Eвропейските корени на Илюминатите (признанията на "Свали")

преди 20 години 1 седмица #10003

Запознат писа: Много интересно, а можеш ли тази книга да ми я пратиш на имейла, ако е в електронен вид де, ако ли не, е ясно. Търся я цял ден и само в един сайт я намерих и то само, като заглавие.

Няма я в електронен вариант. Трябва да се сканира, а е бая работа. Само при голям интерес, ще го направя, много време отнема тоя процес. Иначе книгата, вероятно я има в библиотеките.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 1 седмица #10005
Здраве да е, ще ми падне все някога.
Забележетилно е как постоянно се опитва да отклонява вниманието от евреите тая "предателка" и "доброжелателка"-Свали!
Прочетете как говори за идеологията на илюминатите, сякаш по нещо се оличава от религията и идеологията на евреите! Илюминатите били мразели евреите! Само че друг път. Лъжкиня долна еврейска!!! За пореден път се убеждажам, че евреите са нагли и лъжци от класа! Ела ми, ела :karte4:

преди 20 години 1 седмица #10007

Запознат писа: Здраве да е, ще ми падне все някога.

Забележетилно е как постоянно се опитва да отклонява вниманието от евреите тая "предателка" и "доброжелателка"-Свали!
Прочетете как говори за идеологията на илюминатите, сякаш по нещо се оличава от религията и идеологията на евреите! Илюминатите били мразели евреите! Само че друг път. Лъжкиня долна еврейска!!! За пореден път се убеждажам, че евреите са нагли и лъжци от класа! Ела ми, ела :karte4:

Запознат, те чифутите затова толкова много ни мразят. Обикновени българи, съвсем е лекота им откриват замисъла в зародиш. Чифутстването при нас не минава. Много сме им в пречка. А и свещените им писания все разправят, че българите ще им "разкажат играта".

преди 20 години 4 дни #10150
Казаното от "Свали",вярно,невярно или и двете,изгражда образа на илюминати като отчаяни,неуки и слаби същества.Ако хората биха се обединили,не би трябвало да е проблем да се премахне преждевременно това явление.

преди 20 години 2 дни #10201
тук avatarbg.info/ открих едно филмче за Темплиерите.който иска да си го дръпне като торент. или Le.Sang.Des.Templiers.FRENCH.DVDRip.XViD-CRiMETiME.torrent

преди 20 години 1 ден #10202
Тази статия много ми намирисва :yawn: Тази жена, където твърди такива неща може да е откачена, или някой по откачен е написал тази статия да спами Интернет пространството. Във форума на www.xnetbg.com има подобни статии в изобилие.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.