Току що СКАТ излъчи материал за Елтимир

преди 20 години 2 месеца #7917
за мен Елтимир е достоен българин националис много бих се радвал ако има начин да го начукам на Мишока от форума на Атака за дето пише такива хули за Елтимир там :evil:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 2 месеца #7932

BG_ATAKA писа: за мен Елтимир е достоен българин националис много бих се радвал ако има начин да го начукам на Мишока от форума на Атака за дето пише такива хули за Елтимир там :evil:

И аз бих се радвал !

преди 20 години 2 месеца #7938
oxooooooooo SPRAVEDLIV РЕДОВНО чета твоите мн във форума на атака ти бати Венци атаката и Фелтмаршала сте ми любимите ;-) а лошото на атака е че като изгонят някои от форума му правят така че вместо форум атака му се зарежда саита на ДПС като подигравка :evil: :karte4: :evil:

преди 20 години 2 месеца #7944
На мен и мишката и лилимонада също са ми любимци. Е, не домашни ама то и акъла им не е по-горе от на домашните любимци.

преди 20 години 2 месеца #7953
Севар тука си мн прав и на мен Лилимонадата и Мишока са ми антипатични ;-) :karte4:

преди 20 години 2 месеца #8026

BG_ATAKA писа: oxooooooooo SPRAVEDLIV РЕДОВНО чета твоите мн във форума на атака ти бати Венци атаката и Фелтмаршала сте ми любимите ;-) а лошото на атака е че като изгонят някои от форума му правят така че вместо форум атака му се зарежда саита на ДПС като подигравка :evil: :karte4: :evil:

Не знаех че така се зарежда сайта.

Може да е случайно ?

преди 20 години 2 месеца #8035

SPRAVEDLIV писа:

BG_ATAKA писа: oxooooooooo SPRAVEDLIV РЕДОВНО чета твоите мн във форума на атака ти бати Венци атаката и Фелтмаршала сте ми любимите ;-) а лошото на атака е че като изгонят някои от форума му правят така че вместо форум атака му се зарежда саита на ДПС като подигравка :evil: :karte4: :evil:

Не знаех че така се зарежда сайта.

Може да е случайно ?

Не е случайно. Няма случайни работи.
След като админа не може да се справи с непокорни форумци - той ги праща на шефовете си от ДПС, дето му дърпат конците - те дано да се справят.

А оня мадурко админа атакиски, като ме е банал по ай-пи - е банал всички от моя град с доставчик Орбинет. Понеже сме на даиъл-ъп връзка и всички отстрани се виждаме с един ай-пи. Ама нали е тъпо копеле - махнал е и тези дето не трябвало.

преди 20 години 1 месец #8063
Справедлив,няма нищо случайно,когато се случва на всички баннати.Вчера изгониха BG-АТАКА защото пусна тема за баннатите и за това,че им излиза Дпс.А за Лимонадата,тя е разгазирана.

преди 20 години 1 месец #8142
Телевизия СКАТ разполага с нов форум, където едва ли ще има цензура: 283.freebb.com/skatbg/skatbg.html
Според мен тази телевизия наистина може да се превърне в основа ако не за обединението, то поне на първо време за спиране на междуособиците между националистите.
Следващата крачка е преминаване към единодействие и изправяне срещу общия враг. Друг път няма, поотделно сме нищо и ще бъдем унищожени. А време не ни остана.

преди 20 години 1 месец #8143
малко ми е сложно да си го представя този пич като модератор на форум :

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.