ОЩЕ ЗА ЧИП 666
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
"Глобално" няма да успеят. Каузата им е обречена. Съпротивата ще е съизмерима с нападението.PARADOX писа: Ако глобално решат да ни сложат "баркод-а", може и гората да не ни помогне...!!!
Все пак и над тях има сили които са им неподвласни. Те знаят това и затова единствения им шанс е да действат под маската на добронамереноста и доброволно рибките да се закачат на въдиците с луксозните кукички. Много е важно това да стане доброволно, или почти доброволно при избиране на по малкото зло. А целта трябва има по-голямо зло, та всеки да има избор.
А връщането към природата и добиване в достатъчна степен независимост от съвременото общество е най доброто което всеки може да направи за бъдещето си оцеляване. Отправната точка трябва да бъде , като си представи човек как би могъл да си осигури условия за оцеляване когато отпаднат: градски транспорт, телефони, водоснабдяване, ток(което означавя че и бензиностанциите няма да работят), Метро , Била, хранителни магазини.... Всичките последни придобивки на цивилизацията са зависими на 100 процента от елзахранването и при отпадане на последното бедите се струпват наведнъж и средностатистическия граждажин става безпомощен и изпаднал в беда. И колкото да му са виновни причинилите това - за мен си е виновен сам, че е допуснал тази зависимост.
Обратното действие - на отдалечаване от независимоста е набълбукване с един огромен заем от която и да е банка с 20 годишен период на връщане, ипотека на апартамента и чакане да дойде СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ.
ЦИТАТ:"Пръстовите отпечатъци в паспортите от ЕС стават задължителни не по-късно от 36 месеца след влизането в сила на постановлението. Това означава, че с приемането на България в ЕС страната трябва да е въвела биометричните данни в паспортите, за да могат гражданите да пътуват свободно, поясни Бойко Коцев."
Пръстовите отпечатъци в паспортите от ЕС стават задължителни...
Казах ви за ЕС...
Прав сиJordan_13 писа: Сигурна ли си, че като хванеш гората, ще умреш? Щото аз се връщам оттам и съм жив!
А някога хващала ли си гората? Никога не трябва да забравяме Майката.
Залесените обекти (гори, планини и др.) също излъчват и енергия, която блокира много негативни импулси
Може би това е една от причините да бъдат подлагани на унищожение
Предците на Доган и еврещугите не успяха да потурчат и победят Родопите, затова сега ще ги изсекат. Яд и безсилие - затова секат.Tangru писа:
Прав сиJordan_13 писа: Сигурна ли си, че като хванеш гората, ще умреш? Щото аз се връщам оттам и съм жив!
А някога хващала ли си гората? Никога не трябва да забравяме Майката.
Залесените обекти (гори, планини и др.) също излъчват и енергия, която блокира много негативни импулси
Може би това е една от причините да бъдат подлагани на унищожение
Но най-вече искат да ги унищожат, заради това
Бел, още ли смяташ, че ще умреш в гората? (добронамерено питане)
-гладът постепено намалява,докато се стигне до там,че някои от тях не са слагали нищо в устата си от 50 или 60г...освен слънчева вода
-постига се пълно ментално и духовно равновесие,изчезват терзанията,страхът,омразата и всички производни
-в началото на практиката тялото се излекува само от всички болести,от кариес до рак,след което остава здраво с много силна имунна система
-човек младее и се чувства енергичен и логично нужното време за сън се намалява драстично
Ако не се налага да ядеш,не ти се налагат лекарства,налага ти се да спиш много малко,пълен си с енергия и си духовно равновесен...то нямаш нужда от пари.
Ако нямаш нужда от пари,ти вече си вън от разлагащата се и воняща цивилизация,която е към своя край.
Напредналите в практиката споделят,че употребата на мозъка расте с невероятни темпове,предполагат,че може да се стигне и до 100% употреба на мозъка.Най-вероятно чак тогава ще дойде и гениално прост отговор за набавянето на дрехи.
Скалъпването на подслон вече ни е езвестно.
Аз смятам да опитам.А вие?
Междувпрочем вече опитах и може би е самовнушение,но го усетих в мен,като топлина в гръдния кош.Има много материали изписано,при добро разтърсване се намира доста.В xnetbg.com има статия за това,в раздел езотерика.
П.П.Важното за мен е,че остава нуждата от вода.От вода,стояла на слънце.В градовете водата е мъртва и отравна,така че пригаждането на тялото към слънчева енергия закономерно ще насочи събитията и нуждите към Майката и напускането на масовите тоалетни.
Запътил съм се!Знам,че в началото ще боли,но друго решение няма!
ИЗЛИЗАНЕ ОТ ВМИРИСАНИЯ ДЯВОЛСКИ/666/ ТОАЛЕТ Е РЕШЕНИЕТО!!!
Всеки Осъзнал се и Искащ, трябва да намери сили в себе си да се пребори с ръката/666/ натискаща го обратно в клоаката!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.