'Новата тайна история'

преди 19 години 9 месеца #11330
Някой прочете ли Новата тайна история, на Елтимир?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 9 месеца #11334
Чел съм предишната недовършена версия. Защо питаш?

преди 19 години 9 месеца #11336

Севар писа: Чел съм предишната недовършена версия. Защо питаш?

Аз се извинявам

понеже съм нов не видях че георги вече е повдигнал темата, на друго място

Аз лично съм зарадван че има хора, на които не им пука, кагaто опре до истината

преди 19 години 9 месеца #11339

Mingaz писа: Аз лично съм зарадван че има хора, на които не им пука, кагaто опре до истината

На Елтимир определено не му пука щом се отнася за истината. Дори да знае че това ще е фатално за него, истината му е по важна. Те сега затова тайните служби на Чобаноф ефенди го търсят - защото Елтимир не само каза някой съкровени тайни, ами се осмели да напише Новата тайна история. Тази книга за мен се явява шут в дебелата кратуна на комунистите и кукловодите от близките 17 години.
Това според мен, така виждам аз нещата.

преди 19 години 8 месеца #12009
Или по-скоро на обективната истина не й пука за нас,субектите :-)

преди 19 години 8 месеца #12022
Четох я наскоро,но с удовалствие ще я прочета пак!Междувпрочем,тука във форума има лми място дето да си я кача на мек диск?Щото така си качих една книга на Паунка Гочева-"ДПС-в сянка и на светлина"

преди 19 години 8 месеца #12024
По принцип всички книги и материали на Елтимир ги има и в doc-формат, но не са сложени линкове за да имат стимул хората да четат директно от сайта. Прикачих книгата тук. Ако искаш нещо друго в doc или ни пиши, или може да щракнеш на картинката с принтера, която е горе-вдясно на всеки текст. После ти се отваря материала във вид готов за печатане или съхранение. Например: www.voininatangra.org/modules/xfsection/print.php?articleid=308
После от браузъра запазваш страницата във формат mht, който пакетира и картинките и цялото оформление в един единствен файл. Той замества добре PDF- и DOC-файловете.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.