Съюзници

преди 19 години 5 месеца #14025
Оплакваме се, че нямаме съюзници. Оплакваме се, че сме сами в борбата. Оплакваме се, че никой не ни забелязва. Така ли е? Така е.
Защо е така?
Защото и ние сякаш не забелязваме никого и гледаме само ние да сме добре. Само че на този свят има и други, които страдат. Има и други, които водят своята борба. Има други, на които даже им е по-трудно, отколкото на нас.
Искаме ли тези други да бъдат наши приятели? Искаме ли да видим в тяхно лице съюзници? Искаме ли заедно с тях да водим войната срещу общия враг? Ако искаме, ако наистина искаме, то нека подкрепим поне морално тяхната борба. Прочетете само колко обикновено, по човешки го казват: "В предвид на това, че е добре за човек да осъди комунизма, ние бихме искали да Ви поканим да призовете приятели и познати да направят това на страниците на ЕВ, което е добре за тяхното бъдеще, и същевременно може да насърчи и други хора да направят същото." Подробности ще намерите тук: ottegljane.epochtimes-bg.com/

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 5 месеца #14026
www.ottegljane.epochtimes-bg.com/apgForm1.7/success.html

Осъдихме комунизма, и сега трябва да го изгоним от България веднъж завинаги, ведно с евреите и тяхната българска прислуга!

преди 19 години 5 месеца #14027
Много пъти досега предлагах да почнем с най-вредния им слуга - ДС-НСС. Не се ли справим с това чудовище, всичко е обречено. Онова, което можем и трябва да направим, е да покажем през цял свят какво се върши в България. А също да демонстрираме на изродите от НСС, че не се страхуваме от тях, и че сме готови да продължим борбата. Вярно е, че заповедите идват от друго място, но главният инструмент на геноцида и тероризма в България беше и си остава Държавна сигурост. Ако някой иска да пише на Драшков, мейлът му е int.140@mvr.bg
Аз вече му писах, при това няколко пъти.

преди 19 години 5 месеца #14127
Хареса ми идеята! Определено! Подкрепих я, и аз, и още тука няколко мои приятели. :roll:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.