Павел Чернев оглави БНРП А така!
Според Иван Георгиев Павел Чернев е личността, която може да поеме ръководството на БНРП, защото е енергичен и човек с воля. Той се е разграничил от Волен Сидеров, след като е останал разочарован от неговото поведение, подчерта Георгиев. Самият Павел Чернев заяви, че приема възложената му задача с нужната отговорност. Де юре той ще може да поеме лидерството след решение на Националния форум на партията, което ще стане през октомври, но де факто става неин ръководител от този момент.
Чернев подчерта, че няма да измени на традициите на българския патриотизъм, желанието за национални промени и българското Възраждане. Делегация на БНРП вече е била на посещение в Румъния, където се е срещнала с представителите на партия "Велика Румъния". В Букурещ е станало ясно, че тази румънска националистическа формация вече няма никакви претенции към Южна Добруджа.
На срещата е било уточнено, че БНРП поема отговорността да извърши "балканска националистическа совалка" и да проведе срещи с националистическите формации в Македония и Гърция, за да осигури присъствието на балканските националисти на световната среща на националистите в Париж през септември, нещо, което Атака не е успяла да направи, заявиха от БНРП. БНРП е единствената националистическа партия, която защитава интересите на българския народ и се обявява за запазване на независимостта на България и просперирането на българския народ във всички области, обявиха от ръководството на партията."
Интересен ще ми е коментара на Ангел Грънчаров за създалата се ситуация.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Ако се окажеш прав,това би означавало много.А аз ще съм изключително доволен.Ahnenerbe писа: Ми хитър ход как да почне да се говори пак за БНРП ако няма някой известен да е в устата на хората.Аз съм сигурен че лидер в сянка пак ще си е Доктора а Чернев просто трябва да привлече вниманието върху партията иначе без такъв човек никой няма да напише и ред за БНРП
Отново не си ме разбрал.Да,Чернев е бивша мутра от “Болкан Секюрити”.И?Волен Сидеров пък е ченге на ДС.Ставаше въпрос за медийният шум,който ще се вдигне около БНРП и възстановяването на партията,като лидер в сянка да си остане Доктора.За това идеше реч,иначе Павел Чернев е ясен на всички.nik писа: Чернев е комедиант и лековат.Непочтен и кариерист.Интересно Калоян как не забелязва мутренската част от биографията му.Защото на други забелязва.Веднъж предал пак ще предаде!В АТАКА приемаше членове и ги правеше координатори еднолично,без организация насреща,без протокол от организацията,просто защото е велик и голям политик и защото се видя с малко власт.Един от случаите е при мен.Че един устав ли ще го спре.?.Чудя се на някои хора,поне бъдете малко резервирани.Този човек не става!
2.За "националната ни сигурност" по живково време-изобщо не съм съгласен,че комунистическите служби могат да защитават Българите.Дори напротив.През цялото комунистическо робство те са работили против тоя народ.Това,че са разбити не е вярно.Те продължават търговиите си с наркотик,продължават да гаврят народа и продължават да НЕ се грижат за националната ни сигурност.Смятам,че Ангел Грънчаров достатъчно е писал по въпроса....
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.