Наркоманите в италиянския парламент

преди 19 години 10 месеца #10915
Прави ми впечатление, че никъде не е отразено това проучване в международните медии (освен ако аз не съм пропуснала нещо).

И така, ония ден избухна скандал в Италия относно едно проучване направено от екип журналисти на италиянското сатирично предаване "Хиените" (излъчвано по що годе свободната медия на Берлускони). Въпросния екип се подредил пред парламента и под предлог за интервю пред камера на всеки излизащ от там депутат, една "гримъорка" попивала потта от челата на депутатите уж за пред камерата, а всъщност събирала пробите пот с цел тестване за наркотици.
След тестването на около 50 депутата (ако не и повече) се оказало, че всеки трети е употребявал наркотици през последните 38 часа (марихуана и кокаин).
Веднага бе наложена цензура на материяла по националната италиянска телевизия и той не бе излъчен дори в предаването на "Хиените". За сметка на това ония ден едно късно нощно журналистическо предаване Matrix (също излъчвано по телевизията на Берлускони) изнесе на бял свят информацията за теста и за информационното затъмнение по въпроса.
Голям скандал избухна и големи дебати...депутатите се жалвали, че им се бъркат в личния живот, но нека се има предвид, че проучването е било анонимно, в смисъл, че всяка проба е прибирана безразборно - без да се следи коя на кой депутат принадлежи (предполагам тази стъпка е предприета от журналистите като малка застраховка).
След всичко това се спомена в някои италиянски медии и случаят със същото проучване на депутатите от европейския парламент, където се оказало, че всеки четвърти е употребявал дрога в последните 38 часа!

Аз се рових из нет-а и не намерих информация за всичко това в официялните световни медии, независимо от сензациите!!!

Просто лошо ми става като се замисля накъде сме тръгнали, а има хора, които вярват, че ЕС ще ни оправи!?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 10 месеца #10917
Ами кока шмъркат всички в шоубизнеса у нас. Като започем с плешивото педалче и стигнем до гримираните тъпачки на Митио Пайнера. Това донякъде им дава сили при турнета, но зависимостта си остава.
За българските депутати сигурно е валидно същото, както италианските им колеги. Но при нас няма толкова дръзки журналисти. Въобще ограничените, простите хора като забогатеят или като се овластят търсят начини за избиване на комплекси. И друсането е един от начините.

преди 19 години 10 месеца #10918
Да бе така е, обаче има един такъв момент, че не ми дреме за хората от шоу бизнеса, но когато се решават закони и съответно съдбите на хората, тогава трябва най-малкото да си в кондиция - с всичкия си!!! Това като правило...те правят проверка за допинг на някви си футболисти дето никой не го бърка, а в парламентите не!?
Че в ЕС са изроди е ясно, но че са и наркомани с размътени глави още повече утежнява ситуацията!

преди 19 години 10 месеца #10919
Какво се чудите,празноглави са слугите на световното правителство.Тези и другите като тях са си продали душите...хващат някой очукан човечец и му дават парички,после уреждат синът му.Когато се усети човека и почне да се дърпа му паказват колко здраво е затънал,и или си съсипва живота или почва да служи,а там е хубаво,вили,коли,жени,кока...живот като на кино.
Въобще напоследък ми прави впечатление че борбата е за премахване на духовните ценности в човека и дори заличаването има като понятие,тогава ще сме лесно управляеми и несъпротивляващисе.Дори няма да имаме основа върху която да се замислиме и преценяваме,само ще се радваме на лъскавите боклуци.Преди години бях чел една книга за даровете на Дарите и си мислех че е малко странна фантастика но сега го виждам като реалност.Революцията може да се извърши в съзнанието на хората,според мен тепърва всичко предстои.

преди 19 години 10 месеца #10933

Bell писа:
Аз се рових из нет-а и не намерих информация за всичко това в официялните световни медии, независимо от сензациите!!!

Просто лошо ми става като се замисля накъде сме тръгнали, а има хора, които вярват, че ЕС ще ни оправи!?

www.antidrugbg.com/temi.php?id=0882

преди 19 години 10 месеца #10945
Преди наколко месеца подобна новина дойде и от европейската комисия, чието седалище е май в Страсбург.
По капаците на казанчетата на почти всички тоалетни бяха намерени следи от кокаин.
С други думи еврочиновникът масово "тупа бело".
Нашият политкаймак със сигурност се е приобщил към прогресивната евротенденция.
А за т.н. шоубизнес...аре няма нужда. То е ясно като бял ден.

преди 19 години 10 месеца #10946
Имаше за това по новините но без имена.

преди 19 години 10 месеца #10950

Bell писа: Прави ми впечатление, че никъде не е отразено това проучване в международните медии (освен ако аз не съм пропуснала нещо).

И така, ония ден избухна скандал в Италия относно едно проучване направено от екип журналисти на италиянското сатирично предаване "Хиените" (излъчвано по що годе свободната медия на Берлускони). Въпросния екип се подредил пред парламента и под предлог за интервю пред камера на всеки излизащ от там депутат, една "гримъорка" попивала потта от челата на депутатите уж за пред камерата, а всъщност събирала пробите пот с цел тестване за наркотици.
След тестването на около 50 депутата (ако не и повече) се оказало, че всеки трети е употребявал наркотици през последните 38 часа (марихуана и кокаин).
Веднага бе наложена цензура на материяла по националната италиянска телевизия и той не бе излъчен дори в предаването на "Хиените". За сметка на това ония ден едно късно нощно журналистическо предаване Matrix (също излъчвано по телевизията на Берлускони) изнесе на бял свят информацията за теста и за информационното затъмнение по въпроса.
Голям скандал избухна и големи дебати...депутатите се жалвали, че им се бъркат в личния живот, но нека се има предвид, че проучването е било анонимно, в смисъл, че всяка проба е прибирана безразборно - без да се следи коя на кой депутат принадлежи (предполагам тази стъпка е предприета от журналистите като малка застраховка).
След всичко това се спомена в някои италиянски медии и случаят със същото проучване на депутатите от европейския парламент, където се оказало, че всеки четвърти е употребявал дрога в последните 38 часа!

Гадното е, че тук никой няма да се осмели да направи такова нещо. Много са наплашени. Тук няма папараци - почти няма истинска раследваща журналистика. Всичко е едно фалшиво и е под контрол на службите. :-?

преди 19 години 8 месеца #11683

Внимание - опасен хероин!!!

Още през октомври тази година ООН официално предупреди страните от Европа, вкл. и България, че се очаква вълна от смъртни случаи сред хероинозависими заради по-чистия хероин, който влиза от Афганистан. В Пловдив от няколко дни се забелязват поредица от смъртни случаи от ниски дози, последният е момче от Бургас, открито мъртво близо до Столипиново. Говори се за няколко случаи сред роми - зависими. Както твърдят специалисти, свръхреколтата се отразява на качеството, а не на количеството на предлаганата улична дрога. Предупреждаваме всички, които употребяват хероин, че обичайната им доза този път може да доведе до смъртен изход!!!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.