Открита покана! Без-сили-ето на един баща!
от Администратор
Българската държава овъгли и душата и сърцето ми. Остава да самозапаля тялото си.
Правителство, МВР и Президент отказват да тиражират дори портретите на Съвестин.
Остава България и Съвестин да влязат в световните новини по друг краен начин.
До Георги Първанов – Президент на Р България
ОТКРИТА ПОКАНА
За лична делова среща или публичен диспут
От Тодор Станиславов Деянов
Баща на отвлеченото дете Съвестин
Lyulin 521 – G – 87, Sofia 1359, Bulgaria
ПРЕПРАТЕНА ДО:
Alvaro Gil Robles - STRASBOURG
Franco Frattini,
Olli Rehn - EUROPEAN COMMISSION
Josep Borrell Fontelles - EUROPEAN PARLIAMENT
Георги Пирински – Народно събрание Р България
Гиньо Ганев – Омбудсман на Р България
ПЕЧАТА И ЕЛЕКТРОННИТЕ МЕДИИ
Господин Първанов,
Ужасно съм шокиран, че българският президент е доносник “Гоце”… Понеже няма друг държавен глава, налага се пак теб да приканя към проява на поне мъничко морал и реално съдействие в защита правата на моето отвлечено дете Съвестин. Твоите възможности са огромни. Президентът олицетворява единството на нацията, но ти злобно заличаваш мен и Съвестин като граждани от тази нация. Защо?
Съвестин не ти е сторил нищо лошо и никога с нищо не те е обидил. Не на мен, на него следва да помогнеш.
МВР и правителството на Сергей Станишев пречат в издирването на Съвестин. Теб те дадох под съд и ново дело ще заведа, но ти пак се стаяваш в непочтено, срамно и съучастническо мълчание срещу невинността на Съвестин.
Обясни на хората, поради что се срамиш да защитиш едно детенце, което е жертва на трафик?
Защото си доносник от службите ли? Защото са ти по-мили зулумите на разни милиционер-генерали като Славчо Босилков, Васил Василев, Разбойко Борисов и други по-дребни отрепки? Защото в търговията с деца и бели робини, са забъркани твоите съветници и другари от високите етажи на властта ли? Защото падат много, много пари ли и после си имате черни каси за прескъпи избори и купуване на още власт? Затова ли България не е организирала издирването, не е открила и не е върнала нито едно дете като Съвестин?
Опровержение на моите мъчителни въпроси ти можеш да дадеш с конкретни и положителни действия в полза на Съвестин. А именно, да съдействаш (включително под твой патронаж!), за да бъдат тиражирани портретите и данните на Съвестин в пресата на конкретни западни държави, както и да бъдат наети детективи, след като България няма орган за издирване на деца зад граница. Ти контролираш службите, а те знаят как е продаден Съвестин. Убеден съм, че и ти знаеш, но криеш или не желаеш да се ползва тази информация.
Казано е: По делата ще ги познаете! А твоите дела са низ от бездействия във вреда на жертвите на трафика. Ако Съвестин беше сираче кой тогава щеше да му помогне? Кой издирва сирачетата?
Господин Първанов, За десети пореден път официално те каня на лична делова среща в удобно за теб време. Аз не съм престъпник, нито съм генерал-мутра. Затова ли те е гнус да се срещнеш очи в очи с един баща? Защо бягаш?
Заради теб, премиер, министри и генерали, аз загубих всяко доверие и всяко уважение към Президентство, МВР, Министерски съвет. Ще привлека вниманието на световните медии за издирване на Съвестин като заложа мене си.
Последното мирно нещо, което възнамерявам и съм решен да направя е ДА СЕ САМОЗАПАЛЯ КАТО ЖЕРТВЕНА ФАКЛА В БРЮКСЕЛ, на мястото, където проведох гладната си стачка през 2004 г.
Смятам да го направя НА 22 СЕПТЕМВРИ - датата на раждане на Съвестин и Ден на нашата Независимост!!! За разлика от теб, аз действам винаги честно и открито предизвестявам своите действия. Вината е твоя и на Станишев!
Господа Alvaro Gil Robles, Franco Frattini, Olli Rehn, Josep Borrell Fontelles,
Надявам се да присъствате лично на моя акт на самозапалване. Нямам друг изход.
Все някой трябва да озари съвестта на самата Европа. Вие имате ли по-разумно решение?
Прилагам:
1. Разпечатка от публикуваните в Интерпол умишлено некачествени и негодни за разпознаване снимки на Съвестин.
Първата е смачкана черно-бяла изрезка от вестник, а втората е неразпознаваемо, размазано факс-копие. МВР умишлено пречи, за да е нямало и за да няма дори шанс за разпознаване на Съвестин. Без разпознаване няма сигнали и практически издирването е невъзможно. МВР и премиерът Станишев и президент Първанов, се правят на кьорави и умишлено бездействат. Справка в www.interpol.int
2. ОТКРИТО ПИСМО от мен до Европейските институции и внесено в Министерски съвет на Р.Б. на 29.10.2003 г., в което писмо е покана престъпната сталинска схема на МВР, чрез която изчезналите деца се лишават от издирване и тотално се погазват правата на жертвите на отвличания и трафик и на техните родители. С това писмо предизвестих решението си да проведа гладна стачка в Брюксел, което изпълних през 2004 г. Текстът на писмото е публикуван на няколко езика в bgsavestin.exactpages.com и в savestin.exactpages.com
България, 03 юли 2006 г. Лично:
/Т. Деянов/
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Еми Георги те не че нямат души просто душите им са на много ниско ниво издигнати и няма да се издигнат повече!
Нали знаете теорията на нацистите-всеки народ отговаря на определена душевност!Затова тези трябва да бъдат избивани безмилостно защото те са непоправими просто няма никакъв шанс да се поправят.Само да ви напомня че на Първанов баща му се говори че е циганин!
Стига си пробутвал теориите на нацистите...Ти не си ли от Българския народ?Ahnenerbe писа: Еми Георги те не че нямат души просто душите им са на много ниско ниво издигнати и няма да се издигнат повече!
Нали знаете теорията на нацистите-всеки народ отговаря на определена душевност!
Химлер също търсел връзка с нордическо-хиперборейското наследство и неговата символика /Туле/, макар и без участието и влиянието на гореописаните “тайни общества”. Той, също като Розенберг наблюдавал изследванията на холандеца Херман Вирт в областта на нордическо-атлантическата традиция. По-късно Химлер съвместно с Вирт създава изследователска и образователна организация под името “Ahnenerbe”.
Неееееее.....някои "ТЕ" бързат да ги запалят ,усещайки,че ще им пламне чергата....И ако все още някой се съмнява в думите на Елтимир...и се подсмихва...нека обстойно да прочете това...да отвори линковете към него...и тогава пак да се УСМИХНЕ!Янга писа: Все едно на ония много им пука за човека или пък за Съвестин. Ако можем всички българи да се самозапалим за тях ще е най-добре.
Българския народ трябва със сила да покаже, че не иска престъпници и убийци да го представляват пред света!
Ами ако Т.Деянов обяви, че свиква желаещите да го подкрепят морално няколко дни преди 22 септември в София, дали няма да се получи нещо неочаквано за власта? Дали няма да и се изправи косъма от страх!!! Ей така съвсем спонтанно организирано събиране, не под контрола на власта.iss писа: .Знам само ,че на митинг пред джамията няма да отида...на други подобни също...Но на митинг в подкрепа на тоя баща бих изгоряла като факла...защото утре може да е моето дете...моето внуче...и защото ,ако има такъв митинг - там ще се е събрало най-свястното от Българския народ!
Аз бих отишъл и бих направил рекламна кампания в моя град. Ей така, както миналата година на добра воля пратихме едни лъжци в свинарника наречен НС.
Това е адреса на който четох това и го предложих на вниманието Ви, защото Там няма никакви коментари!georgi_nz писа:
Ами ако Т.Деянов обяви, че свиква желаещите да го подкрепят морално няколко дни преди 22 септември в София, дали няма да се получи нещо неочаквано за власта? Дали няма да и се изправи косъма от страх!!! Ей така съвсем спонтанно организирано събиране, не под контрола на власта.iss писа: .Знам само ,че на митинг пред джамията няма да отида...на други подобни също...Но на митинг в подкрепа на тоя баща бих изгоряла като факла...защото утре може да е моето дете...моето внуче...и защото ,ако има такъв митинг - там ще се е събрало най-свястното от Българския народ!
Аз бих отишъл и бих направил рекламна кампания в моя град. Ей така, както миналата година на добра воля пратихме едни лъжци в свинарника наречен НС.
tribuna.bgrod.org/?cat=5
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.