Весели празници !!! ПОЗДРАВ

преди 19 години 8 месеца #11993
music.lib.ru/n/nezhnyj_w/alb5.shtml

Искам да поздравя всички от форума с настъпващите празници!Желая здраве,лично щастие и успехи,проспериращо семейство и нерви,като корабни въжета! Дано 2007-ма бъде година на ОБЕДИНЕНИЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 8 месеца #11995
Музиката е руска,хумористична,не е за пуритани...Оттук съм теглил хубави руски парчета,та затова реших да върна жеста,кажете си мнението.Този Нежен Владимир явно имитира Висоцки,но заради текстовете се е писал НЕЖЕН-мое мнение... :pint: :clap: :-D :-D :-D

преди 19 години 8 месеца #11996
И...,пак да не навлезем в идеология...НАЗДРАВЕ!

преди 19 години 8 месеца #11997
Мещер, много яки парчета, тука с дядо ми се заливаме от смях, а жените се червят!
Наздраве!

преди 19 години 8 месеца #11998
Оказва се,че горе вдясно като чукнеш на "еще" се показа цяла БЕЗДНА ОТ хубава руска музика,Запознат,наздраве и на теб и твоите... :biggrin: :pint:

преди 19 години 8 месеца #11999
По-точно:чукаш на ДРУГИЕ ПРОИЗВЕДЕНИЯ!

преди 19 години 8 месеца #12011
Да сме живи, защото много здрави си заминаха. Пожелавам на всички България да пребъде и българите да се превърнат в истински БЪЛГАРИ.
Поздрав с нещо българско:
Саракт - Славната Балканска земя

преди 19 години 8 месеца #12103
биргюн,притеснява ме името ти...

преди 19 години 8 месеца #12104
Честита нова 6775-а година! Пожелавам на всички Евр(оп)ейският съюз да се разпадне възможно най-бързо!

meshter_at писа: биргюн,притеснява ме името ти...

Хахахаахаха! :-D Турско ли ти звучи? :)

На стените на караматите... да се изобразяват знаците на Тангра … , на първия алп Биргюн (свастика), на алпа Сабан-Субаш-Мардукан (Нардуган) …, на алпа Кубар ..., седмолъчната звезда – тамгата на Идел...

(из Закони на Торе) -> Прочети :)

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.