УБИХА ТАКСИДЖИЯ В сОФИЯ кой е виновен

преди 19 години 6 месеца #13224
news.ibox.bg/news/id_1413651072

Глъвътъ трябва да бъде линчуван! Нека почетем паметта на този Българин...

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 6 месеца #13225
Навремето Габриел Герасимов искаше да създаде партия, отстояваща правата именно на шофьорите. Името й беше "Мобилна партия". Правителството на Мангал Костов осуети регистрацията, защото партията, видите ли, била с прекалено антикомунистическа насоченост. И тъй като сега липсва политическа сила, която да брани интересите на българските българи, опасявам се, че протестът ще замре без да е дал резултат. Или пък за убийството ще бъде обвинен някой невинен. Убийците, както си му е реда в тази страна на беззаконие и геноцид пак ще останат ненаказани. За да не се създава етническо напрежение, нали се сещате.

преди 19 години 6 месеца #13226
Хайде, сега е времето да попитаме за терористичните акции, организирани от служители на МВР. Този въпрос е в състояние да свали антибългарското правителство, стига да бъде зададен на достатъчно висок глас. Аз не отстъпвам от своите думи. Ще ме подкрепи ли някой?

преди 19 години 6 месеца #13231

Елтимир писа: Хайде, сега е времето да попитаме за терористичните акции, организирани от служители на МВР. Този въпрос е в състояние да свали антибългарското правителство, стига да бъде зададен на достатъчно висок глас. Аз не отстъпвам от своите думи. Ще ме подкрепи ли някой?

Ами да го задам и аз, тогава :-D !

А за шофиора... Кой е винове, пита Мещер!

Питай Велчев!

Как тъй внезапно се учестиха убииствата на таксиметраджии?

А сега чифутина, щял да търси решение, на този пробем, след бурната обществена реакция!

преди 19 години 6 месеца #13233
Повечето от парламентарната група на АТАКА са там,има и от младежката организация.Канал 3 и СКАТ постоянно въртят репортажи...Ако до 3-ти се случи още нещо...ще има МАЗАЛО!

И ББ го аплодираха...Тоя пък узакони и не даде срок за приключване на митинга.
Пророкувам развръзка на 3-ти,нищо че е почивен ден.

преди 19 години 6 месеца #13239
Имало задържан за убийството.Прав е Елтимир-изгоря некое люлинско наркоманче...Иначе ако са хванали истинския убиец идва другия въпрос:защо не са хванати останалите-на Белнейски,на сливенския таксиджия и още стотина?...

преди 19 години 6 месеца #13240
Сега е времето да почнем да задаваме въпроси. Колкото повече хора зададем повече въпроси, толкова по-добре. А после ще дойде времето да си поискаме отговорите. Или да си ги вземем сами, ако не ни ги дадат. Само че политическите ни мъжленца и женички отново ще залъжат хората и всичко ще приключи. До следващото убийство.

преди 19 години 6 месеца #13305

Елтимир писа: Сега е времето да почнем да задаваме въпроси. Колкото повече хора зададем повече въпроси, толкова по-добре. А после ще дойде времето да си поискаме отговорите. Или да си ги вземем сами, ако не ни ги дадат. Само че политическите ни мъжленца и женички отново ще залъжат хората и всичко ще приключи. До следващото убийство.

Какви въпроси, по-точно?

Може би нещо свързано с това -

В Европа действат различни от нашите системи за защита на таксиметровите шофьори

Скандинавска фирма е разработила система за видеонаблюдение в такситата, която е намалила конфликтите между шофьори и клиенти с 80 процента.

Устройството е дигитална такси-камера.

Това ли е решението на Този Проблем?

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.