Някой ден ще ме убият, каза Луканов година преди и

преди 19 години 11 месеца #10805
Из интервю на Велислава Дърева с Андрей Луканов от 9 юли 1992 г/ публикувано във в. Новинар и сайта www.vsekiden.com:

" Цялата злоба срещу мен е защото аз съм изневерил на кастата си. И че всичко, което се случва, и което може би ще се случи с мен, е израз на един стратегически кастов интерес - блокиране на реформаторското развитие на БСП и на държавата изобщо. Кастата е блестящо организирана, нейните видими представители си предават щафетата на властта и получават невидима защита. Те мен не могат да ме понасят. Те си имат политбюро в сянка, лидер в сянка - на "Секвоя", власт в сянка...
Абе, хванаха си беля с мен. Аз ще издържа...

- Прекъсвам те! Не повтаряй повече това.

- Виж ти! Цензор! Ще си довърша изреченията без твое позволение. Аз ще издържа. Те няма да издържат. И ще ме убият някой ден. . .

bgfactor.org/index_.php?cm=2&id=8667&PHP...d04cb4404922b4a7ef80

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 11 месеца #10806
Само допреди месец-два обяснявах, на едни "националисти-комунисти", че идеята за класовата борба се роди от разрушаването на сакралния характер на кастовата система и противопоставянето на кастата на шудрите (работниците) срещу тази на браманите и военните, които образуваха ядрото на националната аристокрация. Те тогава в пълното си безпросветие и душевен мрак се присмяха.

Нека сега се научат, когато техния човек Луканов сам употреби тази дума "каста" (варна) за да охарактеризира същността на ционо-комунистическата върхушка стояща начело на Българската дръжава вече 62 години.

преди 19 години 11 месеца #10808
Що се отнася за злия гений Луканов- нека Бог не му прощава, а му накаже душата заслужено!!!!

преди 19 години 11 месеца #10812

Jordan_13 писа: Из интервю на Велислава Дърева с Андрей Луканов от 9 юли 1992 г/ публикувано във в. Новинар и сайта www.vsekiden.com:

" Цялата злоба срещу мен е защото аз съм изневерил на кастата си. И че всичко, което се случва, и което може би ще се случи с мен, е израз на един стратегически кастов интерес - блокиране на реформаторското развитие на БСП и на държавата изобщо. Кастата е блестящо организирана, нейните видими представители си предават щафетата на властта и получават невидима защита. Те мен не могат да ме понасят. Те си имат политбюро в сянка, лидер в сянка - на "Секвоя", власт в сянка...
Абе, хванаха си беля с мен. Аз ще издържа...

- Прекъсвам те! Не повтаряй повече това.

- Виж ти! Цензор! Ще си довърша изреченията без твое позволение. Аз ще издържа. Те няма да издържат. И ще ме убият някой ден. . .

bgfactor.org/index_.php?cm=2&id=8667&PHP...d04cb4404922b4a7ef80

преди 19 години 11 месеца #10813

Jordan_13 писа: Само допреди месец-два обяснявах, на едни "националисти-комунисти", че идеята за класовата борба се роди от разрушаването на сакралния характер на кастовата система и противопоставянето на кастата на шудрите (работниците) срещу тази на браманите и военните, които образуваха ядрото на националната аристокрация. Те тогава в пълното си безпросветие и душевен мрак се присмяха.

Нека сега се научат, когато техния човек Луканов сам употреби тази дума "каста" (варна) за да охарактеризира същността на ционо-комунистическата върхушка стояща начело на Българската дръжава вече 62 години.

Все още някои вярват във лозунга" свобода, равенство, братство" който е фалшив и неприложим. Равенство не може да има - винаги ще има касти. Въпросът е, че всички управляваши от 60 години са нисши прости същества без достойнство и ги интересува само печалбата.

преди 19 години 11 месеца #10818

Хунор писа:

Jordan_13 писа: Само допреди месец-два обяснявах, на едни "националисти-комунисти", че идеята за класовата борба се роди от разрушаването на сакралния характер на кастовата система и противопоставянето на кастата на шудрите (работниците) срещу тази на браманите и военните, които образуваха ядрото на националната аристокрация. Те тогава в пълното си безпросветие и душевен мрак се присмяха.

Все още някои вярват във лозунга" свобода, равенство, братство" който е фалшив и неприложим. Равенство не може да има - винаги ще има касти. Въпросът е, че всички управляваши от 60 години са нисши прости същества без достойнство и ги интересува само печалбата.

Ще пропусна един дълъг монолог за познатите ни политически измами.Въпросът обаче не е само в това, защо ни лъжат , а в друго - защо още им вярваме?Защо вместо глави над раменете ни стърчат черно-бели телевизорчета?Кое ни кара бързо да се очароваме, а след това да скимтим, че сме измамени,подведени,изиграни???

преди 19 години 11 месеца #10831
Вие как ви се струва на снимката: чифут ли е Луканов или не?
( имам в предвид дали е спазен обета към IHWH за "малкото кръвопускане", че не мога да определя по дадената снимка, не се вижда добре)

преди 19 години 11 месеца #10838

georgi_nz писа: Вие как ви се струва на снимката: чифут ли е Луканов или не?
( имам в предвид дали е спазен обета към IHWH за "малкото кръвопускане", че не мога да определя по дадената снимка, не се вижда добре)

Ако питаш дали са му резнали чорчето, не знам.
На снимката въобще не се вижда такова. :hammer:

преди 19 години 11 месеца #10839
Какво му гледате, той си е официално признат чифут.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.