Еврейски терористи нападнаха Ливан Буш и Путин ще помагат

преди 20 години 1 месец #8635
Петее,не съм много съгласен този път с теб.Всички нещастия на света да струпаш на главата на собствения си народ,няма да имаш резултат.Виждала ли си майки да бият децата си,за да спрат да плачат.Съжалявам за примера,но аз не съм видял някое да спре.Колкото по-ги бият,те повече плачат,просто защото не могат да разберат.Народите са деца.И тук искам да ти кажа една вълшебна думичка,която често е пренебрегвана,но която е толкова силна, че може да преобърне света.Казва се ВЪЗПИТАНИЕ.Може да бъде патриотично,с културна или битова насоченост,превантивно по отношение на много негативни явления в живота ни и т.н.Народа трябва да се възпитава.От един младеж може да направиш и боец,но и страхливец.Зависи кой е възпитателят.Мъдрецът или мъдреците.Ние имаме ли ги? Интелигенти-дал господ,но мъдростта е по-висша форма от интелигентността.Евреите за 3000 год. са си ги създали,от там насетне те формират евреите и може само да се съжалява,че правят от тях това,което са в момента.Примерът с тях е подходящ само по принцип.Защото те държат народа си изолиран и враждебен по изкуствен начин,като му създават реални врагове и нещастия.И го възпитават,без отстъпления,без пчивка и до най-малката подробност.Така успяват.Мисля,че има място и за други мнения.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 1 месец #8640
axa :aham:

преди 20 години 1 месец #8641
е,поне не ме напсува.

преди 20 години 1 месец #8674
Ей тука вече имаме еднаква позиция nik. Много добре си го описал! Надявам се на такива мнения, защото иде второ възраждане на Българската нация и просветителската работа е най-нужна в този момент. Едва, когато са готови, обединени и хората са готови да работят ЗАЕДНО(за едно и също нещо), тогава можем да сме повече от сигурни в една адекватна защита на българщината от българи. Тогава ще имаме много по-силна мотивация за съпротива. Нали приказката беше "Велик е онзи народ, който е обединен"?

Иначе ти ги призоваваш на митинги и протести, на въоръжени акции и други наложителни мероприятия, а те се скатават, някои ти викат: сега съм на работа(при еврея), нямам време щото бачкам, че имам при чифутите заем с лихва, дето незнам кога ще го върна, половината българи ги държи ДС с някакви простъпки, като предварително са ги вкарали в капан, други пък имат компоти и лютеници да варят за да не умрат от глад, работници от стотици фирми сега са заети в строенето на хотели по черноморието на мутрокомучифутите, които на половина не плащат и хората загазват още по яко в лайната, че не могат и да се обадят за да не ядат бой, и много други такива оправдания които за съжаление чувам в последно време.

преди 20 години 1 месец #8677
Че кога съм псувал някой в този форум?
Не предлагам камшик отвън. Той камшика си е от много време вътре в Държавата.

преди 20 години 1 месец #8697
ДО ЗАПОЗНАТ.Това,което казваш си е така и ми е до болка познато.Аз,когато се хванах с тази работа,просвета,митинги,разясняване и т.н.не съм си правил илюзии.Обграден съм от хора и нещата са точно такива,каквито ги описваш.Гражданско общество не се гради лесно,а"тухла по тухла".Трябва неистово търпение и упоритост.Колкото можем и винаги да си казваме,че не е достатъчно.Работим против гигантска ситема от световен мащаб за унищожение на света и манипулация на общественото мнение.Няма да е лесно!Но поне сме мотивирани-лично аз от болката по загиващият ни народ и гняв против изродите,които не признават нищо ,освен собствения си интерес,ако щеш от наранено чувство за справедливост.

преди 20 години 1 месец #8698
ПЕТЕЕ.Аз-не,че псуваш,ама ти наго ворих един куп мъдрости,на които изчерпателно отговори "аха".Че това ме досмеша.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.