Обвинявам

преди 19 години 6 месеца #13113
ОБВИНЯВАМ
ОБВИНЯВАМ
- Обвинявам Националната служба за сигурност /НСС/, че продължава оперативните разработки и преследванията срещу лица, заподозрени в антикомунистическа дейност още преди 1989 година.
- Обвинявам Националната служба за сигурност в организиране на терористични акции на територията на страната.
- Обвинявам Националната служба за сигурност в съучастие в наркотрафика и търговията с опиати.
- Обвинявам Националната служба за сигурност в сътрудничество с чужди терористични организации, като посочвам конкретно турската организация „Сивите Вълци”.
- Обвинявам Националната служба за сигурност в провеждане на съвместни операции с руската разузнавателна служба ГРУ.
Ако след тези обвинения нашите НАТО и ЕС партньори и настойници отново замълчат, значи те не само одобряват престъпленията, извършвани от служители на българското Контраразузнаване с покровителството на ръководството на същото, но и реално се превръщат в съучастници на тези престъпления.
Ангел Грънчаров – Елтимир
05 февруари 2007 година

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 6 месеца #13122
Има ли българин, който получил повече права и власт, да е останал верен на държавата си и да се е опитал да помогне не само на себе си? Има ли такъв?

преди 19 години 6 месеца #13139

DraconiaN писа: Има ли българин, който получил повече права и власт, да е останал верен на държавата си и да се е опитал да помогне не само на себе си? Има ли такъв?

Това въпрос ли е или просто така?Погледни в историята,за разлика от сега България е била управлявана от българи.

преди 19 години 6 месеца #13188
Въпросът беше реторичен. И някой да се наеме да очисти оня нахалник Доган, да си вре носа в Турция, не тук!

преди 19 години 6 месеца #13579
Елтимир напълно те подкрепям :aham:

преди 19 години 6 месеца #13580

moga писа: Елтимир напълно те подкрепям :aham:

А готов ли си да разпространиш тези обвинения навсякъде, където можеш? По Интернет имам предвид. Аз няма да се отметна от думите си, даже мога да ги допълня с нови факти.

преди 19 години 6 месеца #13583
Естествено!Щом заставам зад казанато.......даже си копирах всичко както си го написал

преди 19 години 6 месеца #13584
Чудесно. Ако искаш допълнителни сведения, включително снимки, пиши ми на eltimir @ mail.ru да ти пратя. Ако има нещо неясно, също е добре да питаш. Не се притеснявам от никакви въпроси.
Сега е изключително удобен момент да насметем изродите от ДС. Не знам кога пак ще се опяви такъв момент. Заставам зад всяка своя дума и заявявам, че съм в състояние да я докажа.

преди 19 години 6 месеца #13587
Като стана дума за ДС, само ще вметна че днес минавайки по служба през циганския квартал станах свидетел как мангалите разтоварваха едни такива много съмнителни пакети от бус спрян в двора на палата си. И незнам що бързаха и все се оглеждаха.Явно бяха ходили за "стока" в Турция, понеже буса беше претъпкан с всевъзможни неща.

Между нас да си остане, Новозагорското депо за наркотици е мисля едно от най големите. Казват, че тук става препакетиране и разпределяне за по-нататък.
Тъй казват, иначе аз нищо не съм видял.

преди 19 години 6 месеца #13588

Елтимир писа:

moga писа: Елтимир напълно те подкрепям :aham:

А готов ли си да разпространиш тези обвинения навсякъде, където можеш? По Интернет имам предвид. Аз няма да се отметна от думите си, даже мога да ги допълня с нови факти.

Приятели ,сега е момента да се обединим и да помогнен на Елтимир.Той казва"Аз няма да се отметна от думите си",а ние не бива да се отмятаме от него.Сега той има нужда от нас.Всеки да помага според възможностите си.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.