Нова гавра от Карбoffски - този път с Кирилицата
Смъртта на Кирил и Методий
С остаряването на нацията се прояви културната шизофрения на българина
[ 2006-06-14 ] Мартин Карбовски
Смъртта на Кирил и Методий
За да разберете този материал, трябва да сте се срещали с клавиатурата на компютъра, да имате и-мейл адрес и да познавате хора, българи, на възраст между 10 и 30 години. Над 40 години много от българите не ползват и не искат да признаят, че нямат дори елементарни познания за клавиатурата. Но точно те трябва да разберат - Кирил и Методий са мъртви в главите на всеки, който ползва компютри - и този процес се развива с главоломна бързина.
...
www.novinar.net/main.php?act=news&act1=d...=&mater=MTk0MTszMw==
Спирам дотук с цитата. Такова чудовищно невежество и национална комплексарщина трудно могат да се срещнат. Карбoffски отново се опитва да се прави на ултрамодерен и свободомислещ, но показва пълна неосведоменост. Аз не се сещам за нито един нормален форум в българския интернет, в който да се разрешава писане на чатерица. Тия кретени като този трябва най-накрая да бъдат научени, че има неща, които не могат да се пипат!!!!! Кирилицата е едно от тях. Извинявайте, че ви занимавам с този тъпанар. Опитвам се да водя тефтера със сметките, та утре такива боклуци, като тръгнат да се правят на най-големите родолюбци, да не им мине номера.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Всъщност не съм убеден, че този субект принадлежи на българската нация. Определението ми не е правилно.Севар писа: ...национална комплексарщина трудно могат да се срещнат.
Явно взима дейно участие в плана по замяна на кирилицата с латиница - като родово поръчение на старейшината.
Навремето Кеворкян падна много низко, като го пусна на копанка при себе си.
Аз с педераси не се занимавам и не се съобразявам с мнението им
Мисля, че мога да намеря телефона му. Живее някъде около квартал Зона Б5 и Зона б18 в близост до Опълченска - София.
Просто поста заслужава нашите адмирации!
2006-06-13 21:08:25, Климент Охридски
Мартин Карбовски е незаконен син на Кирил и Методий от брака им с Ваня Щерева. Карбовски твърде рано разбира за полиандричния си произход и страда много от това. Като дете вечно подсмърча и хленчи, големите батковци го бият редовно, а какичките го викат да им държи огледалцата докато се гримират. Родителите му го пращат в Немската гимназия с надежда, че там ще се научи на образцов ред и дисциплина. Карбовски заляга сериозно над трудната немска граматика. Юношеската му психика обаче е непоправимо наранена, когато чува по радиото Г.Димитров да заявява на Лайпцигския процес: "По времето когато германския император Карл V говорел на немски само с конете си, в България светите братя Кирил и Методий разпространяваха славянската азбука и култура". Мартин изпада в дълбоки житейски терзания и угризения. Затваря се в себе си и завинаги затаява в душата си чувството на изначална вина пред двамата си бащи. Сломена от ставащото с детето й, Ваня Щерева пропява, а сетне написва книгата "Образцов дом", в която осъжда бившите си съпрузи (Кирил и Методий), като изнася на показ своите въображаеми изневери. Творбата й, претърпяла за три месеца три издания, е смятана за образец на магическия кретенизъм. Осъзнали грешката си, Кирил и Методий хукват по света да разпространяват славянската азбука и не се завръщат. Оставен на произвола на съдбата, Мартин става бакалавър-дърводелец в Лесотехническия институт. Когато се дипломира, осъзнава, че фройдисткото му влечение към твърдото дърво е неуспешен опит да компенсира злощастното си представяне в секса. Бракът му се разпада, а съмненията в собствената му сексуална идентичност твърде скоро го довеждат до сериозни поведенчески отклонения. Той започва двойнствен живот. Едновременно пише в списание "Егоист", явява се при Кеворк, а тайно започва да прави бурна фолкпевческа кариера под името Азис.
Разгледайте писмени работи на средношколци,ще се учудите колко често,без да се усетят минават на чатерица.
Дори глупците дето обикалят и мацат блоковете с надписи "Аз обичам BG"...еми,сами вижте къде е проблема в този техен акт
То не само писменоста и езика ни като цяло си отива,цялата ни култура малко по малко линее.
*Ако има в форума хора от БНС...моля,спрете,това BG по блоковете ми бърка в здравето и ви прави смешни.Имаме си и Бъ и Гъ в писменоста,ебати
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.