СКАТ

преди 19 години 6 месеца #13612
Некакви СКОТчета отново се вживяли в ролята на върховни съдници и отново опитали да плашат гаргите. Само че нещо сбъркали адреса. Сигурно щот поради нахлуващите в телевизия СКОТ мангали позбравили азбуката.
И така, /звучи почти като а-така/. На нашите мили СКОТчета, на нашите провинциални деспотчета. Чуй ме, о, виксокоморалний Валерий, чуй ме копеле шибано. Миналата година срещу моето жилище бе извъшен атентат. Твои журналисти, на които ти плащаш с твоите пари си позволили от екрана на идиотската ви телевизия СКОТ да твърдят, че съм се подпалил сам, в пияно състояние, при това нарочно. Когато поисках да направя опровержение, ти ми отговори, че мога да го направя срещу 1000 /хиляда, копеле гадно!/ лева на минута, при това в рекламния блок, при това след 24 часа. Или 00 часа. Вие кенефчиите обичате двете нули, знам. Пазя пнисмата на Ал. Бал., спокойно. Също се каза, че съм вадил нож на твои водещи. След което поисках две уточнения: защо след като съм им извадил нож, твоите водещи са още живи, и как точно съм извадил ножа: по телефона или по Интернет. Ти, разбира се не пожела да отговориш. Затова, о, многоуважаемий Валерий, копеле шибано заври се в дупката, от която си изпълзял, върви си край своето любимо езеро Тиберкул и не ме ядосвай. Да не вадя още снимки на “зелени човечета”. Като оная снимка на полковника, заради която твоите гейнии казаха, че ми са се привиждали извънземни. И като им извадих снимката, гейниите млъкнаха.
Чакам отговора ти, многоуважаваний Валерий, копеле шибано! И не се занимавай с хора, които нямат нищо общо, гадно е. Даже за такава гад както теб би трябвало да е гадно, не мислиш ли?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.