Петиция за признаване на истината за Македония

преди 20 години 1 месец #9420

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 1 месец #9421
Ще ме скъсате с тия петиции! Няма никакъв резултат от тях освен, че хората доброволно си оставят личните данни на лесно достъпни места - идеално за изготвянето на лично досие на всеки един гражданин на тази планета без негово знание. Следващата стъпка е да се съберат 2 и 2, тоест чипа и събраната информация.
Македонците знаят, че са българи. Както и тези, които ги откъснаха от българския народ - разделяй и владей.

преди 20 години 1 месец #9422

Petee писа: Ще ме скъсате с тия петиции! Няма никакъв резултат от тях освен, че хората доброволно си оставят личните данни на лесно достъпни места - идеално за изготвянето на лично досие на всеки един гражданин на тази планета без негово знание. Следващата стъпка е да се съберат 2 и 2, тоест чипа и събраната информация.
Македонците знаят, че са българи. Както и тези, които ги откъснаха от българския народ - разделяй и владей.

Абсолютно си прав, особено за личните данни. Хората много грешат като си пишат трите имена и дават имейл, който е регистриран под тяхното ЕГН.

преди 20 години 1 месец #9424

Янга писа:

Petee писа: Ще ме скъсате с тия петиции! Няма никакъв резултат от тях освен, че хората доброволно си оставят личните данни на лесно достъпни места - идеално за изготвянето на лично досие на всеки един гражданин на тази планета без негово знание. Следващата стъпка е да се съберат 2 и 2, тоест чипа и събраната информация.

Абсолютно си прав, особено за личните данни. Хората много грешат като си пишат трите имена и дават имейл, който е регистриран под тяхното ЕГН.

:thumbsup:

преди 20 години 1 месец #9426

Къде точно има мейл регистриран под ЕГН???? :aham: :clap:

преди 20 години 1 месец #9429
mail.bg - искат ти ЕГН там

преди 20 години 1 месец #9440

Янга писа: mail.bg - искат ти ЕГН там

Това си е твои проблем даи някоя друга поща ;-) видя ми се добра идеята понеже в последно време доста се заговори около тоя въпрос и от двете страни и няма да е лошо да се раздуха . Тва дали ще го подкрепите си е ваш избор ! Всеки сам решава дали да подкрепи България или не .

преди 20 години 1 месец #9443
Petee и Янга: Какво като си оставиш ЕГН-то? На тези, които им трябва вече ви ги знаят и без да сте го пускали някъде из интерент, не се тревожете.

:-D

преди 20 години 1 месец #9446

mail.bg - искат ти ЕГН там

Има доста други сайтове за поща, които не ти искат ЕГН, а тези от мейл.бг как ще разберат дали цифрите, които им дадеш са твоя ЕГН?

преди 20 години 1 месец #9448
Четете ТУК как се създава досие на всеки един човек без негово знание!
Ще добавя, че като бях в Италия не искаха да ми извършат каквато и да е операция в банката без да си дам личната карта и паспорта, след което ми направиха фотокопие. Защо ли? Идея си нямате, но цяла армия в момента работи за да създаде електронно досие на всеки един "активен гражданин".
А колкото до петицията, много добре знаете, че ще бъде глас в пустиня.
Този форум става все по-неконтролиран.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.