Току що СКАТ излъчи материал за Елтимир

преди 20 години 1 месец #8631

kalcho писа: май не си много справедлив или имаш нещо общо с кретена Ю.Вучков :hammer: .Точно кото него се изразяваш ,а и май си ти е на сърцето.Между другото и за него говорят ,че е бил от доносниците.ти к`во ще кажеш :tooth:

Ами ела пич на митинга утре в 19 (когато запушим движението от Витошка - до Лъвов мост) та да ти ударя на живо два шамара (ако можеш да ме намериш в множеството националисти там).

Аз не съм учил филология - като лицето Вучков. Сорри - в грешка си пич - а и не подкрепям всички дрънканици на Вучков.
Но покрепям АТАКА и СКАТ - БЕЗПРЕКОСЛОВНО - това са двата основни стълба на Българския Национализъм.
Подкрепям Волен - знам че е истински патриот - отдаден като Левски - без средства, без семейство без собствен дом, без деца - без обръч от фирми и без корумпирани връзки - ОТДАДЕН САМО НА БЪЛГАРИЯ - на 100%

Подкрепям и Воини на Тангра и БНцС и ВМРО (пък и Гвардия) - защото се борят срещу изедниците !!

ОБЩИТЕ ВРАГОВЕ НИ ПРАВЯТ С ОБЩИ ЦЕЛИ !!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 1 месец #8632

SPRAVEDLIV писа: Подкрепям Волен - знам че е истински патриот - отдаден като Левски - без средства, без семейство без собствен дом, без деца - без обръч от фирми и без корумпирани връзки - ОТДАДЕН САМО НА БЪЛГАРИЯ - на 100%

Не се заяждам с теб (пояснявам,щото от моите бъртвежи не разбираш),но с вулгарния си темперамент трудно ще станеш УБЕДИТЕЛЕН...СПРАВЕДЛИВ!Но на това ...и на човека който го е писал ВЯРВАМ не само аз!!!

Навярно онзи ирландски професор е прав. Свястното у нас е на изчезване.
Моите приятели и хората от които съм се учил,са свестни хора.Сред тях няма Волен-Сидеровци и слава Богу! Ние сме патриоти, обичаме родината и народа си, но знаем какво е възможно и какво не. Затова не лъжем и не заблуждаваме никого. Животът ни е бил такъв, че въпреки греховете си (само Бог е безгрешен), гледаме своите деца в очите без основания за срам. И това ни стига.
Желая Ви здраве и дано Бог Ви помогне да отворите съзнанието си, както и да използвате главата си за нещо повече от носене на шапка.

П.П. Все повече хора, с които се срещам, смятат, че на фона на “Атака” тристранната коалиция изглежда ведра и привлекателна. Това също е една от целите.

преди 20 години 1 месец #8651
Май ще въведа такси за реклама вече.

"Но покрепям АТАКА и СКАТ - БЕЗПРЕКОСЛОВНО - това са двата основни стълба на Българския Национализъм." - това го слушам за хиляда и стотен път. Справедлив, пак се правиш на странично лице. Къде са старите националисти, този стълб, Справедлив, корени някакви има ли?

преди 20 години 1 месец #8660
Аман от тая Атака!

преди 20 години 1 месец #8689
добре де справедливия хубаво е ,че си се увлекъл по национализма ,но май си от скоро и не си се пекал на огъня.виждам ,че защитаваш атаката и аз на времето бях като теб но..не се подлъгвай всичко това е илюзия.рано или късно истината ще пъкне.ние сме близо 8 милиона будали та и по малко. няма нищо случайно..поздрави :tc:

преди 20 години 1 месец #8710

IYI писа: Аман от тая Атака!

"АМАН" И ОТ ТЕБЕ !!

( не ползвай ТУРЦИЗМИ в речника си - "АМАН" от турцизми - АМАН-ЗАМАН - ти да не си ДеПеСар - бе ?)

преди 20 години 1 месец #8711

kalcho писа: добре де справедливия хубаво е ,че си се увлекъл по национализма ,но май си от скоро и не си се пекал на огъня.виждам ,че защитаваш атаката и аз на времето бях като теб но..не се подлъгвай всичко това е илюзия.рано или късно истината ще пъкне.ние сме близо 8 милиона будали та и по малко. няма нищо случайно..поздрави :tc:

ТИ ако се смяташ за будала като 8-те милиона - си с есмятай - тяое право е !

Аз за разлика от теб и о мого други, познавам ЛИЧНО от поне 30 години хората, които създадоха и СКАТ и после АТАКА !

Вярвам им поне 10 пъти повече отколкото на всички медии взети заедно. И 100 пъти повече отколкото на разни публикации и клевети по Интернет и по Форумите.

Така че - не ме убеждавай - ами помисли - коя е ЕДИНСТВЕНАТА РЕАЛНА СИЛА - подкрепена от Стотици Хиляди хора, която може да се опълчи на ДПС и на Червените Престъпници !!

ТОВА Е САМО АТАКА !!

Ти с нас ли си - или против нас ?

Поне кажи че си против тези престъпници от властта !!
ПРОТИВ ДПС, ПРОТИВ ОЛИГАРСИТЕ И ОБРИДЖИИТЕ - ПРОТИВ Тайните Червени агенти, против мутрите и против мафиотите, против продажните политици от НДСВ и СДС.

Ако си против всички тях - значи сме ЗАЕДНО !

преди 20 години 1 месец #8724
не те питам от колко време се познаваш еди кой си,а от кога се занимаваш с национализъм

преди 20 години 1 месец #8726
Справедлив започва да ми звучи все повече като латерната Мишок.
И изказванията му имат все повече вид на спам.

Нещо като малка Атака в нашия форум - повтаряне на едно и също с надеждата балъците да вземат желаното за действително: "Атака - надеждата на поробения народ". Смята, че като го повтори 100 пъти, тая лъжа ще стане истина. Тъп комунистически лозунгаджийски подход.

Интересно ми е в неговата фирма как ли му се хилят работниците.

преди 20 години 1 месец #8727
ZNAESHT:

АЗ СЪМ ГНОСТИК и кандидат ТАМПЛИЕР ..

Към коя ложа? Белгийската ли? :-D

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.