Дадоха 1 седмица срок на Атака за скандала в Димитровград

преди 19 години 5 месеца #14110
Темата за Димитровград бе изтрита за 6 пореден път от саита на "Атака". Но хората я възобновиха отново. Ръководството продължава да мълчи...

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 5 месеца #14111
Някога, в зората на демокраДцията битуваше следното мнение: щом не си с БСП, значи си със СДС. Щом не ни със СДС, значи си с БСП. Тогава попитах: ами какво да кажем ние, от БНРП, които сме и против канибал-социалисти, и против демонократи?
Добре, приемам, че е имало гадости в Димитровград. Приемам, че оня тип, дупетата Димитров е мошеник. Даже не само приемам, а твърдо го вярвам. Как обаче да приема думите на отсрещната страна, че тези кретени, които без малко щяха да убият детето ми, са "доблестни контраразузнавачи"?
Само на тоя въпрос ми се ще да чуя отговора, след което млъквам.
Всъщност, и от Волен Сидеров нито веднъж не съм чул даже половин дума срещу чикистите. това за справка, за сверяване на часовника.

преди 19 години 5 месеца #14112
Смятайте, щом от Атака залагат доверието на националистите към идеята, срещу прикриването на своеволията на един от техните депутати в Димитровградската структура, представете си какво ще стане, ако тия мошенници дойдат на власт!

преди 19 години 5 месеца #14114
Спокойно, няма да успеят да вземат властта. С какви хора би станало това? Те разбиват сами една по една структурите си. Пък и ние, истинските патриоти, няма да се откажем да работим за България! Национализмът не се съизмерва с една партия и един лидер. Ще продължаваме да :hammer: :karte4:

преди 19 години 5 месеца #14120

Как обаче да приема думите на отсрещната страна, че тези кретени, които без малко щяха да убият детето ми, са "доблестни контраразузнавачи"?

Никой не е длъжен да споделя моето мнение. Излагайки онзи списък от разузнавачи, контраразузнавачи, генерали, сержанти, офицери и войници аз имах предвид, че демонизираното крещене "комунисти"! с пяна на уста не може да бъде адресирано към всички бивши и настоящи притежатели на партийни билети, или даже и към симпатизантите на социализма. Защото това означава да бъдат зачертнати повече от милион БЪЛГАРИ!
И като говорех за защитници на България от горепосочените категории, аз имах предвид не тези, които пращаха в лагерите на смъртта по някой и друг донос, които унищожаваха съдбите на хората на политическа основа, а тези, които реално осигуряваха защитата на страната (Армията) и на тези разведки, които действително работеха за България и против чуждите централи - най-вече турската, а също така и против гръцките. А какво да кажем за бившето Първо управление, което беше икономическото разузнаване, икономическата ефективност на което се измерва с милиарди левое? Икономическия шпионаж, защитата и придобиването на технологии и технически нововъведения беше изцяло тяхна заслуга. Техния принос към България може да се измери само с няколко големи отлично функциониращи завода, а не с терора над българи по политически прчини.

преди 19 години 5 месеца #14121
"Писал съм неведнъж. В ДС работеха не само изроди. Същите думи съм чувал и от устата на Илия Минев. Последното е за фанатиците, които не признават цветове и сенки, за които всичко е или черно или бяло." из "Метод срещу агенти"
Да обвиним всички и да оневиним всички е еднакво неприемливо. Даже аз съм на мнение, че тези, които обвиняват всички, всъщност на практика работят за оневиняване на престъпниците, тъй като абсолютно всички служители на ДС и абсолютно всички комунисти просто не могат да бъдат престъпници. Онова, което ме смущава, е че повечето тук заради невинните не искат да знаят, че е имало виновни.
И тъй като изгелжда само аз се интересувам от наказание за виновните, значи мястото ми не е тук и се налага да се оттегля.

преди 19 години 5 месеца #14123
Това е темата за Димитровград, ако на някой му е интересно...възстановявана 15-20 пъти днес...ако на някой му е интересно, и не му се спи (защото утре триенето и създаването ще започне отново) може да се запознае, докато е цяла...въпреки че "цяла" за нещо, което е 1 страница, а беше 15, е малко пресилено, но все пак, основните моменти...
www.vestnikataka.com/forum/index.php/topic,6022.0.html

преди 19 години 5 месеца #14134
Снощи публикувах във връзка с темата за Димитровград,ретроспекция на случилото се в Горна Оряховица преди време.Всъщност,по един и същи начин се отстраняват националисти и се ликвидират дейни и в добро състояние,организации.И тогава и сега изтриват това,което пиша,за да не стига до хората,да не научават истината.Ръководството на Атака не се учи-не,а умишлено проваля дейността на истинските родолюбци.ВОЛЕН Е ПОДСТАВЕНО ЛИЦЕ,ЧОВЕК,КОЙТО ТРЯБВА ДА КАНАЛИЗИРА НЕДОВОЛСТВОТО И СЪПРОТИВАТА НА НАРОДА И ДА ГО ОТВЕДЕ В ГЛУХА ЛИНИЯ!ТОВА ЗА МЕНЕ Е ВЕЧЕ ФАКТ!!!

преди 19 години 5 месеца #14135
Много точно описание на ситуацията, Ник!

преди 19 години 5 месеца #14161

Елтимир писа: "Писал съм неведнъж. В ДС работеха не само изроди. Същите думи съм чувал и от устата на Илия Минев. Последното е за фанатиците, които не признават цветове и сенки, за които всичко е или черно или бяло." из "Метод срещу агенти"
Да обвиним всички и да оневиним всички е еднакво неприемливо. Даже аз съм на мнение, че тези, които обвиняват всички, всъщност на практика работят за оневиняване на престъпниците, тъй като абсолютно всички служители на ДС и абсолютно всички комунисти просто не могат да бъдат престъпници. Онова, което ме смущава, е че повечето тук заради невинните не искат да знаят, че е имало виновни.
И тъй като изгелжда само аз се интересувам от наказание за виновните, значи мястото ми не е тук и се налага да се оттегля.

Елтимире,тук си напълно прав,че не могат всички да са под един знаменател-т.е. нито абсолютно всички са невинни,нито пък всеки,работил в системата е виновен. Ами ако погледнем днес-нали ще видим полицайчета,които съвестно си гледат здълженията и най-често опират пешкира на онези самонадени и самовлюбени простаци,които си въобразяват,че техен е и ножът,и хлябът. Нали ще видим,че тези,които преследват политическите опоненти на властта са същите хора-това и ти сам си го казал в своите книги. Но само те ли са? И хайде да видим по какво ще ги познаем.Лично аз за себе си съм изработила някакъв критерий,може да е верен или не,но ще го споделя. Онези,които са забъркани в политическата далавера,онези-мръсниците,които тормозят хора като теб-ами виж ги какви къщи са направили,замъци край морето,какви коли карат,как се движат... Защото мръсотията много добре се плаща. Виж и другия тип служители-ненамесените-видял ли си да забогатеят така?Тези,които никога не са си позволили да злоупотребят с власт,за да се оядат за сметка на някой невинно тормозен човек. Съгласен ли си с мен за това? Относно Валентин Господинов,който беше наш председател,мога да ти кажа,че е от втория тип служители.Освен това той главно е служил в гранични и вътрешни войски,а след това е бил говорител на МВР. Този човек има детенце,родено с малформации,болна майка-оперирана,самия той изкара инсулт заради едно обвинение,че бил удрял една журналистка от щаба на ДПС,пратена да разбива. И знаеш ли,че той едвам издържа на всички тези проблеми с пенсията си,а съумяваше да ръководи работата ни така,че всичко да върви както трябва. С други думи,искам да ти кажа,че той е свестен и читав човек.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.