Нека се появим и действаме. Тема: рискована.
Прав си за това, само казвам че можем да използваме неща от тази система които да ни бъдат от полза.Иван писа: С тази разлика, че МЛМ не е мрежа, а пирамида. Масонският принцип - паразитизъм. Пирамидата съществува, за да привлича елементи към структурата си, от които да смуче средства. Или тръгваш да пълзиш нагоре и един ден като стигнеш на върха имаш яхти и хеликоптери, или оставаш обикновен човек без перспектива.
Но пирамидата съществува само, ако има нови желаещи да паразитират или такива, които позволяват да бъде паразитирано върху тях. След като всички станем членове на МЛМ структурата, тя става безсмислена.
За разлика от описаното МЛМ, Движението изповядва истинска клетъчна структура. Ние не сме клиенти, а участници. Рангът, ако съществува, не носи процент, а отговорност и означава принос. Движението може да съществува дори и само един участник да остане. А бих казал и след това. Няма доживотна комисиона, а доживотно служене.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Идеята ми НЕ беше да разпръскваме брошури и позиви с призвания за бунт и сваляне на управляващите, а за лепене на плакати със силно и завладяващо съдържание с ПРОСВЕТИТЕЛСКА ЦЕЛ- описващо реалната обстановка в която се намираме ние българите: кой ни управлява реално , каква му е крайната цел, защо живеем толкова лошо, защо има безработица и несигурност в България за българите, обявяване на геноцида и програмата за изтребление на българите, истината за случая "Индиго" , за медиците ни в Либия, за закриването на АЕЦ-а ..... и пр.
Абе просветителската работа все от някъде трябва да започне. Дали с плакати, дали със лични разговори с познати, дали с издаване на"Новата тайна история" или подобен синтезиран и специализиран събуждащ текст(нещо като нова паисиева история) - не толкова важно, важно е да се започне.
Усилията трябва да са кум онази част българи която може да бъде събудена. Защото онази инертна неосъзната маса от човеци дето не знае на кой свят се намира и каква е целта на живота - не подлежи на събуждане. И с тромпет да им свириш в ушите - събуждане няма да има.
Лепенито на плакатите да става на определени за това места за да нямаме проблеми с властите. Дори е желателно лепенето да е в непосредствена близост до полицията. А като дойде ченгел за да види какво правите - съответно нищо незаконно и няма основания да да се обажда. А дори може да го помолим да ни държи лепилото докато поставяме плаката. А както и да съдейства да не би плаката да бъде залепен накриво - да погледне отдалеч и да каже каква да е корекцията.
Най важно е да сме по закона и да не даваме никакъв повод да ни атакуват за каквото и да е.
antijew Волен е комунист , родоотстъпник , интригант и алчен за власт копелдак всяка една от думите ми е вярна , но не ми се говори за него , спомни си тая година какво се случи около Болен и си направи сам изводите . Мисли . То нещата около него са толкова ясни , че само някои пенсионер би му повярвал на празните приказки .antijew писа: DraqSShan много си озлобен към ВОЛЕН.Обичам конкретиката а не думи без съдържание като на Данко. Кажи ми защо ВОЛЕН за тебе е нищожество
Напротив: нека знаят какво ще правим с тях и какво ги чака. А тези от тях които искат да са на наша страна нека направят нужното в нужния момент. А който е от Тъмната страна - нека си се надява на помилване от Йехова за провала си.Спорт-Здраве писа: Но форумът се следи и това е твърде логично.Обмяната на идеи не е подходящо да става тук.
Ние сме от Светлата страна и действаме на светло.
Е, разбира се че техническите подробности ще са наша строга тайна.
Ние им обявяваме крайната спирка на влака - за да не си мислят че ще има по-нататък. Няма да има!
Драгсан,ти изразяваш свое мнение относно Волен.Приемам го нормално,НО НЕ ПРИЕМАМ ДА МИ ГО НАЛАГАТ!Спести си изчисленията колко точно пенсионери има зад Волен. Ще дойде момент на обединение,не забравяй.И не разваляй бонтона в темата с груб език.DragSShaN писа:
antijew Волен е комунист , родоотстъпник , интригант и алчен за власт копелдак всяка една от думите ми е вярна , но не ми се говори за него , спомни си тая година какво се случи около Болен и си направи сам изводите . Мисли . То нещата около него са толкова ясни , че само някои пенсионер би му повярвал на празните приказки .antijew писа: DraqSShan много си озлобен към ВОЛЕН.Обичам конкретиката а не думи без съдържание като на Данко. Кажи ми защо ВОЛЕН за тебе е нищожество
Засега нашата роля е да предаваме знания, които няма да ги намерите на друго място, някои от тях директно получени от колобрите. Другото нещо е да се открият и опазят от лапите на иманярската мафия и сектантите исторически артефакти, свързани с тангрианството. Това е много належащ проблем, иначе ще бъдат повредени или отмъкнати, както стана със скалната рисунка на Плеядите до Ситово или пирамидката над Мадарския Конник. Просто тях няма кой друг да ги опази и затова са необходими археолози или историци като Анчо Калоянов или Тодор Молов на наша страна.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.