last недоверие

преди 19 години 9 месеца #11543
Приятели,аз съм роден на 02.01.1966...Що ли не ви хващам вяра?!Нещо тука ми се струва изкуствено-единствено поздравявам ГеоргиНЗ че влезе и е влизал в сайта на АТАКА-на мене ми се струва,че там,където е тълпата,където е най-голямото разбиране,там трябва да се търси ИСТИНАТА!Тази вечер във форума на АТАКА пак имаше поне трима гадове,които РУШАХА,не СЪЗИЖДАХА,бат Ангеле,трее се работи с материал,скойто раозполагаме-помисли!Аз например,човек мога да ти направя от желязо,ама няма кой да му даде душата...Прочетох книгата ти,наистина,но МОЛЯ те обърни взор към тези,които са ПОВЕЧЕ...,чета този сайт от две години и съм предоволен и все пак-виж на meshter_ataka,да се сетиш.../тук запалих цигара и тя изторя.../ мисълта ми беше да...сега си пуснах началотото на ВСВруский.
Да се разбереме точно-ши я има ли Бълтария или пошла она нахуй,блядь?!
Много ми се говорли!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 9 месеца #11548
Първо почваш с "приятели", а после "що ли не ви хващам вяра". :-D Сериозно, брато, имам чувството, че си употребил бая ракия преди да го напишеш? Ама айде, голяма работа!
Пишеш за тълпата във форума на "Атака". Ами виж тълпата там какви ги изписа за бай Ангел, а и за нас - тук присъстващите. Да не мислиш, че всеки има време да се занимава само с простотии?

преди 19 години 9 месеца #11549
Написа много работи без никаква връзка,това за набора добре ама какво общо има че не хващаш вяра?Относно форума на Атака и аз съм писал там,но той заприличва на лумпенясала сбирщина(макарче от време на време се появяват интересни неща) на този форум тематиката е съвсем друга,тук атакистите не влизат а и всички са заклеймени.

преди 19 години 8 месеца #11688
Планинец,аз съм член на АТАКА и не съм заклеймен тука /все още/.Мене ме боли че сме разделени,а България е само една.Ще ви споделя нещо-като видях сега тази тема се втрещих!Бях забравил че съм я пуснал-смятай колко ми е била ракията!Турците ме докараха до тия количества,не съм алкохолик,ама кат почна...
Исках да ви кажа,кво нещо е компа,машина на времато-подсеща те...Харесва ми стила ви ,въздържанистта ви,затова идвам тука да си отдъхна от оная кланица и...с тайната надежда,ЧЕ В ОБОЗРИМО БЪДЕЩЕ НАШИТЕ ПЪТИЩА ЩЕ СЕ СЛЕЯТ!Желая щастие и успех на всички ви!

преди 19 години 8 месеца #11689
Ей, ама остана и градуса на ракията да бях познал... :-D Благодаря за пожеланията, Успех и на тебе!

преди 19 години 8 месеца #11690

meshter_at писа: Бях забравил че съм я пуснал-смятай колко ми е била ракията!Турците ме докараха до тия количества,не съм алкохолик,ама кат почна...

Колега, пийвай ракията за хубави поводи с приятели, а не когато си нагнетен от турци, цигани или чифути... Никога не съм изпитвал необходимост да пия когато нещо не ми е кеф, затова ти го казвам да не ставаме за срам пред близките си. Айде със здраве.

преди 19 години 8 месеца #11701
Запознат,ела да пийнем по едно в ДУЛОВО,ПЪК ТОГАВА МЕ СЪВЕТВАЙ ДА СИ ПИЯ ИЧКИЯТА С ПРИЯТЕЛИ.Хабер си нямаш кво е да си Българин в повече от смесен район!Трябва да поясня:приятели имам,и Българи,и други,но тука едва се диша от смрадта на шалварите,друже.Питаха ме наскоро в форума,другия,бе що не се махнеш?!Смени въздуха!Отговорих:Аз тука съм се родил,тука Кана,дет се считам за негов пряк наследник си е забил копието и е казал...знаеш...,ум не ми го побира да се махна...Това,дето Тангра е прибирал най-кадърните/четох го в една книга/не го разбирам-комунизъм на божествено ниво ли е,кво е...Знам само със сигурност,че знака на рода ДУЛО пази мен ,дома и челядта ми!Слушам в момента дийп пърпъл,пусната от елтимир и се кефя.И знам,че тоя сайт не е враг!

преди 19 години 8 месеца #11711

meshter_at писа: Запознат,ела да пийнем по едно в ДУЛОВО,ПЪК ТОГАВА МЕ СЪВЕТВАЙ ДА СИ ПИЯ ИЧКИЯТА С ПРИЯТЕЛИ.

Благодаря за поканата! Най вероятно ще дойда, но няма да е само за да пием ракия. Има доста неща за вършене и ако проявяваш интерес ще се разберем чрез ЛС.

преди 19 години 8 месеца #11715

meshter_at писа: Планинец,аз съм член на АТАКА и не съм заклеймен тука /все още/.

Не ме разбра правилно,не тук заклеймяват а там във форума на Атака.

meshter_at писа: Мене ме боли че сме разделени,а България е само една. ...ЧЕ В ОБОЗРИМО БЪДЕЩЕ НАШИТЕ ПЪТИЩА ЩЕ СЕ СЛЕЯТ!Желая щастие и успех на всички ви!

Абсолютно съм съгласен с тебе,България е една и пътищата ни ще се слеят.

преди 19 години 8 месеца #11732
Всички сте ми добре дошли!!! :tooth:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.