УБИХА КМЕТА НА ЕЛИН ПЕЛИН убийство

преди 19 години 7 месеца #12557

meshter_at писа: Върти ми се отдавна една мисъл в главата,ще я споделя с вас:КРЪВТА Е НАЙ-ДОБРАТА СМАЗКА ЗА РЪЖДЯСАЛОТО ОРЪЖИЕ! Подразбира се меч в случая-можем да го доработим това.

meshter_at Много си кръвожаден...
И понеже стана въпрос за мечове - тези дни гледах по националната география за технологията на изработка на японските мечове. Изработката на 1 меч отнема повече от година. И се продава само на достойните да го притежават. Ако някой го интересува темата ще я преразкажа в нов топикс.
Не, ръчния бой не беше в програмата на обучение. Но и не всички бяха тъпи. В интерес на истината някои офицери бяха истински мъже. Жалко само че отрепките, страхливците, и подлизурковците бяха повишавани по чин по партийна линия.
Даже ще спомена и 1 име - гайдаров - всеки войник имаше патрон за него в джоба - ако мине на проверка на караула (щеше да бъде жалко за разводача) - но той никога не мина на проверка като дежурен офицер. По-голям страхливец не съм виждал през живота си. Да не споменавам за войниците, но правеше строева подготовка на 4 годишният си син пред офицерския блок.
Спорт-Здраве :thumbsup: браво на теб

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 7 месеца #12567
Каруцар, убеден съм че всички мъже без изключение в този форум знаят как да боравят с оръжие и не биха се поколебали да го използват ако се налага. Не бих се учудил и за нежната част, в които още тече кръвта на древните български жени-войни. Имал съм честта да познавам такива - или българки или от райони, където сме били някога. Веднага може да се познаят - тъмна коса, поглед гледащ те смело в очите, силен дух, макар да не си им насреща ако ги излъжеш. Тук меки китки няма. Затова и внимателно се наблюдава от службите, за всеки случай, макар никой тук да не прави изказвания за любимия им чл. 108 и всички да сме съвестни данъкоплатци. Нали така?

Спорт и здраве - в специалните части в различните видове войски се учеше ръкопашен бой под името СРБ - специализиран ръкопашен бой, което беше смес от всичко по малко. А това, което пише Каруцар се нарича марш на скок. За мен безсмислен сбръч, защото освен да те озлоби и доведе до някоя контузия, друга файда нямаше. Имаше маратони в София, където си беше друго. Хем скатаваш службата, хем си с подходяща екипировка. След 10-ия километър търпиш една жестока болка долу в бъбреците (има научно обяснение, не ми се търси сега), а след това вече нямаш никаква умора и болка. Организмът ти е влязал в състояние на транс и така можеш да пробягаш без проблем 42км.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.