Щом е за пари...всичко е позволено! Дали?

преди 19 години 9 месеца #11646

няма чифут, няма проблем

точно така!!!!!! и аз съм на това мнение. това е решението. и не само за тях...има доста други за чистене преди да се стигне до тях. когато приключиме с другите ще има достатъчно ресурси и позиции да застанеме срещу чифутчетата ;-)
или казано по друг начин на този етап "господарите" са голяма хапка за наще усти.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 9 месеца #11647
а ако е за вършене на работа....има кой, не са чак толкова големи грижите ;-)

преди 19 години 8 месеца #11712
Да кажеш истината не е нахалство.
Запознат, убивал ли си човек до сега? Опитай да убиеш куче или котка преди това и ако мине "добре" давай напред към принципите си.
Както казах, само си говорите.

преди 19 години 8 месеца #11713

Petee писа: Да кажеш истината не е нахалство.
Запознат, убивал ли си човек до сега? Опитай да убиеш куче или котка преди това и ако мине "добре" давай напред към принципите си.

Ами щом това е пътят, значи има начин.
Защо само да си говорим? Като преминем стъпките, които описа и след като минат гладко, ще сме готови. Щом казваш. :fu:

преди 19 години 8 месеца #11714

Petee писа: Да кажеш истината не е нахалство.

Пете, има огромна разлика между "човек" и "чифут". Второто много прилича на първото, ама не е същото!

Аз с оригинални чифути от Израел съм си имал работа, и съм ги прецахвал съвсем успешно! Последния ми удар беше върха, след като ги принудих да напуснат България! Финансовите им загуби бяха за не по малко от 20 милиона долара(разбирай го спестени пари за България)! Единия от тях даже загина тук! Тези чифути ги няма вече в България. Сега всичко е много спокойно. Тъй че незнам кой си говори само. Май това си ти!

преди 19 години 8 месеца #11716

Запознат писа: Аз с оригинални чифути от Израел съм си имал работа, и съм ги прецахвал съвсем успешно! Последния ми удар беше върха, след като ги принудих да напуснат България! Финансовите им загуби бяха за не по малко от 20 милиона долара! Единия от тях даже загина тук!

Не че нещо ама те знаят ли че си ги прецакал?20 милиона са много нещо,немож ги прежалиш.В днешно време за 100 лева убиват,България се управлява от чифути а ти спокойно ги прецакваш с огромни суми :out:

преди 19 години 8 месеца #11718
Разбира се че знаят! Нали единия го направиха да умре тук в българско! Сега пак се подвизават, но в София, а това вече не ми е в категорията, нито на територията. Важно е че тук ги няма! Аз толкова можах да направя и съм доволен. Прекъсването на дейността им беше за около година, като на месец печалбите им бяха около 2 милиона долара!

преди 19 години 8 месеца #11720
Браво, Запознат. Ти си герой!
Забравил си обаче още много чифути, защото вечерно време като мина покрай Софийските Хали често чувам иврит. Чувам и че във Варна се е понапълнило.
Ти ги прецака с 20 милиона, а те още повече си напечатаха. Няма оправия :frown2:

преди 19 години 8 месеца #11721
Виж сега, явно ме бъркаш с Батман! Казах, че съм направил това, което ми е в категорията и по силите и възможностите. Ако се опънат повече хора, кой с каквото може, картинката ще е по красива!
Разкажи ми ти докъде си стигнал с борбата срещу тях, освен че регистрираш случаи на еврейски струпвания.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.