Махат Иван Чобанов

преди 19 години 7 месеца #12343
Току що по канал "Евроком" съобщиха, че махат ген. Иван Чобанов от поста директор на НСС. Накратко ни припомниха кариерата му, но не казаха мотиви за смяна, нито с кого ще го сменят.

Интересното е, че веднага след това съобщение продължиха с новината за убийстовто на кмета на "Елин Пелин". А това е новинарски метод за изграждане на асоциация. Дали пък няма надеждица за нашите служби - да бъдат почистени от престъпни шефове или просто генерала си направи оптималния брой политически убийства и е време за заслужен отдих, за да избегне възмездието.

Ще видим коментари.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 7 месеца #12344
По скоро второто.

преди 19 години 7 месеца #12348
Чобанов ще го правят посланик в Зимбабве :tooth: Май го награждават с дълга почивка на край света, на топло и спокойно. Питам се, да не би да са открили посолството там специално за него :tooth: , защото не ми е много ясно какви интереси български ще ходи да отстоява там.

преди 19 години 7 месеца #12355
Ами там ще се крият престъпниците спрямо народа български. Че то като тръгне въргала да мачкаме престъпници - безопасно място за тях на близо няма да има. Зимбабва ще им е спасението за първо време.

преди 19 години 7 месеца #12365
Цитат от вестник Сега
"Драшков се смяташе за безспорен наследник на Атанасов, но изненадващо там бе назначен Иван Чобанов, който се смята за близък до ДПС. Самият Чобанов беше секретар на МВР по времето на Виктор Михайлов, когато начело на правителството бе Любен Беров."

Да видим дали и някои от ботевградските близки на ДПС и Сивите вълци няма да ги пратят на заслужена почивка при зулусите. Че да мирясат най-сетне и оставят Елтимир на мира, а и пожарникарите да отпочинат от поредния палеж.
Г-н Драшков е достатъчно умен да е наясно, че заради такива затънали до гушата в л.... агенти, шефа му си загуби работата. Все пак сме вече едно европейско семейство и някои работи не остават незабелязани.

преди 19 години 7 месеца #12367

anti666 писа: Цитат от вестник Сега
"Драшков се смяташе за безспорен наследник на Атанасов, но изненадващо там бе назначен Иван Чобанов, който се смята за близък до ДПС. Самият Чобанов беше секретар на МВР по времето на Виктор Михайлов, когато начело на правителството бе Любен Беров."

Да видим дали и някои от ботевградските близки на ДПС и Сивите вълци няма да ги пратят на заслужена почивка при зулусите. Че да мирясат най-сетне и оставят Елтимир на мира, а и пожарникарите да отпочинат от поредния палеж.
Г-н Драшков е достатъчно умен да е наясно, че заради такива затънали до гушата в л.... агенти, шефа му си загуби работата. Все пак сме вече едно европейско семейство и някои работи не остават незабелязани.

Това,че е вързан с ДПС,може да има връзка с думите на докан.Казаха ми,че в предаването На четири очи,мисля че,по Нова телевизия,доган бил казал,че щял да се отказва от политиката.Не съм сигурен нито за точните думи,нито за истинността на факта.Но ако е така,явно ДПС се изтегля.Въпросът е да бъде разпознат наследника навреме.

П.П.А ми казаха това по случай темата на предаването на Коритаров.Обсъждаше се ДПС в такъв план,в какъвто народът отдавна искат да я признаят...че не била регистрирана,че била етническа,покозваха се документи или заповеди от турция,както и речи на доган,в които споменава,че зад гърба му стоят турция и англия.
Такава тема не се коментира не само без разрешението на ДПС,а и без заповедта й.Явно проектът ДПС вече е с изтекъл срок.Но кой ли освобождава мястото...

преди 19 години 7 месеца #12369
Аз не мога да се съглася, че ДПС е самостоятелна като политическа партия в България. Аз добре знам, че нещата в България, пък и не само тук се командват от Израел. Въобще, кой е Доган, кой е Костов, Царя, Паси и т.н.? Всички са слуги на юдео-комунистите от телавив. Привидна е тази промяна заради факта, че еврейския съюз навлезе в България. Що да ни дават поводи да лаем, като може да го изкарат, че всичко вече се нормализира. Всеки си е изпълнил успешно мисията. България е победена и подчинена на юдея!

преди 19 години 7 месеца #12371

Запознат писа: Аз не мога да се съглася, че ДПС е самостоятелна като политическа партия в България. Аз добре знам, че нещата в България, пък и не само тук се командват от Израел. Въобще, кой е Доган, кой е Костов, Царя, Паси и т.н.? Всички са слуги на юдео-комунистите от телавив. Привидна е тази промяна заради факта, че еврейския съюз навлезе в България. Що да ни дават поводи да лаем, като може да го изкарат, че всичко вече се нормализира. Всеки си е изпълнил успешно мисията. България е победена и подчинена на юдея!

Истинската България, която е вътре у нас никога няма да бъде превзета от юдеите.
Властта на капитала има граници. Сега нека празнуват и пируват. Както казва нашия народ: "техното е пир по време на чума".

преди 19 години 7 месеца #12375
Като бивш директор на Института по психотроника, Иван Чобанов е тясно свързан с ГРУ. След убийството на Литвиенко тази връзка стана прекалено неудобна и генералчето трябваше да замине на топло. Но не в затвора, където му е мястото, а в Зимбабве, където да го уважават негрите. Впрочем още не се говори за връзките на Чобанов с наркотрафика и тероризма.
Само се питам дали и нашият сайт не е изиграл своята роля в отстраняването на генерала... Имам нещичко наум.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.