Ботев!

преди 20 години 3 месеца #6900
Ботев не е просто гении! Той е мега свръх ултра гении, специално като поет говоря! Всичките му стихотворения са толкова силни и жарки и толкова извират от най дълбоките недра на ботевата душа, която силно люби и мрази, че не мога да го сравня с никой друг български поет! Простете ми, но на фона на Ботевите стихотворения, дори тези на Вазов изглеждат жалки! Това разбира се е хипербола, и Вазов е абсолютен гении, но Ботев е гении на квадрат!

Просто ума не ми го побира как ги е изобретил толкова уникални стихотворенията си! Чета ги рядко, но като ги прочета изпадам в абсолютен транс и нирвана!

ПОКЛОН!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 3 месеца #6924
Поклон пред паметта и делото на Великия Ботев и на всички, дали живота си за освобождението на България от Турско робство!

преди 20 години 3 месеца #6935

Елтимир писа: С пушка и сабя. Подписките и мирните протести вече не дават резултат.

Откъде да ги взема??? От някой антиквариат??? За да се води борба са ни необходими съвременни оръжия, които никой от този сайт не може да достави!
Затова недейте да си хабите приказките с напразни изцепвания в интернет пространството :-D

преди 20 години 2 месеца #7017

Официалният език в столичния Зимен Дворец на Спорта вчера, 2 юни - денят на Ботев, беше турски. 6000 пяха на езика на принца на турската поп музика, Таркан, танцувайки близо два часа в горещите ритми на 172-сантиметровата звезда.

avtora.com

Има ли иконка за повръщане тук?

Откъде да ги взема??? От някой антиквариат???

От софийският ъндърграунд можеш да си намериш поне беретка...

преди 20 години 2 месеца #7018
Слабо е беретка.
Не е ли то да е изобретението на дядо Миша - модела от 47 годна, не признавам друго.

преди 20 години 2 месеца #7019
Не трябва да е силно.Трябва да точно :-D

преди 20 години 2 месеца #7023
Изключително опасни оръжия могат да се направят (хипотетично) и в домашни условия. За справка: "Готварска книга на анархиста". Наскоро НСБОП бяха арестували някакъв човек, който се осмелил да я качи в Интернет с картинки. А иначе без картинки се намира навсякъде.

преди 20 години 2 месеца #7024
И дядо ми, с един крак човека, си спи с рязаната пушка. ;-)
Който търси намира. Който пъшка - умира.

преди 20 години 2 месеца #7199

Севар писа: Изключително опасни оръжия могат да се направят (хипотетично) и в домашни условия. За справка: "Готварска книга на анархиста". Наскоро НСБОП бяха арестували някакъв човек, който се осмелил да я качи в Интернет с картинки. А иначе без картинки се намира навсякъде.

Разбира се че хипнотично.
Ние се интересуваме единствено с учебна цел, теоретично да сме запознати, а иначе с незакони работи не се занимаваме. Ми да.

Та Севар, къде викаш се намира въпросната книжица?

Аз като пуснах гугъла ми изкара следната интересна курсова работа:

www.kumanov.com/docs/internet/sec/ , но такава книга не найдох.

преди 20 години 2 месеца #7222
Имаше един сайт в който най-подробно се обясняваше направата и употребата на всякакви взривни вещества и димки. Инструкциите бяха добри (познати ненормалници даже си направиха бомбички и отидоха да гърмят едни квартални наркоманчета, но това е друга тема:)), та даже и снимки имаше...

В Интернет се публикува абсолютно всякаква информация - достоверна и грешна. Явно масовият разврат и разните му там сектантски организации се смятат за нещо полезно и позволено, а други неща биват забранявани, въпреки че пространството като цяло се смята за свободна зона.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.