Евреите смъкват маските

преди 18 години 10 месеца #22282
Не е въпросът някой да се върже, че сме точно асирийци. По-важно е, ако някой се върже, че не сме коренно население на Балканите, за да предяви претенции към земята ни. Макар че малко народи могат да претендират, че са коренно население на земята, която обитават днес. Но към тях няма претенции, а към нас има. С тая именно цел се тиражират всякакви безмислици дори във форуми, които претендират, че са националистически:
www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?...37.msg35469#msg35469
Каква е равносметката? Да сме славяни - може. Да сме тюрки - може. Може да сме иранци, асирийци - всякакви. Не може само да сме Българи. Същото е с религиите. Вече не мога да изброя колко теории се нароиха. И всяка от тези теории се радва на грижи, на внимание, на финансироне. Обаче ако се заговори за Небесната Вяра, за първичното Тенгрианство, от което тръгват толкова негови разновидности - тогава се разнася неистов вой. Значи за тази негативна реакция и за този вой би трябвало да има някаква сериозна причина.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 10 месеца #22283
Проблемът е, че с идеята за външния ни произход се цели да се удари възраждащата се древна Българска вяра, и най-вече онези, за които тя ще бъде върховният Будител - спящото стадо овце, които ходят да гласуват на избори, да пазаруват в Метро и Кауфланд или Била, да гледат "Сървайвър", Трифчо и други такива еврейски екзотики.
Оня ден на автоспирката, не случайно нарекох всички присъстващи "овце на ясла", и никой не посмя да вдигне ръка срещу мене, явно, знаят, че са такива.

За Кало, няма каквод а говорим. Аз лично го съветвам, по-бързо да си стегне багажа и с родата си да напусне България. Да си строи кибуците в ивицата Газа :-D

Това е моята покана към Вас, г-н Кало, лична покана. Вървете си, дор не е станало късно!

Лично мен не ме учудва интервюто на Кало. Атака биде сформирана с проционистки профил и е един вид модел, с който трябва да навикнем, тъй като, когато Моника Паси докара 2 000 000 евреи и те заселят опустелите български села и градчета, те ще имат реално право да бъдат представени в Парламента и вервайте партията им няма да се различава много от днешната "Атака", но тогава българинът ще е свикнал с такова явление и няма да му обърне никакво внимание.

Проционисткия модел, за гавра на всички наричащи себе си "христиени" беше построен точно на база "Православие", откъде бяха извлечени и консолидирани, най-фундаменталистки настроените кръгове. Ние сме преки свидетели на техните думи и дела и гръмки никове
:-D
Резултат от това явление е и самия "архонт" Слави Бинев. Нали все "Слави" трябва да му е името :-D

Евреите, г-н Кало са абсолютно зло, впило се в сърцето на Българския народ, владеещо на 100% капиталите в България, под различни български имена и фамилии и наистина не може да се говори за интеграция, защото няма никакъв смисъл в тая дума, когато тя се отнася за тях. Евреите никога не са се интегрирали, защото те са родителите на идеята за сепарацията и гетото!
При тях трябва да се говори за хамелеонщина - за оцветяване и видово наподобяване, когато хищно заръфат снагата, на който и да е народ.

преди 18 години 10 месеца #22284
Това е уникално. Ако аз бях там, и някое прасе, от тия почнеше да ме блъска, веднага щях да му вкарам 2 бързи и да му разпоря гръкляна с щика. След това се започва пукницата с пистола. Както имаме един лаф: "Коледа, иде, да заколим прасетата". Нищо, че съм вегетарианец.

преди 18 години 10 месеца #22290
Jordan 13 eвала за лафа,че "са овце на ясла".Аз забравих да го кажа на едни пътници в един конкретен автобус,на една конкретна дата наскоро...
Колкото до клипа в гуугъл той не се отваря-дава грешка 404.
Явно нещо е неудобен...

преди 18 години 10 месеца #22298
Е, па, На Расатето са забранили излъчването на клипа с Репата, архонта Бинев :-D
Току що го съобщи в предаването си. Ама и той си "имал" телевизия и предаване, бре, бре, бре...

преди 18 години 10 месеца #22301
Интервюто с Емил Кало е от преди 30 Юни 2005г. И някои от писалите в темата го знаят. Но не го споменават - или пречи на внушението?
Справка: Стандарт

преди 18 години 10 месеца #22302

Lim писа: Интервюто с Емил Кало е от преди 30 Юни 2005г. И някои от писалите в темата го знаят. Но не го споменават - или пречи на внушението?

:-? :-?
Не съм го и подозирал.
Нямам думи.

преди 18 години 10 месеца #22303

Lim писа: Интервюто с Емил Кало е от преди 30 Юни 2005г. И някои от писалите в темата го знаят. Но не го споменават - или пречи на внушението?

Че какво значение има кога се е изходил чифута кало по въпроса?

преди 18 години 10 месеца #22304

georgi_nz писа:

Че какво значение има кога се е изходил чифута кало по въпроса?

Има- хронологическо-логическо.
Защото има значение не само какво, но и кога го казва човек.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.