УБИХА КМЕТА НА ЕЛИН ПЕЛИН убийство
Запознат писа: Няма такава охрана дето да издържи на 7,62 дребен разбойник...
Тук и бих желал да попитам форумците: Има ли м/у вас някой, който да борави добре с оръжие? Говоря професионално боравене.
Има ли м/у вас някой служил кашик в Черния Полк - Марица (май сега е симеоновград - и вече полка не съществува)
Самият аз съм служил кашик там. Там и се научих да не се боя от смъртта - срещал съм я 3 пъти в очи вещицата
Изстрелял съм влакова композиция с патрони и без да звучи като хвалба бях много добър. И до днес обичам да стрелям когато имам възможност.
7.62 е страшно оръжие - уникално. Но бързо прегрява и започва да плюе куршумите слад втория пълнител. Още му помня номера на моето "чифте" - 408
Но за градско сражение не става - има по-малки калибри за това
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Абе намираме се такива кашици тука.Karutzar писа:
Запознат писа: Няма такава охрана дето да издържи на 7,62 дребен разбойник...
7.62 не става - много е голям - има по-малки калибри от калашниците.
Тук и бих желал да попитам форумците: Има ли м/у вас някой, който да борави добре с оръжие? Говоря професионално боравене.
Има ли м/у вас някой служил кашик в Черния Полк - Марица (май сега е симеоновград - и вече полка не съществува)
Самият аз съм служил кашик там. Там и се научих да не се боя от смъртта - срещал съм я 3 пъти в очи вещицата
Изстрелял съм влакова композиция с патрони и без да звучи като хвалба бях много добър. И до днес обичам да стрелям когато имам възможност.
7.62 е страшно оръжие - уникално. Но бързо прегрява и започва да плюе куршумите слад втория пълнител. Още му помня номера на моето "чифте" - 408
Но за градско сражение не става - има по-малки калибри за това
Но на смъртта кажете да почака. Имаме за вършене доста неща. Да споходи тия, дето са си "уредили" живота и в такъв случай няма за какво да живеят.
Здравей ИванАбе намираме се такива кашици тука.
За да бъда честен и към себе си бих споделил с всички един спомен.
Полигона на с. Корен е дълъг точно 42 км.
Имаше армейско учение - ІІра армия. Добри Джуров го наблюдаваше. За мой късмет
Привет на всички
Има ли м/у вас някой служил кашик
Не е нужно да си служил някъде за да се научиш да ползваш такива инструменти
Но там основно ни подготвяха за борба с масови безредици. За ситуацията когато власта изпуска контрола и народа ТРЪГВА В АТАКА ЗА СВОБОДАТА СИ. Имам известни познания. Мога да съм полезен когато се наложи.
3aekСериозно ли си мислиш, че без специална подготовка можеш да боравиш с оръжието по-добре от този със специалната такава?
Някога на открито спал ли си? В снега? Защото аз съм спал в двуметров сняг само с шинел/въшкарник и цинти, които бяха сухи само през лятото. И сериозно ли си мислиш, че без специална подготовка би могъл да оцелееш да речем в нищото - само с личното оборудване и въоръжение?
Защото аз мога - доказъл съм си го - и сега мога - въпреки годините ми - въпрос е на съзнателна нагласа. Знаеш ли какво е глад? Колко дълго можеш да гладуваш? При натоварване например 12 км. бягане само на физарядка? Спане не повече от 4 часа на денонощие и много малко вода за пиене (миенето беше лукс - да не съм утайка като georgi_nz
Траверса с джобно ножче цепил ли си - за горене? Защото аз съм го правил. И то не веднъж.
И докато не се убедя с очите си че ти би можеш да преодолееш всичките тези неща като МЪЖ не бих ти поверил оръжие -
ОРЪЖИЕТО САМО ИЗБИРА ДОСТОЙНИЯ ДА ГО НОСИ ВОИН!
Войници (бранници) много - Войни - малко...
Много говорите за тези пушкала,а нищо не казвате за ръкопашен бой
Време е за съставяне на армия, разчитайки на този вид бой и не само на него, съставена от ентусиасти в защита на българите, като се наложи.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.