Нека се появим и действаме. Тема: рискована.
Понеже преди години когато за първи път Движението усети жилото на ДС, причината бяха едни разлепени послания към хората. Ченгесарските служби изтълкуваха тези писания като фашистки и противодържавни. Защото така им беше изгодно.
Мисля, че е дошло време отново да се направи такава единна акция на определена дата в цялата страна. Да се изпрати послание към обикновените българи( тези дето не са заспали) и призив да търсят единение с други българи и да очакват Видов ден в който расовите българи ще си върнем управлението на страната отново в български ръце. Независимо какви средства ще използваме - каквито и да са е важно да доведат до резултат. А после да се позовем на българския закон и отсечем ръцете дето са крали и главите дето са заслужили брадва. Нека бъде: СВОБОДА И СЕКИМУ СВОЕТО!
Нека този път в тези послания няма повод да се изтълкуват вече като фашистки или противодържавни. Т.е. старателно да премахнем всички уязвими места и да не им дадем възможност да ни атакуват по чл. 108-ми или тем подобни глупости. Нека са изпълнени с обвинения в държавни престъпления и измяна на народа на власта в последните години. Подплатени с конкретни примери. Примери които не могат да бъдат оборени или обявени за измислици. Със съответните доказателства за геноцида над българите от всякаква небългарска сган. И т.н. и т.н......
Важното е да обсъдим тук всички ние един текст и послание с който да излезем и в един чудесен ден да разлепим на най-видни места в градове и села .
Това е идеята ми - нека тук я обсъдим.
А ако е неподходяща - нека я забравим, ще приемем че е още рано за това.
Надявам се Елтимир да се включи , понеже в такива акции е напред с материала и може много неща да ни каже за съвет и поука.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Г рабителскипродажен
Е лит на
Р одоотстъпниците в
Б ългария
но финансовия характер на идеята попречи...Това още е актуално-да се направи във връзка с някакава дата свързана с герба и ББ.
На много места из страната воини, и съмишленици, вече са взели страха на управляващите!
Предполагам още че няма място за расизъм. Хора от всички раси и етноси могат да осъзнаят, както себе си, така и Тангра
Ето поста на Елтимир:
Идеята беше за съвместна акция из цялата страна. Значи трябва да се хване тема, която засяга всички хора. Например европейските цени, съчетани с африкански заплати. Или пък унищожението на българската енергетика в полза на Румъния, тъй като така иска Франция. И всичко това, цялото връхлетяло ни зло означава Европейски Съюз. Само не знам дали не е рано за такава акция. Населението /не смея да кажа народът/ още не е осъзнал, че проев/роп/ейската политика на управниците от небългарски произход не носи нищо добро за българите. А в крайна сметка това е важното. Не как ще наречем една обществена система или форма на управление, а дали тя е полезна за народа. Когато хората осъзнаят, че политиците вредят, защото не са част от българската нация, а ние носим полза, защото сме част от нацията, тогава ще настъпи нашият час да действаме.
Разбира се, това е само едно мнение.
И накрая използвам случая да се извиня на всички, на чийто писма не мога да отговоря. На пощите ми е наложена някаква блокада. Уж всичко е норамално, а като реша да изпратя писмото, не се изпраща. Същото е при личните съобщения в сайта. Щом натисна за изпращане, или ме изхвърля Интернет, или ме връща в първоначално положение. Проблемите почнаха след като пуснах снимката на онова ченге с конкрпетен пример как НСС интригантства и съсипва живота на нищо неподозиращи хора. НСС, разбира се, са изроди, обаче те не искат хората да научат колко непоправимо изродени са. На изродите от НСС все още има се ще да минават за "чекисти с чисти ръце". Нищо, че тези "чисти ръце" са изцапани до раменете с кръв и лайна. Та каквото и да предприемем, ответни мерки ще има. Ако пък не предприемем нищо, те ще ни провокират нещо да направим. Иначе как ще си оправдават раздутите щатове и огромните заплати? Ние понякога дремем, обаче явно НСС не спи.
Здравейте,скоро се регистрирах,а от доста време разглеждам и чета този сайт.Харесвам тази идея,но смятам,че нищо няма да се получи.Мисля,че с листовки няма да има никакъв ефект,защото повечето хората не мислят а са се превърнали в роботи.Одобрявам идеите на партия АТАКА,но виждам,че доста от вас и особенно Елтимир са против нея и Волен Сидеров.Може ли някой от вас да искаже АРГУМЕНТИРАНО и с ФАКТИ защо е това недоверие.Следя действията им и до сега не съм видял отклонение от идеите ,които декларират от самото начало.georgi_nz писа: Предложението ми към Вас форумци е следното : да обсъдим нещо с което можем да се "обозначим" и появим като фактор в България.
Понеже преди години когато за първи път Движението усети жилото на ДС, причината бяха едни разлепени послания към хората. Ченгесарските служби изтълкуваха тези писания като фашистки и противодържавни. Защото така им беше изгодно.
Мисля, че е дошло време отново да се направи такава единна акция на определена дата в цялата страна. Да се изпрати послание към обикновените българи( тези дето не са заспали) и призив да търсят единение с други българи и да очакват Видов ден в който расовите българи ще си върнем управлението на страната отново в български ръце. Независимо какви средства ще използваме - каквито и да са е важно да доведат до резултат. А после да се позовем на българския закон и отсечем ръцете дето са крали и главите дето са заслужили брадва. Нека бъде: СВОБОДА И СЕКИМУ СВОЕТО!
Нека този път в тези послания няма повод да се изтълкуват вече като фашистки или противодържавни. Т.е. старателно да премахнем всички уязвими места и да не им дадем възможност да ни атакуват по чл. 108-ми или тем подобни глупости. Нека са изпълнени с обвинения в държавни престъпления и измяна на народа на власта в последните години. Подплатени с конкретни примери. Примери които не могат да бъдат оборени или обявени за измислици. Със съответните доказателства за геноцида над българите от всякаква небългарска сган. И т.н. и т.н......
Важното е да обсъдим тук всички ние един текст и послание с който да излезем и в един чудесен ден да разлепим на най-видни места в градове и села .
Това е идеята ми - нека тук я обсъдим.
А ако е неподходяща - нека я забравим, ще приемем че е още рано за това.
Надявам се Елтимир да се включи , понеже в такива акции е напред с материала и може много неща да ни каже за съвет и поука.
Моето мнение е че вашите идеи могат да се реализират съвместно с партия Атака.
И ако обичата не подхождайте пренебрежително с думите "Още 1 АТАКИСТ".
Моментът ще настъпи не само, когато хората озвереят от бедност и държавен терор, а когато научат достатъчно за врага настанил се в явното и скритото парителството. За озверяването им работи самото правителство, а за знаенето - ние.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.