Национален протест в Ботевград ...има нещо гнило там...
Предлагам това да стане месец след атентата срещу Ангел Грънчаров-Елтимир. Има достатъчно време да се подготвим. Дайте своя принос в защита на националистите в България преследвани от местните колониални власти и мафиоти.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Обаче за целта - кмета трябва да разреши да проведем мероприятието.
Или да помислим за малчалив протест или нещо което не могат да забранят.
Мен ако питате - да натупаме шефа на полицията публично и показно, та да разбере на къде отива работата със всеки изминал ден и да му обясним кой му плаща заплата.
Дали няма нещо символично в 14-ти юли (френската революция 1789г) ,
както и клането в църквата в Любенова махала, новозагорско от черкезите на над 1000 жени , деца и старци ? (14-ти юли 1877г.)?
Нека покажем на шибаната власт - че е дребна душица , не струваща дори една лула тютюн.
до Кмета на Община Ботевград
Георги Георгиев
ЗАЯВЛЕНИЕ
от Ангел Георгиев Грънчаров
Ж. К. “В. Левски”, бл. 43, вх. А, ап.14,
опожарен от агенти на Националната служба за сигурност
Г-н Кмете,
Пиша Ви с искане за вашето разрешение на 14 юли 2006 година на територията на гр. Ботевград да бъде проведен национален протест против терористичните и противозаконни действия, извършвани от служители на РПУ - Ботевград, както и на покровителственото отношение към тях от страна на общинската и кметска власт в Ботевград.
Вярвам, че няма да ни поставяте спънки относно упражняването на това наше законно право.
30 юни 2006 година
Ботевград
Заявител:………………
/А. Грънчаров/
Иначе за организиране какъвто ида е митинг - има правила (които не са ми много ясни) без които не става. Първо кмета трябва да разреши, после полицията трябва да отцепи определени улици и организира движението, трябва да има линейка на мероприятието. За такива неща съм чувал.
Чобанов, имаш два варианта. Прилагане на закона или отмъщение. Готов съм и на двата. Ще гориш в ада, копеле! Аз ще те пратя там!
Елтиемр
Като за начало можем да питаме защо полицията бездейства при опит за убийство и не се търсят виновните, защо пожарната не съставя протокол за пожар, защо общината не взима отношение след като апартамента в който живее Елтимир е общинска собственост?
Може да поканим граждани, общински съветници и директора на полицията за да ни обяснят как те са реагирали и приложили закона. Няма да е зле да имаме юрист с нас.
Добавяйте идеи.
Споделям!Запознат писа: Елтимир, споделих тази идея тук за да можем всички да я обсъдим. Както решим накрая, така ще действаме. Не прибързвай още да пращаш писма до кмета и др. подобни, защото лишаваш от право останалите да обсъждат и решават. Нека да набере идеята популярност. Все пак не искам накрая да сме 5 човека. Ще помоля и останалите участници да вземат отношение давайки идеи и всеки да спомогне за това този протест да стане национален.
Като за начало можем да питаме защо полицията бездейства при опит за убийство и не се търсят виновните, защо пожарната не съставя протокол за пожар, защо общината не взима отношение след като апартамента в който живее Елтимир е общинска собственост?
Може да поканим граждани, общински съветници и директора на полицията за да ни обяснят как те са реагирали и приложили закона. Няма да е зле да имаме юрист с нас.
Добавяйте идеи.
Работата ще е добре опечена не само, ако има повече хора, а повече различни елементи. Ако аз питам шефа на полицията "защо така правите вие бе", той може и да не ми отговори, ама ако имам журналистическа карта, става друго. Медиите даже са по-важни от всичко. Има ли някой връзка с онова момче от Нова телевизия. Тъкмо да го тестваме дали е поставен от някого, като "одобрен" бунтар или реално си рискува живота за истината.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.