Любопитно сравнение

преди 20 години 1 седмица #9938

"На въпрос дали се е чувствал независим при вземането на решения през тази една година, Станишев заяви "Има една шега - независим е този, от който нищо не зависи."

www.dnesplus.bg/Politics.aspx?f=100&d=136337

"Празнуваме нашата Независимост. Празнуваме факта, че вече нищо не зависи от нас. Празнуваме нещо измислено, също както някога празнувахме Девети септември и Седми ноември. Празнуваме нашия позор!"

из "Ден на траур по Независимостта"

Дали пък Сер Гей не е чел нещо от сайта? Неговите съветници със сигурност.
Знам за какво говоря и мога да покажа доста статистика за посещения от IP-адреси на правителството, министерствата и президенството. Ами трябва да четат, да свикват с това, което ги очаква. :karte4:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 1 седмица #9949
Хубавото е че незнаят какво ги очаква ;-) Но в скоро време ще почнат да разбират :idea:

преди 20 години 3 дни #10180

Севар писа:

"На въпрос дали се е чувствал независим при вземането на решения през тази една година, Станишев заяви "Има една шега - независим е този, от който нищо не зависи."

www.dnesplus.bg/Politics.aspx?f=100&d=136337

"Празнуваме нашата Независимост. Празнуваме факта, че вече нищо не зависи от нас. Празнуваме нещо измислено, също както някога празнувахме Девети септември и Седми ноември. Празнуваме нашия позор!"

из "Ден на траур по Независимостта"

Дали пък Сер Гей не е чел нещо от сайта? Неговите съветници със сигурност.
Знам за какво говоря и мога да покажа доста статистика за посещения от IP-адреси на правителството, министерствата и президенството. Ами трябва да четат, да свикват с това, което ги очаква. :karte4:

Аз съм сигурен, че четат. Старият сайт преди да го съсипе цветомир йолов имаше посещения от всички министерства. И сега има! Хайде да ги дразним.
:thumbsup:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.