Кои сме ние и за какво се борим автор Иван Дочев

преди 19 години 8 месеца #12014
Тези дни попаднах на месечния вестник "Легионер" (орган на СБНЛ) с редактор/издател Иван Григоров. Та в този 12ти брой от тази година е публикувано съобщение, че до края на декември месец ще излезе книгата на добре познатия ни водач на СБНЛ Иван Дочев "Кои сме ние и за какво се борим".

Тел: 056/82-45-08 Бургас

Според мен информацията е полезна, аз лично ще си обадя след НГ да си я поръчам, защото темата ми е интересна. Ако на някого това му прилича на реклама, нека да изтире темата.
;-)

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 8 месеца #12028

Azerath писа: Ако на някого това му прилича на реклама, нека да изтире темата.
;-)

Я признай си колко милиона ще спечелиш от рекламата? :tooth: Като си я поръчаш, би ли написал как става плащането и доставката. Сигурно и други хора ще искат книгата.

преди 19 години 8 месеца #12029

Севар писа:

Azerath писа: Ако на някого това му прилича на реклама, нека да изтире темата.
;-)

Я признай си колко милиона ще спечелиш от рекламата? :tooth: Като си я поръчаш, би ли написал как става плащането и доставката. Сигурно и други хора ще искат книгата.

Да, колко струва, как се поръчва, щото с наложен платеж по пощата става с 3-4 лева отгоре, със Спиди 5-6 лв отгоре, а с куриер - зависи. Тука се иска всички дребни детайли да са уточнени.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.