Национален протест в Ботевград ...има нещо гнило там...

преди 20 години 2 месеца #7782
Щом полицията не желае да разследва атентата срещу един истински Българин, и всички власти там се правят на луди, предлагам да ги посетим лично и да организираме протест пред сградата на общината и полицията в Ботевград. Трабва да стане ясно, че властите нямат друг изход, освен да си изпълняват задълженията и да защитават българските граждани от терористи и мафиоти по-най-добрия начин!

Предлагам това да стане месец след атентата срещу Ангел Грънчаров-Елтимир. Има достатъчно време да се подготвим. Дайте своя принос в защита на националистите в България преследвани от местните колониални власти и мафиоти.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 2 месеца #7800
Подкрепям. Нека се съберем с плакати и скандраме - убийци, мафия....
Обаче за целта - кмета трябва да разреши да проведем мероприятието.
Или да помислим за малчалив протест или нещо което не могат да забранят.
Мен ако питате - да натупаме шефа на полицията публично и показно, та да разбере на къде отива работата със всеки изминал ден и да му обясним кой му плаща заплата.

Дали няма нещо символично в 14-ти юли (френската революция 1789г) ,
както и клането в църквата в Любенова махала, новозагорско от черкезите на над 1000 жени , деца и старци ? (14-ти юли 1877г.)?

преди 20 години 2 месеца #7817
Идеята ми дойде съвсем спонтанно. Искам правилно да ме разберете, че когато става въпрос за такива изстъпления на властта срещу Българи, то такава акция е не само пожелателна, но дори задължителна! Ще кажа още, че такава подкрепа трябва да получи не само Елтимир, а всеки български гражданин тероризиран от официалната власт, тъй като тези които трябва да ни защитят се явяват наши душмани! Разбирам че повечето ги тресе голям страх да се покажат, но кажете ми как със страхливци може да се развива национално мислене и поведение? Ето по този начин може да покажем на всички, че ние не сме демагози, а хора на действието и на честта! Когато някой е в беда-всички го подкрепят. Нали силата е в единството?

преди 20 години 2 месеца #7819
Като става дума за страх - не е много ясно кой повече го е страх: власта или обикновения данъкоплатец. Докато обикновения човек се страхува от човешки страхове(да не остане без работа, да не му подпалят жилището, да не бъде бит....) - то власта изпитва неразбираем неистов страх да не би да си загуби влиянието над масите и богатствата, да не изпадне в немилост или да изгуби изборите. Общо взето изпитва нечовешки чувства, понеййе такава и е нечовешка природата.

Нека покажем на шибаната власт - че е дребна душица , не струваща дори една лула тютюн.

преди 20 години 2 месеца #7837
Напечатах го и утре ще го внеса:
до Кмета на Община Ботевград
Георги Георгиев

ЗАЯВЛЕНИЕ

от Ангел Георгиев Грънчаров
Ж. К. “В. Левски”, бл. 43, вх. А, ап.14,
опожарен от агенти на Националната служба за сигурност
Г-н Кмете,
Пиша Ви с искане за вашето разрешение на 14 юли 2006 година на територията на гр. Ботевград да бъде проведен национален протест против терористичните и противозаконни действия, извършвани от служители на РПУ - Ботевград, както и на покровителственото отношение към тях от страна на общинската и кметска власт в Ботевград.
Вярвам, че няма да ни поставяте спънки относно упражняването на това наше законно право.
30 юни 2006 година
Ботевград
Заявител:………………
/А. Грънчаров/

преди 20 години 2 месеца #7838
Паралелно с това трябва да се помисли за вариант, който и да искат да не могат да го забранят. Т.е. да не е свързано с обществения ред, а същевремено да се сезират медиите за мероприятието, за да има отзвук и да се вдигне шум.

Иначе за организиране какъвто ида е митинг - има правила (които не са ми много ясни) без които не става. Първо кмета трябва да разреши, после полицията трябва да отцепи определени улици и организира движението, трябва да има линейка на мероприятието. За такива неща съм чувал.

преди 20 години 2 месеца #7840
Може да се поканят БНС и Гвардия примерно. Аз от сега ви казвам, че на 14 няма да мога а и повечето от кандидатстудентите. Ще е добре също ако има и още броеве да се раздават по време на митинга.

преди 20 години 2 месеца #7841
За БНС ще се погрижа. вижте сега какво написах на генерал Ибан Чобанов:
Чобанов, имаш два варианта. Прилагане на закона или отмъщение. Готов съм и на двата. Ще гориш в ада, копеле! Аз ще те пратя там!
Елтиемр

преди 20 години 2 месеца #7843
Елтимир, споделих тази идея тук за да можем всички да я обсъдим. Както решим накрая, така ще действаме. Не прибързвай още да пращаш писма до кмета и др. подобни, защото лишаваш от право останалите да обсъждат и решават. Нека да набере идеята популярност. Все пак не искам накрая да сме 5 човека. Ще помоля и останалите участници да вземат отношение давайки идеи и всеки да спомогне за това този протест да стане национален.

Като за начало можем да питаме защо полицията бездейства при опит за убийство и не се търсят виновните, защо пожарната не съставя протокол за пожар, защо общината не взима отношение след като апартамента в който живее Елтимир е общинска собственост?
Може да поканим граждани, общински съветници и директора на полицията за да ни обяснят как те са реагирали и приложили закона. Няма да е зле да имаме юрист с нас.

Добавяйте идеи.

преди 20 години 2 месеца #7870

Запознат писа: Елтимир, споделих тази идея тук за да можем всички да я обсъдим. Както решим накрая, така ще действаме. Не прибързвай още да пращаш писма до кмета и др. подобни, защото лишаваш от право останалите да обсъждат и решават. Нека да набере идеята популярност. Все пак не искам накрая да сме 5 човека. Ще помоля и останалите участници да вземат отношение давайки идеи и всеки да спомогне за това този протест да стане национален.

Като за начало можем да питаме защо полицията бездейства при опит за убийство и не се търсят виновните, защо пожарната не съставя протокол за пожар, защо общината не взима отношение след като апартамента в който живее Елтимир е общинска собственост?
Може да поканим граждани, общински съветници и директора на полицията за да ни обяснят как те са реагирали и приложили закона. Няма да е зле да имаме юрист с нас.

Добавяйте идеи.

Споделям!
Работата ще е добре опечена не само, ако има повече хора, а повече различни елементи. Ако аз питам шефа на полицията "защо така правите вие бе", той може и да не ми отговори, ама ако имам журналистическа карта, става друго. Медиите даже са по-важни от всичко. Има ли някой връзка с онова момче от Нова телевизия. Тъкмо да го тестваме дали е поставен от някого, като "одобрен" бунтар или реално си рискува живота за истината.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.