Трябва да ги привлечем!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Не мисля че форума е приют за "отчаяните"tata писа: Мисля,че трябва да привлечем отчаяните от Атака във форума.Хората са низвергнати от разни администратори.Дайте да им помогнем да се осъзнаят.Не трябва да ги губим за каузата.Какво ще кажете момчета и момичета?
Това,което става в АТАКА за съжаление е НАЧАЛОТО НА КРАЯ (щото вече не са това к'вото бяха)
Така е, приятели!WELA писа: Да и аз попаднах под общата сеч ,но това е повод за осъзнаване и прегрупиране на силите.
Това,което става в АТАКА за съжаление е НАЧАЛОТО НА КРАЯ (щото вече не са това к'вото бяха)
Много неща има да се изхвърлят, малко но ценно ще остане и с него ще продължим. По-малко приказки, по-стегнато и осъзнато. Пестете силите си, не се отвличайте с празни раздумки.
Привлечените да се включват, да мислят и решават, да споделят и да извършваме заедно решеното. Няма кой освен нас да направи необходимото. Всеки да бъде воин на работното си място, в магазина, сред приятелите си, пред началника. Няма кой друг. Не може някаква неизвестна сила, за която сме гласували (в която сме повярвали или на която се молим) да направи това, което ние сме решили.
Ден Грее!
Много добре те разбрах и съвсем не исках да те конфронтирам,но някак не ми допадна начина по който си се изразил.Представи си впечатлението на някой,който за първи път попада във форума и чете това.Може би и аз трябваше по обстойно да обесня какво имам впред вид с думите си,но Иван го направи много точно:"Много неща има да се изхвърлят, малко но ценно ще остане и с него ще продължим. По-малко приказки, по-стегнато и осъзнато. Пестете силите си, не се отвличайте с празни раздумки."tata писа: iss,аз отдавна съм минал възрастта на отчаянието.сигурно не си ме разбрал. Там има или имаше много млади момчета ,които настина могат да се отчаят от разминаването между думи и дела.А и не подценявай очаяните те са способни на най-героични постъпки.
Какво а кажа, Тата? Аз го казах.tata писа: Ти какво ще кажеш Георги НЗ ?
Тези които сме банати сме десетина , двайсе или трийсе в страната. Бройката е НИЩО на фона на будните българи. Да не забравяме че не всички имат кабелна, а още по-малко ползват интернет. Тъй че работата сред обикновените българи: стругари, пазачи, овчари, трактористи, земеделци, безделници, алкохолици, безработни и пр. е много важна и решаваща. Трябва да се обясни на хората, че Сидеров не е това което е, да разберат че ТЕ - всеки един от тях е по- важен от него, защото всеки е творец на съдбата си, докато онзи няма собствена ВОЛЯ и не може да е господар на самия себе си. Затова да не чакат да ги води за ръка, а сами да се научат да разсъждават и преценят как да постъпват. Да не се доверяват на медиите. Да не взимат всичко за чиста монета. Да са критични към всичко което им се казва.
Всички структури на Атака трябва да се запазят, защото са създадени с много ентосиазъм и любов от дейните българи. НО до тези структури не трябва да има достъп централата на Атака, понеже се издъни и вече е зад борда и никой не я иска.
Не се отчайвай - НАЧАЛОТО НА КРАЯ може да бъде САМО ЗА ТЕБЕ ако се отчаеш и го приемеш. По добре помисли и не изоставяй борбата на народа !WELA писа: Да и аз попаднах под общата сеч ,но това е повод за осъзнаване и прегрупиране на силите.
А за АТАКА - нещата продължават напред - тя не зависи от една структира или от един човек - тя е надеждата на поробения народ - тя е ракетата носител, която ще прати в целта изгарящия заряд на народната омраза.
Трябва да подкрепяме АТАКА на идващите избори - дори да не сме с нея - защото ако не я подкрепим или подкрепим някой друг - ще спечели именно ДПС и корумпираните политици.
Аз пожелавам на национализма, на патриотите и на АТАКА сериозен успех в новите избори !
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.