Намеси

преди 19 години 6 месеца #13559
Не знам, мога и да греша, но ми се струва, че от няколко дни насам има чужди намеси в някои сайтове и в някои лични пощи. Ако греша, ще се радвам. Но ако не греша? Няма ли да бъде непочтено от моя страна, ако съм забелязал нещо и съм го запазил за себе си?
Ако забележите някакви странности, не бързайте да обвинявате системните администратори на съответните сайтове. Може би в други сайтове ще забележите абсолютно същите намеси. Това ще означава ли, че тези админи контролират целия Интернет?
Дано да греша, но усещам приближгаването на някаква провокация. Двойните агенти в някои служби се уплашиха от последните разкрития, засягащи двойната им игра. Особено след грандиозния скандал в Полша. И сега ще се опитат да си намерят някакви страшни врагове, с които да се преборят. И по този начин да демонстрират на своите господари колко велики и незаменими чикисти са. А, не, чикисти бяха при комунизма. Сега са контраразузнавачи. Такива като ген. Иван Чобанов, който застава мирно и козирува пред агентите на ГРУ. това последното не го твърдя аз. Твърдят го френските Служби. И генералът скоропостижно си замина. Новият шеф на НСС ген. Драшков, обаче също застава мирно и също козирува. И май също прибира пари от наркотрафика. Та треска го тресе дали няма да си замине и той. Затова няма да се спре пред никакви провокации.
Моят съвет е да се пазите от провокациите на чикистите-контраразузнавачи. Но не да се страхувате прекалено. Погледнете форума на в-к "Атака" и вижте какви са техните провокации. Все пак си мисля, че посетителите на нашия сайт са на доста по-високо интелектуално ниво и едва ли ще се подведат по думите на някакви плъхове и фелдмръшляци.
Забележка: ако някой от форума на "Атака" се познае в последните ми думи, трябва да му кажа, че не се отнася до него.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 6 месеца #13561
В ход е някакво мещабно мероприятие. Вижте изявлението на ArenaBG.com:

"Скъпи приятели,

торент обществото в България е отново "под обсада". Доставчиците хостващи най-големите български тракери са подложени на незаконен телефонен натиск от страна на някои официални български ведомства и служби. Чрез нераглеаментирани методи се прави опит да им бъде внушено, че ако до 01.03.2007 г. не прекратят хостинга на тракерите си срещу тях ще бъдат проведени същите акции, като "тези срещу" ArenaBG.com от миналата година". За сега на този шантаж се подадоха единствено data.bg като затвориха торент секцията си. В същото време поръчковите медии вече шумят. Кои са те ли ? Те са същите, които изписаха и изговориха куп лъжи и изляха тонове помия по адрес на сайта ArenaBG.com при "акциите" през май 2006 г."

преди 19 години 6 месеца #13563
Още оная вечер го предположих, но друго си е официалното съобщение:
"Четиримата задържани за двата разбити ислямистки сайта, проповядващи халифат, религиозна омраза и джихад, ще бъдат освободени под парична гаранция.
Това съобщи наблюдаващият прокурор по делото Чавдар Ангелов, цитиран от БТА.

Той уточни, че мярката за неотклонение на Али Хайрадин, Ануола Димова, Манафа Реджеб и Минетка Генкова ще бъде "парична гаранция", тъй като законът не позволява за тях да бъде искана по-тежка мярка за неотклонение."
Манафите са освободени. Сега са наред гадните фашисти, които странно защо отричат правото на убавите роми от "Атака", на ромеите от "Евроромея" и на позитивните расисти от други хуманистични организации да ги грабят и колят.

преди 19 години 6 месеца #13568
Някой може ли да предположи, кога ще затворят сайта на терористите от БКП?

преди 19 години 6 месеца #13569
Когато назначат за министър-председател някой активист на Движение "Воини на Тангра".

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.