Селското стопанство среща

преди 19 години 6 месеца #13393
УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,СЪФОРУМЦИ!
На 25.02.2007 г./неделя/в зала 11 на НДК от 10.00часа ще се проведе среща на експертно ниво по проблемите на селското стопанство в България.Ще бъде представена програма на ПП "АТАКА" за развитието на различните отрасли на селското стопанство в условията на членството ни в ЕС.
Инициатор и организатор на срещата е партия АТАКА.
Ще присъства ръководството на Партията и специалисти и признати научни капацитети по проблемите на селското стопанство в България.
С настоящото се приканват всички,които имат отношетие към тази тематика-производители,специалисти,учени,да вземат участие в този форум,който се явява първа крачка по пътя към възраждане на селското стопанство в Родината ни.
Моля да вземат отношение и да присъстват на срещата хора,които наистина имат пряко отношение към темата на форума.
Колеги,молбата ми към всички вас е да разпространите из интернет форумите тази информация,за да се убедят всички в България,че ПП АТАКА е национално отговорна и работеща в интереса на народа си партия.Благодаря предварително!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 6 месеца #13394
Ако ПП АТАКА е национално отговорна и работеща в интереса на народа си партия, то следва да приемем, че ние сме национално безотговорни и работещи против интересите на народа си. Това го твърдя, като вземам под внимание отношението на ПП "Атака" към нас. Лицата, определящи политиката на "Атака" трябва да се научат на уважение към другите, ако искат другите да ги уважават и да се съобразяват с тях.
Когато предупреждавах за действията на Петър Берон и давах конкретни доказателства, от "Атака" ме оплюха. когато заявих, че случаят на магистрала "Тракия" е активно мероприятие на НСС, от "Атака" замълчаха. После последва тотална цензура на нашия сайт във форума на в-к "Атака". Хайде да не изброявам колко пъти сме проявявали лоялност към "Атака" и как от "Атака" са реагирали на нашата лоялност. Дори на последните президентски избори Севар в името на България забрави за хулите и клеветите и апелира да се гласува за Волен Сидеров. Нека Волен Сидеров да обясни отношението си към нас, пък после ще си говорим пак. Също и Чуколов, за отношението му към ФелдмЪршала, който тук, в този форум се заканваше, че всички ще горим живи. Хайде, нека изясним неяснотите, нека изгладим противоречията, пък после може и да работим заедно.

преди 19 години 6 месеца #13395
Мещер, благодаря за информацията.
Обаче ако ида на туй мероприятие ще е единствено да задавам въпроси. Въпроси такива каквито задавам в атакисткия форум. И предполагам ще ме изгонят. Затова засега не мисля да ходя.

Лично мен въпросите за селското стопанство се изчерпват в два:
1.Как да си опазя продукцията от вилнеещите мангали с каруци по полето от околните села, без да бъда или заклан или да изпотрепа група цигани и да лежа после в затвора. Как да стане - кратко точно и ясно. Без увъртания и усуквания по килифарски.
2. Как мафиотите прекупвачи ще бъдат заличени от лицето на България и селяка ще може да си получи човешко заплащане на труда, без да е изнудван и рекетиран със смехотворни цени диктувани от няколко десетките фамилии управляващи днешна България.?

И други въпроси имам, но те са производни на тези два.
Не мисля , че някой ще може да ми отговори на тях, затова няма да задавам останалите.

преди 19 години 6 месеца #13396
Напълно подкрепям Георги. Земята пустее, понеже селяните не могат да опазят плодовете на своя труд. И защото така наречената държава пет пари не дава за тези бедни хорица, които се трудят от сутрин до вечер, за да се изхранят. Нека "Атака" да заяви ясно и недвусмислено, че правителството провежда расистка политика, политика на геноцид към собствения си народ, пък тогава можем и да им повярваме. Но да го кажат ясно и без увъртане. И нека Волен да постави поне веднъж интересите на Нацията над своите лични интереси.
Дадохме предостатъчно кредит на доверие на Атака. Кредитът се изчерпа. Но ако лидерите на Атака осъзнаят грешките си и почнат да работят за народа, а не за себе си, тогава и ние ще променим отношението си към тях.

преди 19 години 6 месеца #13398
Ще има отговори и на твоите въпроси,Георги.
По-важното е ,че ще се представи цялостна програма за излизане от тази криза.
На този етап-на експертно ниво.По-нататък и такива като нас ще идем да питаме...

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.