня томно - от Турция. И те решили, че така ще сбъднат старата си мечта да вземат пак България. Тоя път обаче без българите, да не им създаваме ядове. Не знам кога ще се оправя да поработя по тоя въпрос. Имам някъде текстовете. Само да превеждам и да цитирам, та да се види за какво става дума. Тогава ще стане ясно Волен не само колко е православен, ами колко е религиозен изобщо. Ще стане ясно и защо той, православният се сдушава с муунисти, но към нас изпитва истинска омраза.
Не мразя руснаците и казаното е по адрес единствено на тяхната върхушка. Или както ми писа един руснак: "Защо не вземем да свалим ние нашето правителство, вие да си свалите вашето, а после да седнем като братя и да пийнем по чашка." Е, това вече си беше една нормална човешка приказка. Да вярваме, че погонната /както те я наричат/ власт на оня с нежното име ще свърши и отношенията между двете страни ще се нормализират. Тогава ще секне и подкрепата за ДПС и "Атака".

преди 19 години 5 месеца #14635
Хора на Атака обикалят из цяла София, и карат всеки нормален или ненормалне индивид да се подписват за евродепутати.Трябва да съберат 20 000 подписа, нещо не се връзва, изведнъж да имат толкова много членове, а да почнат да обикалят като гламави и да карат куцо-къораво и съкато и да се молят за подписа им.

преди 19 години 5 месеца #14751

НСъпротива писа: Хора на Атака обикалят из цяла София, и карат всеки нормален или ненормалне индивид да се подписват за евродепутати.Трябва да съберат 20 000 подписа, нещо не се връзва, изведнъж да имат толкова много членове, а да почнат да обикалят като гламави и да карат куцо-къораво и съкато и да се молят за подписа им.

У нас обикаля за подписи човекът,на когото дължим разбиването на нашата структура-в Димитровград. Аз няма да им се подпиша.Откъде накъде ще изпращам с подписа си хора в Брюксел,за да получават по 18000евро и да се крият от правосъдието?

преди 19 години 5 месеца #14770

Елтимир писа: Много точно казано. И ДПС, и "Атака" се финансират чрез "ЛУКойл" на Валентин Златев. Което значи - от руснаците.

Това сигурно ли е?
Простете ми въпроса, ако някъде в темите вече сте го обсъждали и сте давали информация...
Межу другото, ако ще си говорим за руски капитали и руска мафия, предлагам да бъдат разграничени...Лукойл, ако да е мафия, не е руската славянска мафия, а руско-еврейската мафия.
Така че ако финансовия източник за съществуване на Атака (Лукойл-Скат) и на ДПС (Лукойл като част от обръча) е доказуем и сигурен, а не просто да го подозираме по силата на логиката, изводи или информация от типа "една жена казала", както пишат понякога в иначе интересния (пак понякога) вестник "Строго секретно", то това ще се окаже страшно...но трябва да се знае...
Защото както комунизмът беше един еврейски експеримент, който беше поднесен с много красиви думи и намерения и странен микс от наука и псевдонаука, така и експлоатацията на идеята за национализма, или, казано простичко - патриотизма, може да постигне съдбата на други думи, които станаха мръсни поради изместване на съдържанието и злоупотреба с цел демагогия ("демокрация", социално равенство, "толерантност", "политика с един нов морал", "вервайте ми", "когато му дойде времето" и т.н.)
Дайте информация, ако имате, ще ви бъда много признателен.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.