Евреите смъкват маските
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
така наречената му държава е една полупостиня в която от как са се
пръкнали отглеждат овце които колят за господаря си от бездната и
плюскат морето им е локва със сол постоянно им се "налага" да лъжат
мамят крадът убиват дори съседите си ДОРИ ПОМЕЖДУ си са същите
.......................................................................................................
скитат по света и увеличават злото където намерят слабост
нямат собствен живот а живеят по учебника-талмхуда на идеала и живота и всичко за тях си -този които се пръкна от бездната- най-БЕЗОБИДНИЯТ вариянт на
тази им лудост доколкото знам е да се омотат в черно да си блъскат главите
в една стена и да ревът докато сричат некво писание
злото няма как да има по верен слуга от това фанатично паразитско племе
Наскоро със някои от съфорумците ни ходихме до "Царевец"-Велико Търново. Там, след втората порта знаете има един кукловод който разиграва сценка с Калоян и Балдуин. Като минахме покрай него озвучението беше на български. На излизане вече от крепостта имаше голяма група туристи зяпащи сценката. И слушам аз, абе удря ми на френски ама не съвсем. Отидох при тоя "диджея" и го питам: абе на какъв език беше това? Ами на Еврейски ми вика оня! Казвам на нашите, давайте да се връщаме да ги бутнем един по един тези чифутини през стените надолу по урвата!
Та така: днес туристи, а утре собственици на земята ни! Нищо чудно да издигнат и свинегога на хълма след не много време!
Като един ден им резнем тиквите, то земята пак ще си е наша, както и дадените средства от чифутите. Единствено парцел за масовите им гробове трябва да се отреди. Но като го изкопаем дълбик - ще ги съберем на малка площ.
Да много специален газ - изобщо няма да боли. Направо ще им е приятно и сами ще скачат в пламъците.Запознат писа: Най добре е да ги нападнем с кучета. Нека те да ги умъртвят. Нека после на кучетата да им търсят отговорност. Тях да ги гонят за холокоста. И друг вариант има да ги изгорим с Браунов газ. Ще бъде модерно!
Да гласят се да ни изгонят оттук само че късно се усетиха според мен пак ще дойдат не малко но все пак те смятат че няма да има никаква съпротива а би трябвало да има за жалост голяма част от населението са овце то май целта на лъжливото християнство(не цялото християнство е лъжливо да уточня да не станат грешки) беше точно овце да ни направят.Елтимир писа: Това е планът "Мойсей-2". Скоро ще има подрабни данни за него. Планът "Мойсей-1" е бил за създаване на държавата Израел. Вие преценете за какво се отнася втория вариант, втората версия.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.