Каруцар, убеден съм че всички мъже без изключение в този форум знаят как да боравят с оръжие и не биха се поколебали да го използват ако се налага. Не бих се учудил и за нежната част, в които още тече кръвта на древните български жени-войни. Имал съм честта да познавам такива - или българки или от райони, където сме били някога. Веднага може да се познаят - тъмна коса, поглед гледащ те смело в очите, силен дух, макар да не си им насреща ако ги излъжеш. Тук меки китки няма. Затова и внимателно се наблюдава от службите, за всеки случай, макар никой тук да не прави изказвания за любимия им чл. 108 и всички да сме съвестни данъкоплатци. Нали така?
Спорт и здраве - в специалните части в различните видове войски се учеше ръкопашен бой под името СРБ - специализиран ръкопашен бой, което беше смес от всичко по малко. А това, което пише Каруцар се нарича марш на скок. За мен безсмислен сбръч, защото освен да те озлоби и доведе до някоя контузия, друга файда нямаше. Имаше маратони в София, където си беше друго. Хем скатаваш службата, хем си с подходяща екипировка. След 10-ия километър търпиш една жестока болка долу в бъбреците (има научно обяснение, не ми се търси сега), а след това вече нямаш никаква умора и болка. Организмът ти е влязал в състояние на транс и така можеш да пробягаш без проблем 42км.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.