Сбогом Тангра да е с вас

преди 20 години 3 месеца #6481
Поради явната чифутизация на форума, самоубийственото поведение на някои от членовете на движението и големите уста на "Онеправданите" прецених, че не ми е мястото тук и образно си подавам уставката. Пожелавам успех и крепко здраве на истинските българи нека Тангра ви пази и отново ще воюваме заедно. А останалите да не забравят, че пилците се броят на есен, а есента ще е само след седем години .

Прилагам малко писмен материал който изтрих от една друга тема.
Темата беше заключена.
преди 20 години 3 месеца #6483
Ее човече не се излагай! И аз като тебе се бях сдухал и си мислех, че няма надежда, но осъзнах, че съм българин! Че сам нещо много повече от другите лешпери, където искат да ни съсипят! Истината е приятелю, че са се мъчили да ни заличат, но не сме им се дали и няма да им се дадем!!! Имай вяра и надежда и да не ти пука от чифутите :-D
Темата беше заключена.
преди 20 години 3 месеца #6484
Публикувано от: Bell May 20 2006, 05:24 PM
Ще направя компромис със себе си и ще ти отговоря, понеже нещо си се объркала!

Ако си забелязала въобще не коментирам постингите ти нито ти отговарям, когато коментираш моите....да не говорим да ти следя изказванията за грешки....бях ти заявила, че с мен повече няма да общуваш - аз лично спазвам своята позиция!

За спора между нас...не бях аз инициатор, може би не се усещаш, когато се изказваш грубо и провокативно и съответно провокираш подобна реакция срещу себе си....

И ако наистина смяташ, че тук не е мястото за религиозни спорове тогава нищо не ти дава правото да предявяваш претенции към подписа на Стоимен или пък да го считаш за личен, защото в такъв случай всичко изказано от теб за християнството и другите религии е на Лична основа! Не може да претендираш всички с теб да се съобразяват! Ако си забелязала и Елтимир се изказва доста остро за сатанизма и сатаната....това обаче го игнорираш-значи ли това, че целиш нас да провокираш? (за справка коментара на Елтимир върху третата снимка от Дубай със свастиките)!

За справка (отново) провери какво значи "ангостицизъм", защото тука ти е фундаменталната грешка!!!!

Не можеш да дискриминираш хората по вярата им-волжките българи са мюсюлмани, но това не ги прави по-малко българи!

И последно, като напишеш нещо имай доблестта да не го триеш така, че само този, към когото е предназначено да го прочете, а после след изтриването от коментара му да излиза, че той е луд. Защото ако искаш да кажеш нещо лично на някой си има ЛС!

Респекта се печели, не ти го дават като допълнителна привилегия smil4341944e6b0c8.gif !

Смятам, че бях достатъчно любезна и ясна!

Храбрецът умира само веднъж, страхливецът умира всеки ден!

Публикувано от: Eлена May 20 2006, 06:18 PM

Карга писа: Знам, че е отвратително! Затова и помолих да престанат да ми следят постингите и да ми се подиграват! Скоро ще има среща, нали? Ако някой от тези, които дойдат има нещо против мен и много държи да знам, да ми го каже лично!

Ти не молиш, момиче, а РАЗПОРЕЖДАШ! и на всяка цена държиш "последната дума" да е твоя. Добре, нека е така, все пак си "Модератор" на форума. Обаче показваш слаби познания тук-таме... smil4334a6f863501.gif

Щом държиш да не те корегираме - съгласна съм. Ще си трая. Нека се лее И тук, като в останалите форуми- гоВНорилни неосведоменост и повърхностно ЛОЗУНГИРАНЕ, а не да се води истински спор, в който ИДЕЯТА да е основното, а не ... личните неприязън или харесване.

В чата започнахме разговор с теб и ... почти се получи, но нещо престана да влизаш там.

Споко, пак ти напомням: Никой не е против теб .... докато не го засегнеш ЛИЧНО!

smil3dbd4e398ff7b.gif

РОД! Вярност и Чест!

Публикувано от: Eлена May 20 2006, 06:26 PM

Елтимир писа: Също нека не се плюем помежду си. Отвратително е.

Прав си, Колобъре! Толерантност е нужна при общуването на съмишленици. Но всяко търпение и РАЗБИРАНЕ си има граници - отвъд Този предел ... се губи самоконтрола при повечето човеци. Ние би трябвало да се справяме по-добре: обединява ни ИДЕЯТА!

Нямаме основание да се срамуваме от полемиките тук - ТАКА СЕ ИЗРАСТВА и в Личен план, а и ... се каляват Воински качества в пишещите: били те "Организатори" на сайта или ... обикновени "Потребители".

Нали така?

РОД! Вярност и Чест!

Публикувано от: Карга May 20 2006, 07:47 PM
Този път няма да падна толкова ниско като вас, че да се защитавам и да ви противореча! Да... Силвия Мирчева - ЛЕМС ...От както те подкачих в една тема и оттогава Белл и Стоименника чакат удобна възможност да ме натопят и да ми се подиграят! Ясни сте ми и тримата! Навързани сте като попска броеница! Аз не смятам повече да търпя отношението, упреците, предположенията ви за моята личност и т.н. Но знайте... Каквото повикало, такова се обадило! Аз ще бъда вярна на тези, които са верни на каузата, но ще помагам отдалеч! Нямам място в това змийско гнездо! И те нямат място, но всеки има право на личен избор! Сбогом!

България ще се възроди от пепелта, а вие нагли евреи ще гниете в Бездната!

пп. Горко ти, Елтимире! Ти си най-веселият и прекрасен човек, когото познавам! Не заслужаваш да бъдеш мамен от тези мазници! Чувствам те като роден баща! Специално Сбогом и на теб! Тангра да те благослови! Ще се срещнем отново някой ден, ти се пази междувременно!

IYI Силата на Победата е в Нашето Сърце! IYI

Публикувано от: PaganeIYI May 20 2006, 08:36 PM
Нали не ни напускаш, Карга?! Няма дa ни е приятно.
Съвсем сериозно говоря. Много е неприятно да се губят стойностни участници. Надявам се да размислиш. smil4334abded4493.gif

Публикувано от: Севар May 20 2006, 09:15 PM
Карга, уверявам те, ако има някой, който не е искрен в съпричастността си към нашето Дело, то той ще си го получи. Над всеки Воин на Тангра, който е с чисто сърце бди Сила, която не е за подценяване. А ти се успокой, Стоимен трябва да си махне подписа. Истината за Сет (библ. Сатана) е нещо различно от юдейското тълкувание.

"Според Египетското Посвещение, Бездната с небесните води разделя двама неприятели. Кои са те? При Хиксосите Сет е идентичен с Ваал. Място на неговия култ бил град Аварис. В периода на Древното Египетско Царство на Сет приписвали спасяването на Ра от змията Апопис. Към имената му прибавяли епитетите "Буря", "Ураган", "Метежник", "Въстание". При евреите Ваал се трансформирал в Молох. Принасяли му човешки жертви. Дотук можем да видим чертите на библейския Сатана. Колобърите твърдят друго: "Юдеите приели Ваал, но виждали в него IHWH - Яхве - Йехова - Саваот." Чрез Стария завет IHWH заповядва: "И рече Бог: вземи сега единствения си син, когото любиш, сина си Исаака, та иди в местността Мория и принеси го там във всеизгаряне на един от хълмовете, за който ще ти кажа." Вярвайте на колобърите - само те могат да отличат една Божественост от друга. Само те знаят при кого да ви заведат и кого да доведат при вас. Съвсем наскоро един колобърски потомък заяви, че ние, Българите или поне част от нас още тачим Сет." - "Кръгове" - Червена книга

Публикувано от: Чое May 20 2006, 09:34 PM

Eлена писа:

Елтимир писа: Също нека не се плюем помежду си. Отвратително е.

Прав си, Колобъре! Толерантност е нужна при общуването на съмишленици.

Чифутиньо защо не замълчиш, не ти е тук мястото smil4334af067a7a3.gif smil4341944e6b0c8.gif
Като си отвориш устата вони на smiles-02_006.gif

Хора много, Човеци малко!

Публикувано от: Bell May 20 2006, 09:44 PM
Интересно, че игнорираш всичко, което съм казала и продължаваш да си мислиш, че си ми обект на интересите........

Просто те каня да разгледаш форума и да цитираш поне едно мое обръщение към теб след онзи наш "спор" или дори един мой коментар върху твое мнение! Тогава обвинявай, но не ми говори на изуст врели некипели! То бива бива комплексарщина ама накрая писва!

Аз също съм на мнение, че дойде и почна да разпореждаш, но тука не са се събрали ничии слуги!

Свободни сте да си мислите каквото искате за Сатаната, но аз лично уважавам мнението на Елтимир повече!

Публикувано от: Чое May 20 2006, 09:46 PM

Bell писа: .......

Ако си забелязала и Елтимир се изказва доста остро за сатанизма и сатаната....това обаче го игнорираш-значи ли това, че целиш нас да провокираш?

.......

И последно, като напишеш нещо имай доблестта да не го триеш така, че само този, към когото е предназначено да го прочете, а после след изтриването от коментара му да излиза, че той е луд. Защото ако искаш да кажеш нещо лично на някой си има ЛС!

По въпроса за Сетианството (Сатанизма) и Елтимир е човек и той може да сгреши.

Относно триенето Карга нищо не е трила, това е моя превилегия ако имаш възражения отнеси ги към мен.

Публикувано от: Bell May 20 2006, 09:50 PM
Карга много добре знае какво имам предвид или още не е превключила. Всеки може да влезне и да си редактира мнението....а тя пише някакви супер агресивни и провокативни лични обиди след това ги заменя с други....докато ти е пред очите. И после "събеседника" отговаря на едно, а всъщност вече казаното го няма!

Освен това не ми е работа да отговарям вместо Стоимен, но никъде не съм забелязала той да е казвал нещо на Карга след като тя направи скандала, че чак да му вика и на него че и следял постингите за грешки. Този цитат по-горе дето и казва, че е смешно това, което е казала е от доста отдавна в сравнение с събитията, с които го свързва тя!

Незнам кому е нужно толкова интригантство!

Публикувано от: Чое May 20 2006, 09:52 PM

Bell писа: Свободни сте да си мислите каквото искате за Сатаната, но аз лично уважавам мнението на Елтимир повече!

Елтимир не е самата организация, а е част от нея и няма смисъл да се мазниш само на него. smil4334ac775281d.gif

Публикувано от: Bell May 20 2006, 09:58 PM
Аз нямам нужда да се мазна на никой, ако ти така правиш проблема си е твой!

Освен това ако аз считам, че мнението на Елтимир е хиляда пъти по-стойностно това си е мой проблем!

А за организацията имам големи възражения понеже тя се основава на идеологията на Елтимир и всички негови мнения и материали......започвате да си присвоявате неговите заслуги както в миналия сайт! И също така да "градите" и да си приписвате организацията на семейна основа ....мяза на това което правят в Атака....

Публикувано от: Чое May 20 2006, 10:00 PM

Bell писа: Карга много добре знае какво имам предвид или още не е превключила. Всеки може да влезне и да си редактира мнението....а тя пише някакви супер агресивни и провокативни лични обиди след това ги заменя с други....докато ти е пред очите. И после "събеседника" отговаря на едно, а всъщност вече казаното го няма!

От самото и влизане във форума вие се заядохте с нея и тя е в правото си да ви прави за посмешиште. Тя винаги реагира агресивно когато с нея се заяждат чифути. smil3dbd4e5e7563a.gif

Публикувано от: Bell May 20 2006, 10:02 PM
Добре, цитирай ми ако обичаш това къде сме се заяли с нея-нещо необичайно!

Тя се заяде с мен, а аз не прекланям глава пред никой!

Единствената мязаща на чифутка тука е тя-така съм чувала че поне на външен вид го раздава!

Излагаш се и в момента плюеш на хвърления труд на Севар и Елтимир заради една дупка! Евала, великия "войн"!!!

Публикувано от: Чое May 20 2006, 10:08 PM

Bell писа: Аз нямам нужда да се мазна на никой, ако ти така правиш проблема си е твой!

Освен това ако аз считам, че мнението на Елтимир е хиляда пъти по-стойностно това си е мой проблем!

А за организацията имам големи възражения понеже тя се основава на идеологията на Елтимир и всички негови мнения и материали......започвате да си присвоявате неговите заслуги както в миналия сайт! И също така да "градите" и да си приписвате организацията на семейна основа ....мяза на това което правят в Атака....

Явно не ти харесва тук така, че прав ви път на теб и на кака ти Сийка.
Организацията не е еднолично дружество, а сайта сме го правили двамата със Севар не мисля, че си приписвам нещо което не е мое.
Ще сложа едни правила в този форум за да си знае всеки мястото а не разни чифутанти да се репчат и да плетат интриги. smil4334a62fd4260.gif

Публикувано от: Bell May 20 2006, 10:13 PM
На мене ми е най-лесно да се махна от тук, така че не си мисли, че ме плашиш с нещо кой знае какво! Интересно за кого сте го правили тоя сайт, ако ще гоните хората за това, че на любовницата ти не са и симпатични! И то хора, които подкрепят това движение от години!

Ти сляп ли си или не виждаш, че тя ме е провокирала тамън в няколко теми и то съвсем директно без въобще да съм я заговаряла!

Та аз напълно я игнорирам!

Публикувано от: Чое May 20 2006, 10:16 PM

Bell писа: Добре, цитирай ми ако обичаш това къде сме се заяли с нея-нещо необичайно!

Тя се заяде с мен, а аз не прекланям глава пред никой!

Единствената мязаща на чифутка тука е тя-така съм чувала че поне на външен вид го раздава!

Излагаш се и в момента плюеш на хвърления труд на Севар и Елтимир заради една дупка! Евала, великия "войн"!!!

Е не се ядосвай де smil3dbd4dbc14f3f.gif кажи от къде си чувала кой как го раздава осветли ме по въпроса. То и аз поддочух, че ти го раздаваш като ревностна фенка на "АрЯн мейдън". Защо тогава ни залъгваш че си християнка. А и само евреите са истински християни понеже тази религия за тях е създадена.

Публикувано от: Bell May 20 2006, 10:21 PM
Правилно си чул! Аз на няколко пъти казах, че съм най-близко до агностичка, но явно не знаете какво значи това и се налага най-сетне да поясня! Агностикът е човек който приема, че има по-визша сила, но не вярва и не се кланя на никоя религия измислена от човека!

Освен това не може да ме ядоса такъв като тебе- да не казвам какъв!

Публикувано от: Чое May 20 2006, 10:23 PM

Bell писа: На мене ми е най-лесно да се махна от тук, така че не си мисли, че ме плашиш с нещо кой знае какво! Интересно за кого сте го правили тоя сайт, ако ще гоните хората за това, че на любовницата ти не са и симпатични! И то хора, които подкрепят това движение от години!

Ти сляп ли си или не виждаш, че тя ме е провокирала тамън в няколко теми и то съвсем директно без въобще да съм я заговаряла!

Та аз напълно я игнорирам!

А сега де дойдохме си на темата, кой ти ги наговори тези работи и какви точно са ти взаимоотношенията със Стоимен и ти ли го посъветва да си драсне насрания подпис. Я ни разкажи да чуем.smil4334a580902ca.gif

За сведение Карга не ми е любовница а съпруга. smil4334a5a360a6a.gif

Публикувано от: Bell May 20 2006, 10:27 PM
Явно много подценяваш Стоимен щом смяташ, че той е толкова малумен някой да го манипулира и да му казва какво да прави!

Естествено, че няма да ти кажа кой ми е казал че ти е гадже!

Много е жалка светлината в която се показваш и ти и тя-вижда се колко ви е родолюбието-не стига по-далеч от вашето его и прага на вратите ви!

Публикувано от: Чое May 20 2006, 10:30 PM

Bell писа: Правилно си чул! Аз на няколко пъти казах, че съм най-близко до агностичка, но явно не знаете какво значи това и се налага най-сетне да поясня! Агностикът е човек който приема, че има по-визша сила, но не вярва и не се кланя на никоя религия измислена от човека!

Освен това не може да ме ядоса такъв като тебе- да не казвам какъв!

Е агностичке да неби да си последователка на евреина масон Алистър Кроули и си фенка на ордена Златната зора. А се пишиш за християнка smil4334aa44c7e89.gif

Публикувано от: Чое May 20 2006, 10:31 PM

Bell писа: Явно много подценяваш Стоимен щом смяташ, че той е толкова малумен някой да го манипулира и да му казва какво да прави!

Естествено, че няма да ти кажа кой ми е казал че ти е гадже!

Много е жалка светлината в която се показваш и ти и тя-вижда се колко ви е родолюбието-не стига по-далеч от вашето его и прага на вратите ви!

Аз със чифути не споря, нито със Християн-демократи, а ти си и двете.

Публикувано от: Bell May 20 2006, 10:33 PM
Говориш ми някви пълни глупости само за да ми се отядеш.....поне да имах достоен събеседник.

Жалко, че не разбираш терминологията с която се опитваш да боравиш!

За хрониката ще поясня за пореден път, че аз не се кланям на никоя вяра измислена от хората.....вярвам, че има по визша сила и до там се ограничава религиозното в мен.

Почитам православието по много причини но на кон с капаци като тебе няма смисъл да се обяснява. В крайна сметка не може да са всички еднакво интелигентни на земята.......трябва да има и такива глупаци като тебе.
Лошото е обаче че се показваш не само като глупак ами и като путъо.......а се пишеш за войн!

Публикувано от: Bell May 20 2006, 10:35 PM
Да точно такава съм - за второто и се гордея!

Ти наистина не си достоен да говориш с такива като нас!

Защото смееш да плюеш, но никога не си си залагал главата за България и не си се срещал със смъртта очи в очи!

Смешно и жалко!

Публикувано от: Елтимир May 20 2006, 10:36 PM
Вие осъзнавате ли какво вършите или съзнателно искате да унищожите всичко? Почвам да си спомням за Цвъката Ялов, и той почна по същия начин.
Сега вече ще има бан и за мен, нали.

Публикувано от: Севар May 20 2006, 10:37 PM
Престанете, направихте темата на Хуна на кенеф! Това ли ви е приноса?

Публикувано от: Bell May 20 2006, 10:38 PM
Те после ще изтрият написаното, но аз цялата тая тема съм я запазила в компа........така, че истината ще остане кой кого се е опитал да обиди и да изгони!

Публикувано от: Чое May 20 2006, 10:39 PM

Bell писа: Да точно такава съм - за второто и се гордея!

Ти наистина не си достоен да говориш с такива като нас!

Защото смееш да плюеш, но никога не си си залагал главата за България и не си се срещал със смъртта очи в очи!

Смешно и жалко!

Това какво съм залагал и с какво съм се срещал очи в очи няма от къде да го знаеш. Такива като вас не са достойни да говорят с такива като мен. Не ме познаваш за да знаеш кой съм за сметка на това аз знам предостатъчно за теб и няма какво да си чешем езиците отиваш в киреча.

Публикувано от: Чое May 20 2006, 10:41 PM

Bell писа: Те после ще изтрият написаното, но аз цялата тая тема съм я запазила в компа........така, че истината ще остане кой кого се е опитал да обиди и да изгони!

никой никой не гони пазиси всичко за спомен с него ще си останеш.

Публикувано от: Чое May 20 2006, 10:43 PM

Елтимир писа: Вие осъзнавате ли какво вършите или съзнателно искате да унищожите всичко? Почвам да си спомням за Цвъката Ялов, и той почна по същия начин.
Сега вече ще има бан и за мен, нали.

Бан за теб няма да има нека ти се мазнят чифути щом искаш, а темата ще се оправи.

Публикувано от: Севар May 20 2006, 10:44 PM
йолов искаше да праща "у киреча" и сам той отиде там.

Публикувано от: Bell May 20 2006, 10:45 PM
Достатъчно знам за теб-това че за теб национализма е самозванска поза!

Докато ти седиш да защитаваш честта на любимата си - провокативна интригантка, има хора, които се занимават със сериозната битка в България. Ти помагаш на враговете с невежите си "знания" и още по-малумните си изказвания и действията които предприемаш!

Публикувано от: Bell May 20 2006, 10:49 PM
Освен това тъй като спомена- искам една причина (от моя страна), заради която да си струва да рискувам бан!

Така....за да е ясно на хората....пък и на мен!!!!!

Публикувано от: Чое May 20 2006, 10:56 PM
Щом така стои въпроса тя Карга вече напусна форума, сега е мой ред и предлагам Белл за Администратор като е толкова съвестна гражданка на Република Еврия нека тя се нагърби със сайта ще и бъде забавно не се съмнявам.

Публикувано от: Bell May 20 2006, 11:00 PM
Дай едно доказателство каква и чия гражданка съм! Аз мога да ти публикувам родословното си дърво от преди няколко века с точност!

Съмнявам се твоя собствен произход да ти е толкова известен на самия теб колкото моя на мен........за това недей да обиждаш малкото истински българи в бг!

Мен не ме интересува дали Карга ще влиза или не, аз просто не искам да ме адресира мен лично и да ме заговаря така както аз нея я игнорирам!

Предлагаш избор между мен и теб.....колко его-истично! Съвсем противоположно на идеологията на сайта и на целта да се обединяват националистите!

Явно капризите на една жена са по-важни от национализма ти!

Публикувано от: Bell May 20 2006, 11:08 PM
Вече изобщо не иска да ми пуска съобщенията. Три пъти опитвам да добавя коментар под последната снимка и все ме изхърля. Чое и Гаргата се самозабравиха. Исках да им напиша, че ако не беше 100именъ, и досега щях да съм в Истанбул, но не успях да го пусна. Ако можеш, напиши го вместо мен.
Елтимир

Без коментар.........

Публикувано от: Чое May 20 2006, 11:23 PM

Bell писа: QUOTE
Вече изобщо не иска да ми пуска съобщенията. Три пъти опитвам да добавя коментар под последната снимка и все ме изхърля. Чое и Гаргата се самозабравиха. Исках да им напиша, че ако не беше 100именъ, и досега щях да съм в Истанбул, но не успях да го пусна. Ако можеш, напиши го вместо мен.
Елтимир

Без коментар.........

Е неможе да бъде не вярвах, че толкова ниско ще паднете, че и Елтимир даже.

Темата беше заключена.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.