Щом е за пари...всичко е позволено! Дали?

преди 19 години 9 месеца #11595
Щом парите определят, кое е правилно и кое не, то съвсем лесно могат да се решат някои наболели проблеми идващи от Чифути, още Юдеомасони и Юдеокомунисти. Забелязвам че някой чифут, например Коен работи против мен и ми пречи да живея. Тайно наемам човек срещу пари да го отстреля или обеси. Всичко е нормално: няма чифут, няма проблем! Още повече съм си платил за услугата, даже съм склонен и осигуровките към НОИ да му платя. Аз съм прав и това е окончателно! В по голям вариант схемата може да се приложи и в национален мащаб към враговете на народа! Събират се пари и се плаща да го очистят. Българските политици нямат нищо против тъй като няма осъден наемен убиец за пари. Още повече, такива тактики са за предпочитане от тях и не влизат в разрез със закона, тъй като той не се спазва и отдавна не важи. А на вероятните потърпевши, те си знаят кои са, както и на ДС (НСС) мога да им кажа: Не забравяйте, че и за вас можем да дадем поръчка, да ви пренесат на едно друго място! Нали парите важат само? Щом тъй курвашката ще се маризим, щом парите само важат, а не морала, съвсем скоро може да ви блъсне олово!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 9 месеца #11596
:thumbsup:

:tooth: :tooth: :tooth:

преди 19 години 9 месеца #11600
Главите на тези, които искаш струват скъпо. По-добре с тия пари ми купи един Драгунов...

преди 19 години 9 месеца #11606
Бре, че страхливец! Убий си го сам бе, защо ще плащаш на друг да ти върши работата. Да не те е страх от другите юдеи или от властта?
Само думите ви са големи.

преди 19 години 9 месеца #11611

Petee писа: Бре, че страхливец! Убий си го сам бе, защо ще плащаш на друг да ти върши работата. Да не те е страх от другите юдеи или от властта?

Не, не е въпрос на страх, а на стратегия.
За да влезе в битка човек, трябва да има какво да доказва, какво да премери с врага си. Трябва поне да има общи правила на боя.

Юдеите на са ни противници, защото живеят в друг свят. Проблем ни създават, когато правят набези или когато се опитват да примамят наши представители от човешкия свят в техния - нечовешкия.

По тази причина за нас е по-добре да ги сбием помежду им. Да ги накараме да се самоизядат. Така хем ще е справедливо (справедливостта за нас е на първо място), защото ще се бият по техните си правила, хем ще е полезно за нас.
Понеже техните правила включват самоизяждането, ние няма какво принципно да правим. Прсто искаме да ускорим процеса. Като ускоряваме процесите в нашия свят ние казваме, че подпомагаме еволюцията си. Ускорявайки самоизяждането на дегенератската юдейска секта ние подпомагаме тяхната еволюция, такава, каквато те я разбират. Не сме виновни, че в следствие на собствената си "еволюция" те умират, нали?

преди 19 години 9 месеца #11615

Petee писа: Бре, че страхливец! Убий си го сам бе, защо ще плащаш на друг да ти върши работата. Да не те е страх от другите юдеи или от властта?

Ставаш много нахален, чифутант такъв! Като не те кефи тук, нямаше да имаш няколкостотин мнения. За тебе ми иде да си наруша правилото да не псувам във форума!

преди 19 години 9 месеца #11621

TCHO-S писа: Ей, Седефчов, ти още ли се надяваш да останеш да скверниш президентския пост бе?

Аз съм убеден, че това президентско подобие(вадено на копирна машина с лошо качество) няма да искара още много и ще си заеме килията в пазарджишкия затвор дето му е мястото - при циганите да му пръснат розичката.

преди 19 години 9 месеца #11624

Запознат писа: Щом парите определят, кое е правилно и кое не, то съвсем лесно могат да се решат някои наболели проблеми .......

Логиката ти изглежда правилна само на пръв поглед. Не забравяй,че гореупоменатите от теб евреи, масони и др. винаги могат да завъртят така нещата, че да омаловажат парите и да измислят някоя "по-достойна" кауза, за която да са пак прави.
Работат е там,че въпросните нямат разбиране за Морала и Чистотата. Те са интелигентни, но не са разумни. Те са посветени и просветлени, но са слепи и алчни.
Каузата е загубена.

преди 19 години 9 месеца #11640
Това с наемането са по скоро пожелания и мечти,испълнителите са на щат или служат явно и неявно на ДС.Дори и така да стане тази ситема не търпи вакум,веднага ще бъде заместен от следващия юдомасон.

преди 19 години 9 месеца #11643

Пете не се впрягай, няма да ангажирам теб за тая работа. Това е начин хем да ускоря процеса, хем да не ствам като тях. Ти какво искаш принципите си ли да загърбя? Несъмнено технически мога съвсем спокойно и аз да се подготвя в рамките на 1-2 месеца и аз да свърша мръсната работата, ама нали целта е аз да се запазя, а гадовете да намаляват! Пак ти казвам, ако опре до това и е последното, което мога да направя, аз съм подготвен, ама ти къде си? От далеч много лесно се дава акъл!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.