ПРОТЕСТ!

преди 19 години 7 месеца #12482
Няма да чета и пиша повече в този сайт, докато продължава да си излива върху нас помията си този ЧОЛАКОВ! Не съм длъжен да му чета простотиите през тема. Има си сайт да си пише там! Това неговото не е писане, а жив тормоз.
Севар, ако се оправи проблема, пиши ми на ЛС!
Чао на всички.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 7 месеца #12488

Запознат писа: Няма да чета и пиша повече в този сайт, докато продължава да си излива върху нас помията си този ЧОЛАКОВ! Не съм длъжен да му чета простотиите през тема. Има си сайт да си пише там! Това неговото не е писане, а жив тормоз.
Севар, ако се оправи проблема, пиши ми на ЛС!
Чао на всички.

Запознат Колкото и да ми се иска Чоли да влезе в "релси", въпреки, че му писах да не злоупотребява със свободата на форума - мисля че и не чете това което му се пише.
Присъединявам се към теб с искането си Чоли да бъде баннат от форума. Не вярвам, че чете материалите на сайта.

преди 19 години 7 месеца #12494
Да идва точно при нас да спами и то непрекъснато си е голям тепегьозлък от негова страна. Забравил е какво писа, но аз помня. Съжалявам, че съм го оставил да спами повече отколкото трябваше, но компютъра ми е развален и съм по-рядко във форума.

преди 19 години 7 месеца #12495
Разбирам Каруцаря че Чоли е неспасяем случай и не е лош човек, но и аз подобно на Запознат отдавна не му чета нищо от постовете. В началото си мобилизирах няколко пъти цялата воля, но се усетих че се тренирам в мазохизъм и спрях.

Наистина ще е спасение за нас едно такова банване от тук. Едва ли Чоли ще се разстрои от това. Би трябвало да е претръпнал вече.

преди 19 години 7 месеца #12501

georgi_nz писа: ... но и аз подобно на Запознат отдавна не му чета нищо от постовете. ..

И аз така а предполагам и повечето от потребителите,пък то и какво да му четеш.

преди 19 години 7 месеца #12503
И на мен не ми харесват постовете му.Твърде самовлюбени...Без тях ще е по-добре,нарушава стила на форума.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.