Призив за подкрепа

преди 19 години 6 месеца #13125

Пиша ви с молба.
От една година съм активен участник във форума на dir.bg - "Цигани, роми". По дефиниция, този клуб е проблемен, там дискутираме диващината, която са принудени да търпят българите в България от страна на мургави смрадливци и кликата, която ги защитава. Може би сте чули за нас покрай петицията, която написахме и която събра, засега, над 8500 подписа.
Сега Ви моля за помощ. Ето, какво става.
От известно време в нашия форум се навъдиха няколко цигани, чиято единствена цел в началото беше да разводняват дискусията с необуздан спам. Двама от тях живеят в чужбина и бяхме принудени непрекъснато да четем за това, колко сме прости българите, какви сме "Лузери", как крадем и разпространяваме наркотици, а те, видиш ли, карат БМВ-та, ухажват ги всички наред и, забележете, ядат ЛУКСОЗНИ ЯЙЦА. Модераторът се справяше с цялата тази инвазия. Редовно чистеше спама, глупостите, а една от тези двукратно получаваше временен бан.
Това положение продължи до преди една седмица, когато въпросният модератор получи повишение в службата и помоли да бъде освободен от задължения, поради нарастналите си ангажименти. Въпреки че с мнозинство си избрахме втори такъв, администрацията на дир-а реши да ни назначи служебен. Така назначената модераторка започна да провежда много странна политика /внушена й, естествено, от администрацията/. Позволява си да трие наши теми, които не й харесват, въпреки че с нищо не нарушават написаните от нея правила. Принуждава ни да търпим теми, всяка втора от които е пълна с клипове на мазни маанета, понеже, видите ли, проблемите на циганите могат да бъдат разбрани, ако опознаем културата им. С две думи - положението е непоносимо.
Моля Ви, елате в този клуб, при нас. Подкрепете ни. Тези хора трябва да разберат, къде им е мястото. Имаме нужда от патриоти като вас, точно в този момент.
Адресът е clubs.dir.bg/postlist.php?Board=ziganiromi

Ще чакаме подкрепата ви. Ще изпратя тази бележка и на други Ваши съфорумци. Моля за отговор.
С поздрав: ******

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 6 месеца #13126
Бе тия мангали били много по-нагли, отколкото си мислех! Кой бил лузер, бе?! Не стига, че са низши и гнусни, ми сега и ще си защитават "правата". Едно време имаха навик на въпроса "Ти циганин ли си?", да отговарят "Аз съм българин." Никаква милост!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.