Анонимен
преди 12 минути
Хайде стига с тия хуморески за силните жени. От Йотова, през Назарян, та до останалите в редичката всичките се нечия функция. Нито една не е направила сама кариера, а е бутана нагоре от едни или други мъже. Никоя няма собствена светлина, а светят с чужда. Йотова бутана от Първанов, избрана заради Радев, Назарян заради Буци и Гуци, Лена заради Киро и т.н. Не сме се модернизирали като Дания,Япония, Италия и др. страни със силни жени.
Тенгри кан Владетел
преди 0 секунди
До: анонимен 47
Така е. Но огромна част от жените по природа са шавръкливи използвачки на мъжете, а няма мъж със силен ангел. На някои е по-силен, на други по-слаб, но на никой мъж, ангела не е по-силен от тоа на жената, маа. Може би, аз съм изключение, донякъде. Та Марийчето ша изневери и ша са еманципира, особено, когато започне да командори мъжете под нея

))
анонимен
преди 9 минути
Точно тая джуклестата *** с мозък на амеба няма да стане премиер. Тя беше сложена за зам. омбудсман точно с тази цел- да обслужва изцяло, разбирай и в хоризонтално положение, прищявките на шиши. Само дето нема да стане и шиши ще пие една студена пик ня, пардон, вода.
Тенгри кан Владетел
преди 1 секунда
До: анонимен 60
Шиши не мой го извади изпод корема, маа. Само на тилен лег, тя мой да го обслужва, т.е. да го язди и другото там

)) Но тази поза е пасивна, сиреч това е поза, чрез която жената зима от мъжката сила, точно тази част от нея, която тя си реши, а другата мисионерската си иска по спортен или издръжлив мъж, който ша сипва мъжката сила с кофи, а жената приема тази сила. Така че, кво го е обслужвала? Източвала му е мозъка

))
Бат Томи
Тая КУРОТРОШАЧКА , няма НИКОГА да е служебен премиер .....😉😡
Velichko Stefanov
Тя е по добрия вариант от онова мекере Гюров
Йордан Стайков
Бат Томи Айде ся, куротрошачка

)) То, ако една жена, не мой ти го счупи, за какво ти е?

)) Само за красота и да ти пили на главата?

))
Георги Мартев
Ще го поеме...
nova.bg/news/view/2026/01/29/525508/%D0%...C%D0%B8%D0%B5%D1%80/
Фииииуууу, ПП§ДБ-то! Не бързайте!

)) Може да изскочи, още някоя руса жена!

)) А, Главчев е сигурен

)) На него не му пречи и доживот да е служебен мин. председател

))
==============================================
Днес на „Дондуков” 2 ще отидат управителят на Сметната палата Димитър Главчев и неговите заместници Маргарита Николова и Силвия Къдрева. След разговорите им с президента ще стане ясно измежду колко кандидати ще може да избира тя служебен премиер.
nova.bg/news/view/2026/01/30/525562/%D0%...B%D0%B0%D1%82%D0%B0/
Ха-ха-ха-ха-хааааа, познах! Бойко ша е до ГРОБ, пичове!

))
Жива я изядохте Марчето Филипова и то не само жените, но и мъжете

)) които я определиха за куротрошачка

)) Ми, чи то, ако една жена, не ти строши кура, за кво ти е?

)) А, сега, ето ви и един тъпкач на пълнени чушки, ама чушката ша гледа на ориза му с отвращение

)) Хем прилича на Муню на лице, хем на Бойко по сърце!
Трето "да" за служебен премиер: Главчев даде съгласие на Йотова
www.dnes.bg/a/1-bulgaria/708927-treto-da...e-na-yotova/comments
Ха-ха-ха-хааааааааааааааааа, пророк съм, маа

)) Очаквах още една жена с "Да". Еххх, да казваха "Да", когато е момента, еша немаше си имат, ешаааааа...

)) Ма, гато очаквам да кажат "Да", олеее, то се едно на гилотината си ги сложили. Ма ти така, ма ти един такъв, пък си и зает... Ам, чи то, аз винаги ща бъдат зает и все ша съм такъв

)) Ама, да минат 10-тина години, чи сега.... Ама моля ти са! "Да" или "Не"? Ма, га е за власт, никога не е 'Не"!

))
Маргарита Николова също с "да" за служебен премиер: Не бягам от трудните решения
Заместник-председателят на Сметната палата Николова се срещна с президента Йотова
www.dnes.bg/a/1-bulgaria/708938-margarit...t-trudnite-resheniya
Гюрата, тва е ЦРУ, маа, тва е се едно Муни - американски възпитаник, Главчев е ясен, той е абониран за поста до смърт и остават три жени, маа. Интересното е, че големо плюене от млади мъже към Марчето

)) Бахти чикижиите, дет сте

)) А, да ви сложи Йотова, една от тия дъртите, че да ви клюмва секи път га ги видите и на жена ви да се налага да полага допълнителни усилия за неговото восскресение

)) И ДА НЕ МОЖЕ!

))
Петима мераклии за служебен премиер, последната дума е на Йотова
Какво казаха кандидатите за поста?30.01.2026 | 16:06 ч. 77
www.dnes.bg/a/1-bulgaria/708968-petima-m...ata-duma-e-na-yotova