Хитлер и Ротшилдови Дали?

преди 19 години 11 месеца #10408
Защо никой не обърна внимание на това?

За тях еврейският народ е също като останалото глобално население на земята, просто добитък или стадо. Като такова, то трябва да бъде използвано в постигането на целите на плана за глобален контрол върху населението чрез поредица от действия, колонизиращи го.

Сами си правете изводите.

Освен това амият той провежда сатанински ритуали, тъй както всичките тези сатанински кръвни линии го изискват и само Бог знае колко човешки жертви стоят под тези ритуали.

Айде бе! Сатанизъм. Същата чифутщина като Християнството. :fu:

Имам чувството, че този материал е поредната провокация и/или рекламен трик. И наистина, за третия райх малко неща се знаят със сигурност... Не знам защо го обърнахте на спор "За и против Хитлер". Както и да е.

Сигурен съм, че Елтимир има да каже нещо интересно по въпроса.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 11 месеца #10452

galabov писа:

DragSShaN писа: Хитлер е бил човек и като всеки нормален човек не е имунизиран от грешки и е допускал такива това не го прави по-велик ;-) Ако критерия за величие е съвършенството значи на земята още не се е родил велик човек .

Въпроса е дали е допускал грешки или всичко е било целенасочено. Т.е. възможно ли е да има съвсем умишлени действия негови или на обкръжението. Това подлежи на анализ.

Е,явно шъ излезнат прави Мърфи и Паркисън , не е важно кво мисли вождо,важното е как си гледа работата бюрократа????? А той плаче за вождове?!?!? :hammer:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.