Разбира се,всеки има правото на мнение и аз няма да оспорвам. Просто познавам хората тук в чисто човешката им светлина и не мисля,че са били овце. Просто има и такива,наречете ги както искате-наивници,идеалисти,все едно,които искрено са вярвали,че работят за България,но че това се е оказало заблуда... И който защитава това мнение,свидетел ли е на информационното затъмнение,в което бяхме поставени всички по онова време?Защото едва в първите години на демокрацията аз разбрах много истини,а дотогава за всичко се мълчеше и когато се изляха тонове помия изведнъж,лично аз бях адски шокирана и не ми се искаше да вярвам на всичко,което чувах и четях. Убедена съм,че много хора са изпитали същото като мен. И те оределено не носят вина,защото всички бяхме "възпитавани"по един и същи начин. Това бяха за моето поколение годините на наивното детство, идеализма на младостта,вярата... И само този,който е минал през тези времена, би могъл да разбере някои неща,за които пиша тук. Това съвсем не е оправдаване на престъпленията,нито на извършителите. Само е опит да се разграничи зърното от плявата. И пак казвам,няма да оспорвам ничие противоположно на моето мнение.Излагам само нещата такива,каквито съм ги видяла и усетила. А изводите нека всеки сам си направи за себе си.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.