ОЩЕ ЗА ЧИП 666

преди 20 години 1 месец #9407
Хммм...Ahnenerbe,няма да е лесно,но няма и да е трудно,разбираш ли? Всичко ще стане изключително лесно,истинската работа,иския успех,от който зависи всичко,това е излизането от системата.Самият успех на изизането представлява едно изпълнено необходимо и достатъчно условие за самостоятелност.Тази тема стана популярна напоследък в този форум и аз мисля от известно време.Стигнах до извода,че...няма значение,дали си независим,няма значение дали си обвързан със задължения към системата,няма значение дали я поддържаш.Важно е как мислиш,важно е дали мислиш от свое име! Не мина дълго време и фразата "познай себе си" отново изплува измежду постовете.ЕДИНСТВЕНИЯТ изход от системата - не се вижда и не се пипа.Той е в главата на всеки един човек.Когато познаеш себе си,ставаш един от истинските господари на системата! Когато овладееш до съвършенство съзнанието,ума и помислите си,ставаш неуловим за всяка манипулация.Обръщаш всичко,всичките й пипала срещу нея,почваш наистина да живееш на нейн гръб.
За да се осъществи това,за което говориш,трябва да се съберат само такива хора.Хора,излязли от системата доброволно,съзнателно,с духа и ума си! Всичко,което е нужно,те с лекота ще си набавят в последствие...неуловими за антихриста,ненужни за спасителя.Истинските победители в цялата боза.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 1 месец #9411
Много добре си го написал Спорт-Здраве. На мен повече ми прилича на краен резултат от идеята за която говоря. Несъмнено нещо такова ще се получи съвсем по естествен път. Но за да се случи доста мозъчна дейност ще е нужна за да се прозре.

преди 20 години 1 месец #9414

Спорт-Здраве писа: Хммм...Ahnenerbe,няма да е лесно,но няма и да е трудно,разбираш ли? Всичко ще стане изключително лесно,истинската работа,иския успех,от който зависи всичко,това е излизането от системата.Самият успех на изизането представлява едно изпълнено необходимо и достатъчно условие за самостоятелност.Тази тема стана популярна напоследък в този форум и аз мисля от известно време.Стигнах до извода,че...няма значение,дали си независим,няма значение дали си обвързан със задължения към системата,няма значение дали я поддържаш.Важно е как мислиш,важно е дали мислиш от свое име! Не мина дълго време и фразата "познай себе си" отново изплува измежду постовете.ЕДИНСТВЕНИЯТ изход от системата - не се вижда и не се пипа.Той е в главата на всеки един човек.Когато познаеш себе си,ставаш един от истинските господари на системата! Когато овладееш до съвършенство съзнанието,ума и помислите си,ставаш неуловим за всяка манипулация.Обръщаш всичко,всичките й пипала срещу нея,почваш наистина да живееш на нейн гръб.
За да се осъществи това,за което говориш,трябва да се съберат само такива хора.Хора,излязли от системата доброволно,съзнателно,с духа и ума си! Всичко,което е нужно,те с лекота ще си набавят в последствие...неуловими за антихриста,ненужни за спасителя.Истинските победители в цялата боза.

:thumbsup:

Да прибавя нещо, което за мен е много важно: Трябва да се събираме - хората извън системата. Първо през близките. После приятелите. След това останалите.
Как да ти помогна да се осъзнаеш, ако не съм успял при семейството си! Така че всеки сам за себе си и при нужда - в бой за брата!

Вълкът е Вълк, защото сам си върши работата!
А ние сме народа на Вълка.

преди 20 години 1 месец #9444

Petee писа: Ahnenerbe, досега имаше две теории: едната е, че Мистър 666 ще управлява три години и половина, а другата е, че ще управлява три периода по три години всеки - общо 10,5 години. Ти пък с трета излезе...
Не говори така за българите. Ще прогледнат повярвай ми, но първо трябва да ослепеят. Павел ослепя за да прогледне.

Ако си решил да ходиш в планината ти препоръчвам от рано да се подготвиш, защото там е гола поляна и няма и помен от удобствата на града. Погледни на rodovo-imenie.viavita.net там вече са се подготвили та дори и откъм енергия!
IYI, при цялото ми уважение към теб, не, можеш да ме убедиш, че преди 2000 години юдеите са имали готов план и са знаели какво ще стане. Библията е писана от възвишените същества които управляват човечеството и затова се казва, че е словото божие. Прочети я добре особено Новия завет. "Ще дойде най-старото учени..." е казала Ванга.
За чипа знам, че се свързва с мозъка и контролира чувствата и емоциите на човека - тоест убива човешката душа и следователно човека, защото човек без душа е труп!

EMи аз знам че Антихриста ще упрявлява 7 години-през първите 3 години и половина ще се прави на благ и смирен и че работи за човечеството обаче през вторите 3.5 години ще покаже истинското си лице!

преди 20 години 1 месец #9449
цъ! Прочети Трета книга на Ездра - съвпада с Откровението

преди 20 години 1 месец #9452
Вчера прочетох във вестник компютри статията "Микрочиповете RFID - за или против" Там е обяснено малко за тази технология. Та във въпросната статия има два линка на сайтове против имплантирането на тези чипове първи линк втори линк
А някой ако се интересува вестникът е брой 30 31 юли - 6 август 2006

преди 20 години 1 месец #9455
Ahnenerbe ако ще бягаш от системата в гората свиркай,аз честичко ходя там защото тук се задушавам.А относно това да опознаеш себе си това е вярна посока,има много скрито в нас което не го знаеме.

преди 20 години 1 месец #9457
Пете, до колкото знам Библията не е дошла с факс от небето!Не знам до колко са били възвишени тези същества, но това, което знам, че е един сборник на миксове и който, както му е било угодно си я допсивал..!Бибията приятелю е най-голямата заблуда на човечеството, но тази част от човечеството, което е ососбено непросветено!
За какво са ми посредници м/у мен и Господ?!
За какво ми е наръчник как да тълкувам света и Господ?
За какво да се прекланям пред извратени същества?
За какво да изпитвам страх, когато влезна в Църкавата?
Защо да ми казват, че съм грешник и да търся опрощение??

НЕ.., АЗ СЪМ ПОТОМЪК НА БЪЛГАРИТЕ И СЪМ БЪЛГАРИН И ПОГЛЕДА МИ Е ОТПРАВЕН КЪМ КОСМИЧЕСКАТА СВЕТОГЛЕДНА НАУКА И ФИЛОСОФИЯ-
ТЕНГРИАНСТВОТО!
СВЕЩЕННИЯТ ПОКЛОН ПРЕД ТАНГРА Е КАТО ПОКЛОН ПРЕД ИЗВОР.

При цялото ми уважение към теб Пете, както и към знанията ти, ти си част от Матрицата, а не вън от нея!

преди 20 години 1 месец #9458
Що се отнася до тоя антихрист ли е къв ли е, нямам представа, Воините на Светлината са тук много преди него и нямат намерение да отстъпват, както знаят, че победителите са именно ТЕ.
Да се знае!

преди 20 години 1 месец #9460

Планинец писа: Ahnenerbe ако ще бягаш от системата в гората свиркай,аз честичко ходя там защото тук се задушавам.А относно това да опознаеш себе си това е вярна посока,има много скрито в нас което не го знаеме.

EMи и аз се задушавам и затова когато съм свободен ходя в планината!А иначе ако верно си навит като дойде времето лошо няма да се съберем повече хора и да се изнесем от ционистките градове!ДОсега значи сме трима и koeniq е навит :yeah:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.