в."168 часа" 1 600 000 лева

преди 19 години 6 месеца #13640
Волен никога не е обичал да го питат откъде идват парите за финансиране на партията му. Т.нар. документ, на който се позовава вестник 168 часа, аз съм го видяла с очите си още миналата година в края на пролетта и началото на юни. Е, да обяснявам ли повече защо общинската организация във Велико Търново стана неудобна? Да описвам ли как крещеше Волен, когато го попитах за този "документ"? Да казвам ли как тогава дори т.нар. "идеалисти" като ник, решиха да се отрекат от нас, за да се задържат на гребена на вълната в Атака?

Историята е много дълга и много поучителна за всички, които тръгват след емоцията си, а не след разума. Аз направих подобна грешка през юни 2005 година. Не казвам, че съжалявам, защото това е част от пътя, който явно трябва да извървя през живота си. Не е лошо обаче от време на време човек да мисли, преди да действа.

Волен няма съветници. Там всичко се решава в момента, в който на някого му хрумне поредната налудна идея. Преди година взеха решение да се ходи на погребението в Пазарджик късно вечерта. Може да са били и на маса, кой да ти каже. На нас се обаждаха след 20.00, за да ни кажат, че трябва да организираме колкото се може повече хора за погребението. До 24 часа съм звънила на хората от структурата и се опитвах да организирам транспорт, за да може на другия ден в 10.00 да сме в Пазарджик. Така се действа в Атака. В петък явно на някого му е хрумнало да "сплашват" журналистите и са хукнали. Пътьом са звънели по телефоните да събират групичака от симпатизанти. Щеше да е смешно, ако не беше жалко.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 6 месеца #13641
Много хора почнаха да проглеждат, но жалко за погубената вяра. Наказанието на Волен ще бъде страшно, и това няма да бъде наказание от човек. Като се подигра с толкова много вярващи идеалисти, Волен навлича върху себе си Божия гняв. Този гняв вече се стоварва. Има една стара приказка, че когато Бог реши да накаже някого, Той първо му взема ума. Не знам как, с кой ум един журналист ще тръгне с орда от 150 души да плаши колеги-журналисти. С Волен явно е свършено, обаче и Бат Бой. не е много цвете за мирисане. Само където е малко по-умен и по-обигран.

преди 19 години 6 месеца #13642
Pamir, вие не разбрахте ли още тогава, че документът е фалшив? И ако да-то не си е струвало да му се обръща внимание.

преди 19 години 6 месеца #13653
И какво крещеше Волен,Наталия?
Изобщо има ли някой,който да повярва на такова нещо?
Отиването в редакцията на мен ми хареса.Група хора влизат в обществена сграда да посетят редактора на дадена медия по определен въпрос...
Нека видят,че можем не само да викаме и крякаме.Малко им беше! :karte4:

преди 19 години 6 месеца #13654
Продължавам да чакам отговор.

www.voininatangra.org/modules/xcgal/disp...um=lastup&pos=0&cat=

преди 19 години 6 месеца #13669
И защо Наталия т.н. идеалисти,като Ник?Ето аз навремето ти казах,че винаги мога да си "хвърля шапката!" и я хвърлих вместо да си затрая и да вляза в общинския съвет и да ползвам благинки.Но не го направих!Не се и натискам за друга партия,защото това,което виждам и което се прави,са безпринципни съглашения и коалиции за власт,а не за народно добро! Всички танцуват кадрила на жаждата за власт,върху трупа на загиваща България и това ме отвращава!Следя всичко и също всичко ми е ясно!Не желая да ставам съдник на никого,но и не търпя да ме съдят несправедливо!А ТИ ГО ПРАВИШ ВТОРИ ПЪТ!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.