Волен никога не е обичал да го питат откъде идват парите за финансиране на партията му. Т.нар. документ, на който се позовава вестник 168 часа, аз съм го видяла с очите си още миналата година в края на пролетта и началото на юни. Е, да обяснявам ли повече защо общинската организация във Велико Търново стана неудобна? Да описвам ли как крещеше Волен, когато го попитах за този "документ"? Да казвам ли как тогава дори т.нар. "идеалисти" като ник, решиха да се отрекат от нас, за да се задържат на гребена на вълната в Атака?
Историята е много дълга и много поучителна за всички, които тръгват след емоцията си, а не след разума. Аз направих подобна грешка през юни 2005 година. Не казвам, че съжалявам, защото това е част от пътя, който явно трябва да извървя през живота си. Не е лошо обаче от време на време човек да мисли, преди да действа.
Волен няма съветници. Там всичко се решава в момента, в който на някого му хрумне поредната налудна идея. Преди година взеха решение да се ходи на погребението в Пазарджик късно вечерта. Може да са били и на маса, кой да ти каже. На нас се обаждаха след 20.00, за да ни кажат, че трябва да организираме колкото се може повече хора за погребението. До 24 часа съм звънила на хората от структурата и се опитвах да организирам транспорт, за да може на другия ден в 10.00 да сме в Пазарджик. Така се действа в Атака. В петък явно на някого му е хрумнало да "сплашват" журналистите и са хукнали. Пътьом са звънели по телефоните да събират групичака от симпатизанти. Щеше да е смешно, ако не беше жалко.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.