Хитлер и Ротшилдови Дали?
Това, че е еврейска разбира се!!!DragSShaN писа: И кое му е еврейското в мутрата ?
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Май извивката на ухото.DragSShaN писа: И кое му е еврейското в мутрата ?
.....абе дебил ти да не си въобразяваш, че света се върти около твоята преценка?!!!DragSShaN писа: Много си умна сигурно имаш 8-ми клас а?
Забелязвам, че много от новите попълнения на тоя форум с голям устрем и кеф раздават епитети и квалификации на който им падне с цел да изтъкнат своята правота или може би нещо друго?!!
Евала на супер интелигентните и прозорливи "националисти" като тебе....лижещи чужди задници и изповядващи чужди идеологии, които по инерция плюят срещу свои в името на чуждото!!!
Пък аз нека съм завършила и начално само, но поне не си татуирам мутрата на някакви не-българи по Българската кожа!!!
Добре приемам твоята критика...може моя тон в случая да е бил приет на сериозно и следователно като "не мек"...макар че аз по-скоро се пошегувах....но както и да е!Планинец писа: Темата пак се отплесна и се разми.Няма нужда от нападки и обиди.Бел и твоя тон нее мек,това че физиономията изглеждала еврейска изобщо нее довод и няма нужда да се коментира.Мисля че истината е интересна на всички.
Въпросът е, че какъвто и да изглежда моя пост, той не представлява лична обида към никого, не е насочен към някой специфично и не влагам в него лично отношение....а в замяна на мен ми се отговаря едва ли не, че съм тъпа съвсем директно! Защо?
Къде е съизмеримостта на това нещо? И къде е смисълът!
Хитлер
Темата наистина може да се погледне и от друга страна. Не е толкова важно дали Хитлер е бил еди какъв си по народност, а дали приложи идеологията на юдаизма за чистата кръв и богоизбраността на расата. Да, за мен той я приложи съвършено в политически план.Планинец писа: Темата пак се отплесна и се разми.Няма нужда от нападки и обиди.Бел и твоя тон нее мек,това че физиономията изглеждала еврейска изобщо нее довод и няма нужда да се коментира.Мисля че истината е интересна на всички.
За първи път, ако се замисли човек юдеите използват нова тактика - делегират правото на своята богоизбраност като раса на друг народ, с една единствена цел - това да работи за самите тях - да работи за създаването на държавата Израел.
Защото в Първата световна война не успяха, но с този нов похват във Втората постигнаха успех.
Тук, разбира се, гордеещите се с личността на Хитлер, ще се засегнат, но истината е такава. В първата фаза на Втората световна, до Сталинградската битка, някъде Хитлер работеше за юдеите като гонеше и ги депортираше от териториите на държавите, които превземаше.
Това идеално устрои ционистките идеолози да повдигнат въпроса за държавата Израел като необходимост на репресираните и прокудените от свой дом.
След Сталинградската битка Хитлер прозря, че е използван и се опълчи срещу господарите си, срещу тези, които го бяха сложили на власт. Тогава вместо да депортира евреите, почна да ги избива.
Краят му не бе по-различен от този на Наполеон.
Хитлер са го превърнали в политическо плашило. ( както плашат малките деца с Баба Яга).
А епитетите "Фашист" и "Нацист" се използват за политическото убийство на всеки политик (и личност) дръзнал да критикува Евреите , Интернационалния капитал или Глобализацията.
Даже такъв древен символ като свастиката не е пощадена от еврейската пропаганда.
А когато се обсъжда темата "Хитлер" освен "великите" чифутски разкрития около неговата личност, наистина би било добре преди да се правят изводи и анализи по темата да се прочете и Моята Борба. Все пак тя е фундамента на която е изграден мирогледът на националсоциализма.
Всеки човек си има изграден мироглед, и може да прецени дали Моята Борба допълва или противоречи на неговия личен мироглед. После да критикува на воля.
Колкото до Движението, ясно е че няма нищо общо с NSDAP или други организации от този тип.
Просто темата която е пусната за обсъждане във форума е такава.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.