ДВА ВЪПРОСА

преди 19 години 9 месеца #11446
ПЪРВО,във форума на АТАКА се подвизава един ЕЛТИМИР,който праща ЛС на различни хора,включително и на мен със съдържание -приобщаване към ВОИНИТЕ.
Доста плоско...това ти ли си Елтимире?
ВТОРО,имате ли начин,при положение че имате трите имена и ЕГН-то на дадено лице да разберем дали персоната е била в ДС?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 9 месеца #11447
Писали сме кой е този, който се подвизава във атакисткия форум. Аз ако се регистрирам с ник "Волен", значи ли, че съм Волен Сидеров?
По втория въпрос, защо точно тук реши да попиташ? Прегледай закона за достъпа до архивите на ДС. Държавен вестник го има в Интернет. Там трябва да го има конкретно това, което те интересува.

преди 19 години 9 месеца #11460
Виж,севар,трябва ми човек примерно като "хората"на Ифандиев...Ако има начин,пишете на ЛС.

преди 19 години 9 месеца #11461
Повече от месец почти нямам връзка с Интернет. Влизам рядко и за кратко време. А иначе от доста отдавна пиша само тук, в нашия сайт. За имитации не отговарям. Постепенно ще пускам материалите, над които съм работил. Вярвам, че тогава ще разберете разликата между мен и моите фалшиви двойници.
Колкото до ДС, някой трябва да е страхотен наивник, за да вярва, че те доброволно ще си предадат тайните. Всичко отдавна е фризирано и фалшифицирано. Единственият критерий остана животът на хората. Ченгетата и агентите преуспяха. Останалите бяха разсипани.

преди 19 години 9 месеца #11472

meshter_at писа: Виж,севар,трябва ми човек примерно като "хората"на Ифандиев...Ако има начин,пишете на ЛС.

Ако говориш за този имитатор - да, навърта се на сбирките на Ифандиев. Става дума за скота мишок, агент, прасунгер и другите му безбройни никове. Едва ли работи на своя глава, явно някой около него го нахъсва най-малкото. Тоя е слабоумен, но е много долен и упорит. Сигурно затова са го харесали.

преди 19 години 9 месеца #11479
Тоя прасунгер излезе с една плачлива изповед как му плащали и го карали да провокаторства,след което го баннаха тотално.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.