Добре дошли,
Гост
в."168 часа" 1 600 000 лева
Гост
Автор на темата
Посетител
преди 19 години 6 месеца
Не пускам тази тема,за да се дразним и плюем.Искам да видя реакцията и разсъжденията на съфорумците относно причините,хората,партиите и изобщо причините,довели до тая явна провокация от национален мащаб.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Eлтимир
Посетител
преди 19 години 6 месеца
Някъде през 1993 г обвиниха Янко Янков, председател на Партия "Либерален Конгрес", че е взел 500 000, доколкото си спомням. Янко отговори по следния начин: "Не са 500 000, а са пет милиона. Не ми ги търсят, понеже си ги разделихме с главния прокурор". И провокацията приключи.
Моето мнение е, че Волен трябва да си уволни съветниците и да си вземе други, по-кадърни.
Моето мнение е, че Волен трябва да си уволни съветниците и да си вземе други, по-кадърни.
Миро
Посетител
преди 19 години 6 месеца
meshter_at, за мен тази провокация е ясна, достатъчно е да видим кой я пуска. И така, това е лидерът на неправителствената организация Национален защитен център (каквото и да означава това) "Справедливост" Сезгин Мюмюн.
В същото време той е член на контролната комисия на партия ГЕРБ. Разбира се, бате ти Бойко "уж" не знае за документа, който има Мюмюн.
Това е разчистване на политическо пространство, познай за кого
В същото време той е член на контролната комисия на партия ГЕРБ. Разбира се, бате ти Бойко "уж" не знае за документа, който има Мюмюн.
Това е разчистване на политическо пространство, познай за кого
Гост
Автор на темата
Посетител
преди 19 години 6 месеца
Мене ме влече по-дълбоко.Това е добре скроен удар на БСП срещу три заека-и АТАКА и герб и дпс-то.Всички в случая са наклепани,а комунягите лъскат имидж.
Интересно,каква е и защо изобщо няма реакция от доган...Той трябва да се чувства обиден в момента.Или за него това са нищо пари?! В деня на публикацията бях при нашия заместник кмет да търся клуб.Той е председател на дпс-то в града.Още не бях чел публикацията.Вика ми:"ейййййййййй,много пари сме ви дали ние бе..."
питам кои ,на кого? И ми просва вестника на бюрото-гледай! Реакцията ми беше шеговита,но оня ме наблюдава яко...
Не може и дпс-то и ББ да не са знаели нещо,даже и Чернев споменава,че знаел обаче май за всички е неочаквано...Май не са вярвали,че може да се падне толкоз дълбоко в калта.
Интересно,каква е и защо изобщо няма реакция от доган...Той трябва да се чувства обиден в момента.Или за него това са нищо пари?! В деня на публикацията бях при нашия заместник кмет да търся клуб.Той е председател на дпс-то в града.Още не бях чел публикацията.Вика ми:"ейййййййййй,много пари сме ви дали ние бе..."
питам кои ,на кого? И ми просва вестника на бюрото-гледай! Реакцията ми беше шеговита,но оня ме наблюдава яко...
Не може и дпс-то и ББ да не са знаели нещо,даже и Чернев споменава,че знаел обаче май за всички е неочаквано...Май не са вярвали,че може да се падне толкоз дълбоко в калта.
Eлтимир
Посетител
преди 19 години 6 месеца
Когато попитахме Янко защо е реагирал така, той отговори: "Ако Главният прокурор тръгне да ме съди, той трябва първо да докаже, че не имало вземане на подкуп, който да бъде разделен между двама ни". Провокацията беше тъпа, стара, изтъркана, обаче и Волен постъпи като талибан. Да си смени съветниците. И Чуколов.
krasy
Посетител
преди 19 години 6 месеца
Най - големите и върли комунисти в Козлодуй станаха АТАКИСТИ. Пък като им знам (на повечето от тях) умствения багаж....... картинката е отчайваща.
Нищо чудно тия около Волен да са на същия хал.
Нищо чудно тия около Волен да са на същия хал.
Eлтимир
Посетител
преди 19 години 6 месеца
Педофилчето Доган не е давал никави пари на Волен. Парите ги дава друг и Доганчето да не се прави на интересно. Парите ги дава оня, с кого Доганчето участва в педофилски оргии с 12-14 годишни момиченца. Ако на Волен му стиска, и ако не го е срах от ОЗ полковник ник. нен., да ми се обади, ще кажа тези неща и от екрана на телевизията. Може даже и от екрана на СКОТ.
krasy
Посетител
преди 19 години 6 месеца
Не им стиска, и за това няма да ти дадат трибуна от която да говориш.
Ахинора
Посетител
преди 19 години 6 месеца
Да ви подскажа ли малко?
Един от т.нар.съветници на Волен е депутатчето от Хасковска област -хванатото от улицата момченце-рокерче Георги Димитров. Искате ли да научите подробности? Е,и аз като принцеса Шехеразада ще оставя най-интересното за утре! Но ще го имате,не си блъскайте главите!
Един от т.нар.съветници на Волен е депутатчето от Хасковска област -хванатото от улицата момченце-рокерче Георги Димитров. Искате ли да научите подробности? Е,и аз като принцеса Шехеразада ще оставя най-интересното за утре! Но ще го имате,не си блъскайте главите!
Ник
Посетител
преди 19 години 6 месеца
Аз не знам дали са вземали пари от ДПС-то или от другаде и вече не ме интересува!За мен в България няма истински независими и БЪЛГАРСКИ партии.Парите на Атака/не само/ идват от хора,като мен и стотици хиляди заблудени,които си дават усилията и оскъдните финансови средства за съществуването на една семейна партия.Отвратен съм от това,което става вътре в тази партия!Няма демократизъм,критиката не е позволена,който критикува и не вика "Волен" или Атака-аа-а е отстраняван по някакъв начин.Партийните организации,съдейки по моята ,се чистят от идеалисти и се пълнят с кариеристи вместо с националисти.И това се толерира -не ,а е партийна политика.На Волен не му трябват личности,които питат и мислят,той иска "млади и богати" нуждае се от някакви структури по места,които да ходят по митинги,да му вдигат рейтинга и да оправдават съществуването и държавната субсидия на партията му,за която никой не дава отчет. Отново подставено лице и канализиране на народното недоволство за неопределено,но последно време!Жалко,но когато хората прогледат ще бъде вече късно!Гласът на частната партия се чува все по-силно,а нашият все по-слабо!Интересно,защо идеалистите и честните,винаги ги "изплюва шайбата"?
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.