last недоверие
Да се разбереме точно-ши я има ли Бълтария или пошла она нахуй,блядь?!
Много ми се говорли!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Пишеш за тълпата във форума на "Атака". Ами виж тълпата там какви ги изписа за бай Ангел, а и за нас - тук присъстващите. Да не мислиш, че всеки има време да се занимава само с простотии?
Исках да ви кажа,кво нещо е компа,машина на времато-подсеща те...Харесва ми стила ви ,въздържанистта ви,затова идвам тука да си отдъхна от оная кланица и...с тайната надежда,ЧЕ В ОБОЗРИМО БЪДЕЩЕ НАШИТЕ ПЪТИЩА ЩЕ СЕ СЛЕЯТ!Желая щастие и успех на всички ви!
Колега, пийвай ракията за хубави поводи с приятели, а не когато си нагнетен от турци, цигани или чифути... Никога не съм изпитвал необходимост да пия когато нещо не ми е кеф, затова ти го казвам да не ставаме за срам пред близките си. Айде със здраве.meshter_at писа: Бях забравил че съм я пуснал-смятай колко ми е била ракията!Турците ме докараха до тия количества,не съм алкохолик,ама кат почна...
Благодаря за поканата! Най вероятно ще дойда, но няма да е само за да пием ракия. Има доста неща за вършене и ако проявяваш интерес ще се разберем чрез ЛС.meshter_at писа: Запознат,ела да пийнем по едно в ДУЛОВО,ПЪК ТОГАВА МЕ СЪВЕТВАЙ ДА СИ ПИЯ ИЧКИЯТА С ПРИЯТЕЛИ.
Не ме разбра правилно,не тук заклеймяват а там във форума на Атака.meshter_at писа: Планинец,аз съм член на АТАКА и не съм заклеймен тука /все още/.
Абсолютно съм съгласен с тебе,България е една и пътищата ни ще се слеят.meshter_at писа: Мене ме боли че сме разделени,а България е само една. ...ЧЕ В ОБОЗРИМО БЪДЕЩЕ НАШИТЕ ПЪТИЩА ЩЕ СЕ СЛЕЯТ!Желая щастие и успех на всички ви!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.