Не знам, мога и да греша, но ми се струва, че от няколко дни насам има чужди намеси в някои сайтове и в някои лични пощи. Ако греша, ще се радвам. Но ако не греша? Няма ли да бъде непочтено от моя страна, ако съм забелязал нещо и съм го запазил за себе си?
Ако забележите някакви странности, не бързайте да обвинявате системните администратори на съответните сайтове. Може би в други сайтове ще забележите абсолютно същите намеси. Това ще означава ли, че тези админи контролират целия Интернет?
Дано да греша, но усещам приближгаването на някаква провокация. Двойните агенти в някои служби се уплашиха от последните разкрития, засягащи двойната им игра. Особено след грандиозния скандал в Полша. И сега ще се опитат да си намерят някакви страшни врагове, с които да се преборят. И по този начин да демонстрират на своите господари колко велики и незаменими чикисти са. А, не, чикисти бяха при комунизма. Сега са контраразузнавачи. Такива като ген. Иван Чобанов, който застава мирно и козирува пред агентите на ГРУ. това последното не го твърдя аз. Твърдят го френските Служби. И генералът скоропостижно си замина. Новият шеф на НСС ген. Драшков, обаче също застава мирно и също козирува. И май също прибира пари от наркотрафика. Та треска го тресе дали няма да си замине и той. Затова няма да се спре пред никакви провокации.
Моят съвет е да се пазите от провокациите на чикистите-контраразузнавачи. Но не да се страхувате прекалено. Погледнете форума на в-к "Атака" и вижте какви са техните провокации. Все пак си мисля, че посетителите на нашия сайт са на доста по-високо интелектуално ниво и едва ли ще се подведат по думите на някакви плъхове и фелдмръшляци.
Забележка: ако някой от форума на "Атака" се познае в последните ми думи, трябва да му кажа, че не се отнася до него.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.