Ботев!
Мой приятел, виртуоз в химията потвърди че някой бомбаджийски рецепти са пуснати с цел диверсия за тези които се опитат да правят нещо. Примерно една от рецептите била преиначена така, че при въпросната последователност на смесване на реактивитв - задължително би последвало взрив и пращане на наивника в болница с изгаряния от киселината.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
А ти, как предлагаш да противодействаме?
Имаш ли ясен план?
В началото на сайта имаше до днес обяснение на Движение "Войни на Тангра"
Ако може, би ли ми казал как виждаш развитието на една подобна българска съпротива в тоя момент.
Всяка идея за нас е ценна!
Понеже се убедих, а е време и вие да го разберете, че на този етап за да постигнем нещо трябват доста пари.....не разполагаме с такива средства!
В света днес всичко се постига с пари и връзки...дори големите революции са платени поръчки, който не го е разбрал ще си остане безнадежден мечтател!
Нямаме време да чакаме да се образоват хората, особенно след като сега се полагат държавни усилия в обратната посока!
Това, което трябва да правим според мен е да действаме като илюминатите примерно! След като народа ни не е обединен и няма изгледи за такова нещо, то тогава трябва да действаме на индивидуално ниво! Смятам, че трябва да направим силен пакт между нас-тези които са наистина запалени и сериозни и само ние да се знаем кои сме, след което всеки да работи усилено за да се внедри в ключови позиции в политиката, полицията, медиите, банките....и прикрито да работи за българските интереси докато другите му покриват гърба и това до момента, в който не наберем достатъчно власт и средства (всякакви), с които да можем открито да претендираме за българския (на България и на българите) суверенитет!!! Но до тогава да изглеждаме колкото е възможно по-безобидно в работата си!
Трябва да боравим със системата щом за сега не можем да я променим, трябва да ги бием на тяхната игра!!!
Докато някои "мечтаят" аз лично работя над своите идеи!!!
За това смятам, че не можем и не трябва да даваме излишни жертви за тоя дето духа!!!
Проблема е,че се съмнявам, че на този етап някой от вас ще се съгласи с мен и ще има желанието да си създаде неудобства в личния живот, като да се сблъска със системата!
Трябва да влезнеш в ядрото на матрицата за да я разбиеш.........
Да, знаеш, само ти се сблъскваш със системата. Ние си живеем райски живот. Никакви неудобства нямаме.Bell писа: Проблема е,че се съмнявам, че на този етап някой от вас ще се съгласи с мен и ще има желанието да си създаде неудобства в личния живот, като да се сблъска със системата!
Това изречение "да се сблъска със системата" е предназначено да се чете в контекст и да не се вади от него........иначе, ако искаш можеш да сложиш буквален смисъл на всяка отделна дума, която казвам и ще стане много интересно!
Все пак мисля, че тук не водим единствено монолози, а се стремим към диалог. Та въпросното изречение и спецялния контекст са свързани именно с диалога, който водим за БЯГСТВО от системата и ПРОМЯНА на системата (визирам главно чудесните анализи на Иван по този проблем и всички, които се съгласяват с него).....и след като на този етап това не е най-постижимото в масов аспект то тогава аз лично смятам, че е по-практично да се "сблъскаме" със системата, като се опитаме да я използваме за наши цели! И за да бъда максимално ясна ще поясня също така, че под "сблъсък" имам предвид да се насилим да играем по някои правила, които не са ни приятни с цел да "превъртим" играта....
Ако пък си си помислил, че аз съм искала да се изява като многострадална героиня от бразилски сериал, то нещо ме бъркаш с друга!!!
За "промития и заспал народ",няколко дена след 02.юни.в вестник "Ние жените"(брой 23), се мъдреше статия,която определено може да повлияе за "нова ценностна система"...в статията нямаше "концепция за развитие и възраждане на народа"....в нея обстойно предаваха"Прозренията на свръхфеномена Слава Севрюкова(из книгата на Христо Нанов)...за...ГИБЕЛТА НА БОТЕВ!!!...Искаше ми се веднага да споделя това със Вас,тъй като ме обзеха неприятни чуства,тъй като този форум (за мен) е едно от малкото места където се обменя и опровергава информацията.Не го направих ,защото темата се отклониpitbull писа: На България и на Българите ни трябва нов образ,който да бъде последван,трябва ни нова ценностна система,нова концепция за развитие и възраждане на народа и на "държавата" и този образ трябва да бъде стремеж на всеко един от нас, да се издигнат такива ценности, които да събудят промития и заспал народ.
"ГЕРОИТЕ СЕ РАЖДАТ ОТ АБСУРДА"............(разяснения защо)
"ГРУБА СТРАТЕГИЧЕСКА ГРЕШКА ....съпоставяйки го с Апостола С.С.констатира:"За разлика от Левски,той е непрактичен.Като всеки роден поет ,във висша степен е идеалист"......."
"ПРАКТИЧЕСКИТЕ УМЕНИЯ В ТАЗИ СИТУАЦИЯ СА МНОГО ПО ЦЕННИ ОТ ЕНТУСИАЗМА"..........С.С.не веднъж подчертава:"Напетият воевода е с чуствителна ,нежна ,ранима духовна настройка на поет,но е лишен от пълководически качества"............"
"КУРШУМЪТ Е ИЗСВИСТЯЛ ОТКЪМ ГЪРБА.КОЙ Е СТРЕЛЯЛ?.....На въпроса дали е обсъждана възможноста за евентуално покушение над Ботев от негови четници Никола Обретенов споделя пред комисия,създадена през 1929г.:"Да ,много се коментира това в затвора."..........."
"СЛЕД ВРЕМЕ ГО ИЗДИГАТ В КУМИР-констатира от разстояние на годините С.С.-Това бе допуснато защото от величав пример се нуждае всяко племе."
Мистериозният куршум,извистял уж неизвесто отде и пронизал гърбом поета войвода,най-вероятно е на....Всъщност има ли значение на кого?
По-важният въпрос е-трябва ли тази горчива информация да е достъпна за малцина?"
Автора на статията я приключва с :"П.П.......Кой е стрелял в гърба на Ботйов?По всяка вероятност Никола Войновски.Леля Сава нарочно не произнася името му.Нито богоязливият автор на изследването Христо Нанев.Нека грехът да остане за мен.Защото Войновски е погубил поета,а е спасил легендата.Премахнал е лидер,който е непригоден за ситуацията,страдащ и плачещ за живота на всяко момче от четата.
Ако приемем за истина разказа на леля Слава,то интуицията ме е подвела и в още нещо.Бях убеден,че Ботйов съзнателно тръгва да мре,защото само чрез саможертвата си може да спои ведно формата и съдържанието на индивидуалната си и национаялната представа за свобода.Да приземи във вечност думата си на мъж и на поет чрез извисеното си дело на духовен революционер.Продължавам да мисля,че е осъзнавал:без лична саможертва и себеотрицателен пример никога няма да може да нахлуе в колективната митология.И в народната памет.Макар и доста овчедушна.Както по него време.Така и до днес..........Румен Леонидов"
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.